Untuk bina dan jaga ‘hati’ agent yg ramai, bukan satu benda senang..Lagi2 melibatkan berbelas ribu agent di Seluruh Malaysia..So, dalam video dibawah, anda akan DIDEDAHKAN dengan LEBIH 5 strategi rahsia yg digunakan oleh De’Xandra untuk ‘handle’ agent mereka..

“WAH..APA YG BELIAU BUAT SAMPAI SUKSES CAM TU?”

Ni yg Sifufbads ni cite ni..Ada lebih 5 strategi yg beliau guna..Ada yg nk tahu ke? Nk tahu..Kena baca sampai abis..

  • WUJUDKAN LEVEL – Dlm De’Xandra, beliau wujud 3 level utama dlm sistem agent iaitu Stokis, Agent dan Dropship..Dari HQ, hanya akan ‘pegang’ stokist…Agent akan dipegang oleh Stokis.
  • TRAIN STOKIST – Beliau jugak telah train setiap stokis bagaimana cara utk buat sales dan marketing serta cara utk handle ‘askar’ dibawah mereka dgn teknik dan cara yg betul..
  • WEBSITE – Utk pembelian dari stokist serta agent perlu melalui website..Ni antara cara utk control permainan harga dikalangan agent..
  • MARGIN PROFIT TGGI – Antara sebab utama ramai yg stay adalah sebab margin untung yg tggi..Secara tak langsung, galakkan agent utk buat sales lebih byk..
  • REWARD – Utk buatkan agent lebih bersemangat, HQ telah wujudkan reward yg menarik utk agent berjaya achieve target yg telah ditetapkan..

Untuk ketahui 5 rahsia tersebut dgn lebih lanjut, jom tonton video dibawah..

 

Nak belajar lebih banyak lagi?

Kami rekemen anda join seminar OMBK! Seminar ni akan diadakan pada hujung bulan Januari ini. Anda boleh dapatkan info lanjut di link ni..

–> KLIK SINI UNTUK INFO LANJUT

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!