Maaf, jualan telah ditutup


 


Dari meja pejabat: En JaMaL, CEO Sifufbads Sdn Bhd
Tarikh :


Hello kawan,

Saya ni bukan orang yang super hebat, tapi saya orang biasa-biasa seperti anda. Saya ni memang berpengalaman dalam bidang pemasaran iklan Facebook, atau kata mudahnya FB Ads. Lama juga saya buat kajian, mengajar orang dalam FB Ads ni...Hasil dari FB Ads ni, tak perlu dikata lagi! Sudah mencecah 6 angka sales! Tu yang kena paksa share tu..huhuhu

Nak cerita sikit...

Orang kata FB Ads ni menguntungkan? Ye ke? Mereka kata:

  • FB Ads, boleh dapat trafik beribu-ribu pengguna FB hanya dalam masa beberapa jam! Hebat betul...
  • FB Ads boleh hasilkan ribuan RM hanya dalam masa sehari! Boleh kaya segera ni!
  • FB Ads lagi menjimatkan berbanding medium pengiklanan lain seperti blog, banner berbayar, Google Adwords, email marketing. Mungkin?
  • FB Ads ni mudah saja, setup dan tinggal! Tunggu pelanggan masuk membeli saja..Best betul:-)
  • Kalau dah buat FB Ads, tak perlu dah rekrut/pasang affiliate dan JV! Yelah, nak dapat JV dan affiliate bukan senang nak dapat. FB Ads dapat membantu anda, lebih-lebih lagi untuk sang newbie!
  • Macam-macam lagi la orang kata, semua POWER-POWER pasal FB Ads ni...

Saya tak nak berikan jawapan samada YA ataupun TIDAK lagi...Anda perlu membaca setiap apa yang ditulis oleh saya di bawah sehinggalah anda jumpa jawapannya.

Sebelum itu, izinkan saya ulang semula.

FB Ads adalah singkatan buat Facebook Advertising. FB Ads ini membolehkan pengguna di Facebook mengiklankan produk, perniagaan mereka, servis mereka, atau apa saja (kecuali produk-produk larangan) di facebook. Iklan ini akan dipaparkan di sebelah kanan (sidebar) Facebook pengguna. Jumlah bayaran yang dikenakan oleh pihak FB adalah serendah USD0.01 untuk satu trafik/pelawat yang diperolehi! (tapi ingat, bukan mudah nak dapatkan USD0.01 per click ni ye)

Kurang jelas lagi? Anda lihat gambar di bawah:

 

Bagaimana FB Ads ini berfungsi untuk menjual? Jom lihat prosesnya!

 


Untuk bagi faham lagi (jika anda memang tersangat baru), download ebook percuma di bawah ni.

 

Dah baca ebook? Dah faham bukan? Memang FB Ads sangat menguntungkan. Saya yakin anda sangat teruja untuk memulakan FB Ads. Tapi, sebelum itu

Anda memang patut tahu 7 point ini:

Pasaran Local Yang Semakin Membesar!
Pengguna Facebook di Malaysia semakin meningkat! Pada tahun 2011, satu pusat pengumpulan data melaporkan bahawa Malaysia berada di ranking ke-17 sebagai negara yang memiliki ramai pengguna FB iaitu dengan jumlah 12,193,600 pengguna pada tahun 2011. Lihat, di Malaysia sahaja, terdapat lebih 12 juta prospek yang berpotensi menjadi pelanggan anda!

 

Pasaran Global Yang Luas
Sebelum ni di Malaysia sahaja! Kini ditunjukkan pula pengguna FB di seluruh dunia! Menurut survey dari pihak http://www.internetworldstats.com, terdapat seramai 835,525,280 pengguna FB pada 31 Mac 2012! Anda berpotensi memasarkan produk anda kepada lebih 800 juta pengguna FB di seluruh dunia.

   

Kos Pengiklanan Murah
Jika anda tanya mana-mana usahawan internet yang pernah menggunakan FB Ads, FB Ads adalah pengiklanan berbayar yang paling menjimatkan! Kos iklan boleh mencapai serendah USD0.01 (RM0.03) sahaja untuk setiap klik/paparan di Facebook. Jika dibandingkan dengan pengiklanan lain, seperti pengiklanan Google, pengiklanan banner blog, iklan di FORUM, FB Ads memang menjadi pilihan! Jika dibandingkan dengan iklan offline pula, FB Ads jauh lebih menjimatkan!

Pasaran Yang Lebih Tertumpu Berdasarkan Demografik Data
Ya, ini antara yang paling best! Anda boleh iklankan produk anda kepada prospek berdasarkan umur mereka, jantina, kelayakan mereka, kawasan tempat tinggal mereka, minat mereka, status perkahwinan mereka dan banyak lagi! Pilih prospek ikut kesesuaian dengan produk yang ingin dipromosikan!

 
 
       

Pemasaran Viral
Iklan anda bukan saja diterima oleh target anda sahaja, tapi ianya akan tersebar secara VIRAL. Anda promosi produk anda kepada 10 orang, tapi 100 orang akan terimanya hasil kehebatan button share, like, comment yang ada pada Facebook.

Ramai Suka Shopping di FB
Ini bukan auta, tapi fakta! Majoriti mereka yang berumur 18-34 tahun gemar membeli belah di FB. Mereka suka membeli produk pakaian, gajet, permainan, kek, dan bermacam-macam lagi. Jika anda tidak mengambil peluang ini, anda memang rugi! Lubuk duit adalah di FB!

 
   
       

Cepat Dijalankan
Inilah yang paling disukai ramai, ianya PANTAS! Anda boleh cipta iklan anda, dan "publish"nya dalam masa yang singkat! Dan anda juga boleh mendapat beribu-ribu pelawat ke web jualan anda dalam masa 1-2 jam sahaja! Inilah yang saya sendiri sudah laluinya! Menyeronokkan apabila web jualan anda dilawati oleh begitu ramai orang dalam masa yang singkat dengan duduk di depan laptop sambil minum kopi 'o'. Bayangkanlah..

   

 

Itulah..

7 Sebab utama yang perlu anda ketahui!

Bagaimana sekarang? Saya yakin anda dah begitu faham berkenaan FB Ads ini. Dan anda pasti ingin mencubanya bukan?

Ya, untuk memulakan FB Ads ni, memang tersangatlah SENANG! Sekejap saja sudah boleh memulakannya! Walaupun anda baru berumur 14 tahun!

Walaupun senang, tapi ramai yang gagal buat untung menggunakan FB Ads!


Sebelum anda bermula, anda perlu ketahui 7 Sebab PENTING ini.

  • Tak kuasai teknik menggunakan HEADLINE, BODY, IMAGE iklan yang mampu menarik perhatian prospek. Tu sebabnya iklan mereka langsung tak dipandang prospek! Useless!
  • Tak kenali interest targetting yang tepat! Silap di sini, iklan tiada sambutan!
  • Tak ketahui teknik iklan bagaimana untuk menghasilkan DUIT! Klik saja banyak, tiada guna! Yang penting sales!
  • Ramai pakai ikut je apa yang FB cadangkan untuk nilai BID. Tahukah anda, orang baru yang tiada ilmu sering menjadi mangsa Facebook ? :-) Padahal ada teknik kurangkan bid, tapi untung besar.
  • Buat iklan banyak-banyak pada waktu yang tak sepatutnya! Iklan pada WRONG TIME, anda memang akan rugi besar!
  • Tak tahu memanipulasikan Facebook untuk FOLLOWUP ads selepas iklan!
  • Tiada ilmu untuk "ads monitoring" walaupun ianya mudah sahaja.

Tu sebab-sebab utama yang menyebabkan ramai gagal buat duit dengan FB Ads. Belum termasuk kesalahan-kesalahan kecil yang biasa ramai tak sedar..

Oleh sebab itulah, saya panggil anda membaca apa yang bakal saya sampaikan ini..

 

Siapa saya?


 


 

Ya, itulah serba ringkas mengenai saya!

Saya telah memulakan FB Ads ini lebih 2 tahun yang lalu. Hampir 2 tahun dah saya mengkaji ilmu FB Ads ini. TRY n ERROR. Study sana sini! Dalam tempoh 2 tahun itu, banyak penemuan-penemuan baru yang saya jumpa dalam FB Ads!

Untuk pengetahuan anda, penemuan-penemuan terbaru dari saya ini bukannya kebetulan, tapi adalah hasil dari usaha saya yang bertungkus lumus melakukan kajian, mencuba try n error yang telah memakan kos ribuan ringgit, ribuan ads dibuat untuk mendapatkan hasil yang terbaik.....

Apa yang saya kaji, saya study, saya praktikkan telah pun disampaikan kepada peserta-peserta seminar, panduan DVD mahupun ebook yang pernah saya keluarkan sebelum ini, peserta coaching, dan mereka yang terpilih...Dan mereka juga mendapat hasil yang baik dari teknik yang digunakan...

Kini, sudah sampai masanya untuk saya bantu usahawan internet Malaysia dengan ilmu, kemahiran dan pengalaman yang saya miliki ini. Saya mahu bantu anda untuk lebih berjaya dalam bidang pemasaran internet..



Saya SERIUS untuk membantu mereka yang serius ingin "buat duit" di Facebook menggunakan pengiklanan Facebook. Tak kisah samada:

  • Anda seorang pemilik perniagaan offline, yang ingin meluaskan lagi perniagaan anda di internet.
    atau...
  • Anda seorang usahawan internet yang mungkin ingin mendalami lagi ilmu pemasaran internet anda
    atau...
  • Anda seorang pemasar affiliate yang ingin belajar teknik marketing yang lebih mudah, cepat tapi efektif
    atau...
  • Anda seorang pelajar yang ingin menambah wang saku?
    atau...
  • Anda seorang agen insuran? Agen promoter? Agen hartanah? Ahli MLM yang ingin mencari pelanggan yang ramai dengan lebih efisen.

atau...

Tak kisah siapa anda! Yang penting, anda ingin memasarkan sesuatu di Facebook dan menjana keuntungan darinya!

Saya ingin bantu anda "buat duit" dengan FB Ads di Facebook!

Maka, sebab itulah saya sediakan DVD terbaru saya ini, iaitu...


Satu DVD PANDUAN dalam pemasaran FB Ads dalam format video dan PDF yang bakal merubah pandangan anda berkenaan pengiklanan Facebook selepas ini!

 

Modul 1 - Asas FB Ads

  • Ketahui bagaimana pilih iklan sesuai bagi kempen pemasaran anda. Right ads, for the best results!
  • Kos iklan CPC atau CPM yang patut digunakan? Anda akan pelajarinya nanti..
  • Term-term FB Ads yang patut anda tahu. Ramai orang tak tahu walaupun ianya basic!
  • FB Ads Blueprint. Flow yang perlu anda ikuti sebelum buat iklan di FB!
  • Bagaimana nak kira ROI (Return on Investment)? Dan berapa pula pulangan minima yang anda perlu dapat dari iklan yang dibuat?
  • Berapakah "benchmark" bagi dapatkan seorang fans? RM0.20? RM1? Anda akan ketahuinya dalam SIFUFBADS STANDARD.
  • Bagaimana nak letak nilai bid CPC, daily budget untuk iklan? Tak tahu? Jangan risau, anda akan ketahuinya juga dalam __________ STANDARD.
  • Ketahui standard CTR terbaik bagi setiap jenis iklan dibuat. Iklan ___, sidebar page post, dan ____________ newsfeed.
  • The best conversion rate, untuk LIKE dan SALES? Anda akan pelajarinya.
  • 11 idea mencari produk untuk dijual di FB! Buat yang tiada idea lagi.

Modul 2 - Like Marketing

  • Mengapa LIKE penting dalam bisnes di FB? Sia-sia anda niaga kalau tak tahu!
  • Ketahui 6 jenis LIKE Ads, dan ketahui yang mana berkesan, dan yang mana tak berkesan. (Silap pilih, rugi!)
  • Pelajari bagaimana memilih "targetted audience" untuk kempen tarik LIKE anda berdasarkan keyword, lokasi, umur dan jantina.
  • Ketahui 8 Jenis HIGH IMPACT IMAGE iklan "tarik like" bagi tarik perhatian audiens.
  • 5 Jenis HEADLINE power. Nama fanpage, _________, ________, ayat seru dan ___________.
  • Tak tau nak tulis ayat pujuk orang LIKE page anda? Dont worry. Ada dalam modul ni.
  • Satu cara lagi untuk "tangkap" like adalah gunakan FAN GATE. Anda akan ketahuinya.
  • Like Marketing pun ada aras ukurnya, KPI nya..Pelajari KPI bagi cost per fans, conversion rate for like, dan like per days..
  • Langkah demi langkah tutorial buat iklan tarik LIKE. Live....
  • Teknik bid bagi LIKE MARKETING. Ketahui 2 kaedah mudah ditunjukkan.

Modul 3 - Copywriting That Sell

  • Ketahui 4 konsep asas dalam menjual di FB. Tahu 4 RIGHT ni, insyallah membantu anda buat SALES dengan smart.
  • Bagaimana nak study produk anda dengan efektif, dan seterusnya membantu anda buat ayat jualan power? 10 PERKARA yang anda perlu tahu adalah...
  • 8 PERKARA yang anda perlu tahu tentang prospek anda, sebelum anda menjual. Tahu ni, senang nak menjual nanti.
  • FB Ads SALES FLOW. Anda akan tahu nanti.
  • 5 TRICK yang boleh digunakan untuk GRAB ATTENTION prospek anda. Salah satunya adalah, MAGIC WORD.
  • Apa itu FB ADS SALES TRIANGLES? Segitiga penting dalam buat SALES...
  • Tips bagaimana nak CLOSE prospek supaya membeli. Insyallah membantu.
  • Pelajari FB ADS COPYWRITING STRUCTURE...Lepas ni lebih mudah menulis ayat menjual di FB.
  • Tips extra - bagaimana nak tulis ayat yang mudah dibaca, suka dibaca dan mampu menarik minat prospek.

Modul 4: Boost Post Marketing

  • Bila masa anda boleh gunakan boost post untuk iklankan post anda? AMARAN: ianya bukan boleh dibuat sesuka hati ya..
  • Cara setting budget untuk iklan ini. Murah tapi selamat!
  • Iklan _________, dan iklan _________ adalah berisiko! Anda perlu tahu untuk 'singkirkannya'!
  • Bagaimana nak tulis ayat marketing untuk boost post? ketahuinya..
  • Bila nak monitor iklan selepas guna boost post? Silap monitor, duit habis, hasil tarak!

Modul 5 - Page Post Marketing (Sidebar)

  • Kenali 2 page post ads (sidebar) yang terbaik. Iaitu page post image dan page post ___________. Antara penyumbang terbesar jualan di FB!
  • Bagaimana nak pilih HIGH IMPACT audiens bagi page post ads ni?
  • Tips menulis HEADLINE PEMUKAU untuk iklan ini?
  • Gambar untuk page post ads sidebar. Gambar bagaimana ye sesuai?
  • Ayat awal, antara ayat terpenting bagi iklan jenis ini. Bagaimana nak buat?
  • Teknik bid bagi iklan ini. Pelajarinya..

Modul 6 - Power Editor

  • Ketahui kenapa POWER EDITOR penting dalam FB Ads marketing! Tiada sebab anda untuk tidak gunakannya kalau ianya boleh tingkatkan sales berkali-kali ganda.
  • Kajian ada mengatakan pembelian di smartphone adalah 2 kali ganda berbanding di desktop! Bagaimana anda nak rebut peluang ini? Ketahuinya..
  • LIVE! Langkah demi langkah bagaimana gunakan POWER EDITOR hasilkan iklan yang bakal menyerang audiens anda, samada di desktop newsfeed ataupun di mobile newsfeed sahaja.

Manual Setting Ads

  • Ketahui manual langkah demi langkah bagaimana bina iklan untuk tarik LIKE.
  • Tak tahu guna POWER EDITOR? Manual ini akan membantu. So easy.
  • Manual lebih kurang 60 muka surat ini anda boleh print juga jika anda mahu.
  • Bahan rujukan anda dari masa ke semasa,iaitu ketika ingin membina iklan.

Secret Map

  • Bagaimana nak pilih produk yang margin tinggi?
  • Ketahui siapa bakal pembeli produk anda? Siapa prospek?
  • 9 strategi FB Ads Monetization.
  • Ketahui bagaimana cara untuk mengira ROI dan Conversion rate
  • 12 tips yang boleh digunakan dalam pemilihan audien.

Slide Seminar

  • Pengenalan tentang fb ads: 3 jenis FB Ads bid, 8 jenis ads di FB, jenis paparan device.
  • Like Marketing: Ketahui mengapa LIKE penting dalam bisnes di FB, 6 jenis like ads.
  • Ketahui ayat-ayat copywriting yang mampu menarik minat prospek.
  • Bagaimana nak tulis ayat marketing untuk boost post dan cara setting budget?
  • Bagaimana nak bina page post ads (sidebar) yang terbaik dan mengandakan jualan anda?
  • Ketahui kenapa POWER EDITOR penting dalam FB Ads Marketing di mana anda boleh target iklan untuk dipapar di device pilihan anda.

Perkongsian bernilai tinggi, yang pasti anda inginkan!

Ni sebabnya!

  • Teknik ni terbukti berkesan! Samada anda percaya atau tidak, lihatlah testimonial-testimonial dari pengguna teknik yang saya dedahkan! " Belum try blum tau! Hang dah try, baru hang tau! " - kata sorang brader Kedah ni.
  • Teknik ni sesuai untuk semua orang, baru atau lama! Ya benar! Ada orang baru je kenal perniagaan internet, baru buat, terus berjaya dalam FB Ads! Bulan pertama terlibat dalam internet marketing, dah cecah 4 angka pendapatan mereka! Orang lama, apatah lagi! Itulah, betapa mudahnya FB Ads jika tau cara..
  • Teknik ini telah berikan income konsisten kepada pengamalnya setiap bulan! Ramai jana pendapatan konsisten setiap bulan RM500 - RM5000 sebulan dengan hanya menggunakan FB Ads sebagai medium marketing mereka. Hype ke? Orang yang dah try saja yang ketahuinya!
  • Teknik ini dari pakar yang berpengalaman. Kalau saya ni tiada pengalaman, takut saya nak dedahkan ilmu marketing ini. saya dah jalankan beratus-ratus iklan FB Ads, dan saya tahu mana yang berkesan, mana yang tak berkesan. RIbuan RM dah habis buat FB Ads ini semata-mata untuk kajian sahaja! Anda sanggup habis ribuan RM macam saya? Jika tak mahu, gunakan teknik betul yang saya dedahkan ini.
  • Anda nak maju, anda perlu milikinya! Mau maju, mesti mau ilmu. Mau ilmu, mesti jangan berkira untuk milikinya. Takut melabur untuk ilmu, silakan keluar dari web ini! Orang macam tu adalah orang yang tak akan maju!

Sudahlah..

Malas saya cakap banyak lagi! Pendek kata, anda nak hasilnya, anda perlu pelajari teknik ini. Anda tak nak pun, saya tak kisah!

Saya tidak rugi!

Hanya mereka yang ingin berjaya saja akan dapatkan DVD Rakaman ini. Yang banyak soal, banyak berkira, mereka memang tak sesuai! Mereka tak layak untuk belajar ilmu dari saya ni! (emosi pula..hehehehe)

Saya tahu..

Anda memang dah tak sabar-sabar nak membeli panduan ini!

Anda tahu bukan, nak belajar FB Ads ni, ianya banyak memakan masa, wang ringgit, tenaga. Seperti saya, ribuan RM sudah dihabiskan untuk mengkaji, mencubanya!

Anda tak perlu risau! Anda tak perlu bersusah payah seperti saya! Tak perlu buang masa nak belajar dari try n error! Tak perlu buang duit belajar dari mat saleh yang mengenakan cas mahal.

Saya hanya kira cincai sajalah! Saya jual DVD Latest FB Ads Marketing ini dengan kos....

RM997....mahal giler ni! saya tahu anda tak mampu..

RM497...Kumpul duit gaji anda sebulan, tak cukup juga ni!

Harga yang anda perlu bayar adalah hanya..

 

RM297 sahaja!

 

Itulah harga yang sepatutnya! Saya habis lebih RM15k untuk mengkaji FB Ads, tapi saya hanya kongsikan Ilmu FB Ads ini dengan hanya RM 297 sahaja! Kos sesuai untuk kebanyakan orang yang ingin belajar di Malaysia ini.

Tapi, tunggu dulu....

Sempena pelancaran produk DVD ini, saya ingin bagi tawaran paling MESRA PEMBELI! Saya jual produk ini dengan harga...

Tapi ianya TERHAD 500 pembeli terawal sahaja! Siapa lambat, mereka akan terlepas harga HEBAT ini. Selepas kuota 500 pembeli tercapai, harga akan dinaikkan!

Beli sekarang dengan klik button belian di bawah sekarang!

 

 
 

Pembelian anda dilindungi dengan JAMINAN PULANGAN WANG KEMBALI! Anda dah beli produk ini, rasa tak puas hati, saya pulangkan wang anda kembali!

Anda nak cari panduan seperti ini di luar? Sory la to say! Sudah pasti anda tidak akan dapat harga seperti ini! Mungkin anda dikenakan charge ratusan ataupun ribuan RM untuk pelajarinya.

 


Sekian dari saya,
Jamaluddin Bahari,
Pengarah Urusan, Sifufbads Sdn Bhd.

PS: RM150, baru berapa tu? Sikit je untuk belajar ilmu yang mampu hasilkan keuntungan berpuluh-puluh kali ganda dari apa yang anda laburkan pada hari ni? Pelaburan untuk ilmu, sangat berbaloi! Miliki DVD Rakaman ini sekarang!

PS: Lambat untuk beli, kuota pembeli dipenuhi, dan anda akan terlepas peluang untuk memilikinya dengan harga tawaran ni! saya tak cakap kosong! Cepat anda beli, cepat anda belajar, cepat anda dapat hasilnya!