Untuk bina dan jaga ‘hati’ agent yg ramai, bukan satu benda senang..Lagi2 melibatkan berbelas ribu agent di Seluruh Malaysia..So, dalam video dibawah, anda akan DIDEDAHKAN dengan LEBIH 5 strategi rahsia yg digunakan oleh De’Xandra untuk ‘handle’ agent mereka..

“WAH..APA YG BELIAU BUAT SAMPAI SUKSES CAM TU?”

Ni yg Sifufbads ni cite ni..Ada lebih 5 strategi yg beliau guna..Ada yg nk tahu ke? Nk tahu..Kena baca sampai abis..

  • WUJUDKAN LEVEL – Dlm De’Xandra, beliau wujud 3 level utama dlm sistem agent iaitu Stokis, Agent dan Dropship..Dari HQ, hanya akan ‘pegang’ stokist…Agent akan dipegang oleh Stokis.
  • TRAIN STOKIST – Beliau jugak telah train setiap stokis bagaimana cara utk buat sales dan marketing serta cara utk handle ‘askar’ dibawah mereka dgn teknik dan cara yg betul..
  • WEBSITE – Utk pembelian dari stokist serta agent perlu melalui website..Ni antara cara utk control permainan harga dikalangan agent..
  • MARGIN PROFIT TGGI – Antara sebab utama ramai yg stay adalah sebab margin untung yg tggi..Secara tak langsung, galakkan agent utk buat sales lebih byk..
  • REWARD – Utk buatkan agent lebih bersemangat, HQ telah wujudkan reward yg menarik utk agent berjaya achieve target yg telah ditetapkan..

Untuk ketahui 5 rahsia tersebut dgn lebih lanjut, jom tonton video dibawah..

 

Nak belajar lebih banyak lagi?

Kami rekemen anda join seminar OMBK! Seminar ni akan diadakan pada hujung bulan Januari ini. Anda boleh dapatkan info lanjut di link ni..

–> KLIK SINI UNTUK INFO LANJUT

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Ramai usahawan diuji teruk dlm bisnes Buat apapun tak menjadi
  • Untuk kuatkan TRUST orang pada brand anda di onlineAnda sebagai
  • MILLIONAIRE FOUNDER DARI UIA   Penat2 bljr UIA 6
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Wanita ni pernah masuk lokap gara2 gagal bayar KWSP pekerjaTapi
  • Siapa cakap student tak boleh buat sales 6 angka sebulan?
  • Urang lain mau jd founder kamu jadi founder jugak! Tapi
  • Utk tingkatkan kredibiliti dan trust di kedai online andaAnda kena
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!