TERIMA KASIH!

Link order buku percuma 117 TIPS ONLINE BRANDING dah dihantar ke inbox emel anda.

Tapi, sebelum anda dapatkan buku tersebut, kami ada good news untuk anda.

Hari ini, Sifufbads ada ONE TIME OFFER untuk anda! Jika terlepas, anda tak akan dapat lagi peluang seperti ini – hanya untuk yang bertindak pantas saja!

Kami nak beri offer produk² PREMIUM Sifufbads dengan harga paling rendah.

FORMULA DIGITAL CONTENT MARKETING (BERNILAI RM497)

Sila isi NAMA, EMEL & NO HP anda untuk tonton percuma DCM – Leaked Chapter.

Anda akan pelajari:

CHAPTER 1: INTRODUCTION

Dalam bab ini, anda akan ketahui sebab utama kenapa anda perlu buat content marketing. Anda juga akan didedahkan jenis2 content marketing yang dah terbukti hasilkan result.

CHAPTER 2: HOW TO GET CONTENT

Susah nak dapat idea untuk tulis konten? Di sini, kami akan kongsikan teknik2 paling mudah dan cepat untuk perah idea konten yang viral dan high engagement. Dengan teknik ini, otak anda akan dipenuhi dengan idea2 kreatif. Lepas ni, anda tak akan cakap lagi, “Adoi, aku takde idea la..”

CHAPTER 3: VIDEO LIVE

Anda akan didedahkan strategi bagaimana susun flow video live gaya Sifufbads. Kami akan berikan jenis2 video live yang high impact; audiens akan tak sabar2 nak tunggu anda live dan tonton sampai habis.

CHAPTER 4: VIDEO STORY

Kami akan ajarkan formula untuk hasilkan video story yang mampu jentik emosi audiens yang menonton; mereka tak rasa bosan. Kami juga akan tunjukkan 4 channel terbaik untuk promosikan video tersebut.

CHAPTER 5: VIDEO CONTENT

Anda akan pelajari bagaimana merangka video konten yang simple tapi padat. Dengan video ini, ianya bakal naikkan kredibiliti anda berganda2. Kami juga akan kongsikan marketing strategy supaya video ini boleh capai kepada lebih ramai audiens.

CHAPTER 6: WRITE POST

Kami akan kongsikan formula rahsia yang mampu buatkan anda lebih laju menulis konten. Bukan tu je, anda juga akan ketahui cara bina konten yang dapat mengubah hidup pembaca.

CHAPTER 7: WRITE STORY

Anda akan didedahkan elemen2 penting yang perlu ada semasa tulis story. Anda juga akan lihat bagaimana proses hasilkan storywriting step by step. Anda tak perlu pening kepala lagi, kami dah tunjukkan semuanya.

CHAPTER 8: ENGAGEMENT

Konten anda kurang respons? Kini anda tak perlu risau lagi! Dalam bab ini, anda akan dapat pelajari teknik yang bakal buatkan audiens tak henti2 engage dengan semua konten anda.

Berapa pelaburan anda untuk dapatkan Online Course Formula DCM?

Untuk tempoh masa terhad..

Hanya Sahaja

TAPI TUNGGU DULU!

Kami ada offer yang lebih POWER nak beri kepada anda! Teruskan bacaan..

RAKAMAN SEMINAR CHAPTER C (BERNILAI RM1000)

Anda akan pelajari:

MODULE 01: TEKNIK RESEARCH NINJA …

Xtahu Step-By-Step buat copywriting? Selalu hentam kromo? Dont worry! Dlm bab ni, anda akn bljr Formula MAP! Bkn peta, tp formula awal dan WAJIB diktahui sblm menjual di fesbuk.. Tk tahu formula ni, gagal copywriting!

MODULE 02: EMOTION TRIGGER TECHNIQUES

International expert mengatakan, lbih 90% org membeli disebabkan emosi.. Dlm topik ni, anda bakal ketahui bagaimana utk MENYENTAP dan “MENJETIK” emosi mrk.. Ada caranya..

MODULE 03: HEADLINE MASTERY…

Anda ada masa 3-5 saat utk TRIGGER prospek anda..Ktahui bgimana hasilkan headline yg targeted yg bkl mmbuatkan mrk berkata “mcm tahu2 je tu aku..”. Jgn terkejut klu anda boleh hasilkan 100 headline dlm masa stgh jam!

MODULE 04: 5 PILLARS OF INTRO..

Intro adalah elemen kedua dibaca slps Headline.. Ramai yg GAGAL dn tak tahu bagaaimana FORMULA intro yg sbnr yg mampu ‘paksa’ dan buatkan prospek ‘ketagih’ utk teruskan bacaan.. Nk tahu?

MODULE 05: THE 7 WONDERS PROVEN CW TECHNIQUE..

Ni lah yg ‘disedut’ oleh student2 sifufbads.. Ada yg salesnya 3k sblan, jadi 100k++ slps 2-3 bln guna teknik ni..Ada yg butiknya segan-silu pengunjungnya, berubah huru-hara guna teknik ke-5 dlm modul ni..

RAKAMAN SEMINAR OMBK (BERNILAI RM2000)

Anda akan pelajari:

MODUL 1: ONLINE BRANDING FUNDAMENTAL

Ketahui 5 ‘ONLINE PLATFORM’ utama yg anda perlu wujudkan, utk meng’heboh’kan brand anda dgn pantas. Ianya mudah dilakukan, walaupun anda seorang buta IT atau sudah berusia 50-an!

MODUL 2: REAL CUSTOMER SEGMENTATION

3 LUBUK RAHSIA utk anda kenalpasti siapa bakal pelanggan anda. Shhh..Tak ramai pesaing2 anda ketahuinya. Serius!

MODUL 3: BRAND POSITIONING

Didedahkan! Kaedah TERBARU utk anda bina ‘tagline’ untuk tujuan online branding, yg takkan dilupakan oleh audiens.

MODUL 4: 7 PROVEN ONLINE BRANDING STRATEGY

MAAF! Yang ni mmg SECRET sangat. Tak dapat didedahkan. Rahsia ini hanya available untuk pembeli saja.

MODUL 5: ONLINE BRANDING MARKETING PLAN

Bagaimana 3 cara pantas utk wujudkan REFFERRAL untuk buatkan brand anda tersebar secara organic, dan menjadi sebutan ramai, atau pilihan utama audiens.

MODUL 6: TEKNIKAL PEMBINAAN FANS, FOLLOWERS, & DATABASE

Database is king! Pelajari cara pantas untuk bina database berkualiti, dengan kaedah berbayar & FREE. Bayangkan, hujung 2018, anda miliki 50k orang database selepas gunakan kesemua kaedah ini.

9 VIDEO TEKNIK JERUNG OREN (BERNILAI RM500)

Anda akan didedahkan 9 teknik rekrut ejen cara paling sempoi dan pantas, yang student Sifufbads gunakan dalam bisnes mereka. Kepada owner produk, semua video ini khas untuk anda!

1 TIKET SEMINAR ROADTOUR TEKNIK DIGITAL MARKETING (BERNILAI RM200)

Jika anda tak dapat hadir, sila beri nama pada orang lain.

Seminar TDM.. DIJAMIN lain dr yg lain! Inilah sesi perkongsian ilmu yg dinanti-nantikan oleh semua usahawan, tak kira yg “LEJEN” mahupun “BUDAK BARU NK UP”.. Buat pertama kalinya diadakan, Seminar TDM bakal membuka “mata hati” setiap usahawan ttg pentingnya Digital Marketing..

Ini bukan seminar mendengar jer tau, anda akan diguide utk buat secara praktikal & teknikal supaya anda lebih cpt faham dan anda blh terus nampak responsnya. Kita buat on the spot dlm seminar tu.. Byk lagi rahsia yg mampu mengurangkan kos dan ‘transformkan’ bisnes anda ke satu level yg baru..

Anda akan tonton semua video ini dalam akaun Sifufbads Membership anda. 

Rakaman ini dalam bentuk digital, anda boleh tonton serta merta selepas grab offer ini. Ia boleh ditonton berulang-ulang kali di hp, tab dan juga laptop. Workbook (download) juga disediakan untuk anda ikuti setiap tajuk di dalam video ini.

**Ianya berbentuk Bukan Fizikal

BERAPA PELABURAN YANG ANDA PERLUKAN UNTUK DAPATKAN SPECIAL OFFER INI?

Sifufbads Sdn Bhd © Hakcipta Terpelihara 2018

Alamat Ofis Sifufbads:
1-1 Jalan Tasik Utama 6 Medan Niaga Tasik Damai 57000 (Lakefields) Sg.Besi Kuala Lumpur 

Emel Sifufbads:
sales@sifufbads.com, admin@sifufbads.com,
books@sifufbads.com, pr@sifufbads.com