Inilah panduan “underground” yang bakal bantu luaskan jajahan syarikat anda…
7 Steps FB Ads For Owner Business

Anda owner bisnes? Ada premis? Ada produk sendiri? Ada staff? Tapi tak pernah buat online marketing? Uish.. bahaya tu! “Eh.. nape sifu cakap camtu?”. Bisnes sekarang ini, kena ikut perubahan teknologi. Kalau tak, bisnes kita akan ketinggalan. Susah nak berkembang. Paling teruk, bisnes kita lingkup! Ini yang patut kita risaukan!

Sekarang ini zaman online marketing. Zaman di mana, ramai orang mula suka membeli secara online. Sebab itu sekarang ini kita dapat lihat, ramai new owner bisnes dapat naik dengan laju! Kejap je sales dah berpuluh ribu! Tapi, bagaimana mereka lakukannya? Yes.. dengan online marketing.

Sebab itu, kami tulis buku ini. Sebuah buku khas untuk owner bisnes yang belum pernah buat online marketing. Kami kongsikan step by step cara paling simple. InsyaAllah, anda mudah faham dan follow.

Antara modul yang kami bakal kongsikan dalam buku ini...
13 KESILAPAN OWNER BISNES.
Jika bisnes tak berkembang, maknanya owner bisnes yang bermasalah.. bukan bisnes tu. Di sini kami akan kongsikan kesilapan-kesilapan owner bisnes yang WAJIB anda tahu. Bukan nak takutkan anda, tapi ambil pengajaran dan cuba baiki. Jangan risau! Anda belum terlambat!
FB POSITIONING RESEARCH.
Anda bakal pelajari bagaimana nak position-kan brand anda di FB. Banyak kajian perlu dibuat seperti kaji produk.. kaji pelanggan.. kaji market.. dan semua ini akan diajar dalam buku ini. Jangan buat iklan selagi anda tak buat benda BASIC ini! Anda hanya bakar duit je!
BAGAIMANA NAK BERMULA?
Kami akan tunjukkan langkah-langkah teknikal bagaimana bina fanpage, buat like marketing, dan cara promote iklan terus ke pelanggan sasaran anda. InsyaAllah, jika anda ikut flow yang betul.. anda akan dapat “instant result” dalam tempoh kurang sebulan!
Berapa pelaburan anda?
Hanya RM32 Sahaja
(Harga buku RM25 + postage RM7)
Kongsikan juga kepada keluarga dan rakan-rakan yang ada buat bisnes. Barang baik jangan simpan sorang! Tak baik. Lagi banyak kita memberi, lagi banyak kita dapat! InsyaAllah...