Untuk bina dan jaga ‘hati’ agent yg ramai, bukan satu benda senang..Lagi2 melibatkan berbelas ribu agent di Seluruh Malaysia..So, dalam video dibawah, anda akan DIDEDAHKAN dengan LEBIH 5 strategi rahsia yg digunakan oleh De’Xandra untuk ‘handle’ agent mereka..

“WAH..APA YG BELIAU BUAT SAMPAI SUKSES CAM TU?”

Ni yg Sifufbads ni cite ni..Ada lebih 5 strategi yg beliau guna..Ada yg nk tahu ke? Nk tahu..Kena baca sampai abis..

  • WUJUDKAN LEVEL – Dlm De’Xandra, beliau wujud 3 level utama dlm sistem agent iaitu Stokis, Agent dan Dropship..Dari HQ, hanya akan ‘pegang’ stokist…Agent akan dipegang oleh Stokis.
  • TRAIN STOKIST – Beliau jugak telah train setiap stokis bagaimana cara utk buat sales dan marketing serta cara utk handle ‘askar’ dibawah mereka dgn teknik dan cara yg betul..
  • WEBSITE – Utk pembelian dari stokist serta agent perlu melalui website..Ni antara cara utk control permainan harga dikalangan agent..
  • MARGIN PROFIT TGGI – Antara sebab utama ramai yg stay adalah sebab margin untung yg tggi..Secara tak langsung, galakkan agent utk buat sales lebih byk..
  • REWARD – Utk buatkan agent lebih bersemangat, HQ telah wujudkan reward yg menarik utk agent berjaya achieve target yg telah ditetapkan..

Untuk ketahui 5 rahsia tersebut dgn lebih lanjut, jom tonton video dibawah..

 

Nak belajar lebih banyak lagi?

Kami rekemen anda join seminar OMBK! Seminar ni akan diadakan pada hujung bulan Januari ini. Anda boleh dapatkan info lanjut di link ni..

–> KLIK SINI UNTUK INFO LANJUT

Program @ Sifufbads

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

27/01/2018
Seminar Online Marketing Branding Kickstart (OMBK) 2018
IDCC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Lebih byk org yg kita doakan insyallah lbh cpt juga
  • Alhamdulillah Rezeki Bila rezeki dtg ianya dgn izin Allah Betul
  • Tak byk org yg excited hari Isnin ni termasuk org
  • Dtg teman org ke Anugerah Personaliti Industri Usahawan Malaysia
  • Tak lama dah Rahsia2 online branding yg bkl menaikkan
  •  GENG KASI LANGGAR INI TEMPAT KASI SENGATT Dlm
  • Tahniah to jaziraorange atas kejayaan menerima award Inovasi Produk Penjagaan
  • Dari Drebar Bas Ke Jutawan Perfume Live esok SifuTalk bersama
  • on9branding in the making Belanja skit sifufbads
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!