Presenting SifuFBads Proven & Technical FB Ads Program...
ADAKAH ANDA BERSEDIA UNTUK KUASAI FBADS DENGAN STEP-BY-STEP YANG PALING PROVEN, PALING LATEST DAN PALING CONVERT HANYA DALAM MASA 2 HARI?
Teruskan bacaan jika anda SERIUS untuk pelajari taktik & teknik fbads yang sebenar - “AdTech Program”
Kenapa anda patut hadir "AdTech Program"?
  • Ia adalah sebuah kelas 20% teori, 80% teknikal dan practical. Hands on program, anda belajar, terus buat dan terus dapat result, on the spot! Pelajari basic-advanced fbads di mana anda akan didedahkan complete NEW & FRESH step-by-step fbads technique untuk lajukan sales bisnes anda hingga ke “maximum speed”! Segala ilmu yang dikongsikan adalah real & proven result!
  • Antara student yang sudah berjaya capai jualan lebih 6-7 angka dalam tempoh kurang 1 tahun adalah Mamadil, Dian Pixy, Hijab by Hanami, Caryazara, De’Xandra dan ramai lagi. Mereka semuanya bermula dengan kelas AdTech ini.
  • Mereka hanya “follow & apply” saja blueprint yang diberi tanpa banyak soal. Hasilnya, kini mereka bergelar JUTAWAN FACEBOOK!
  • Teringin nak jadi seperti mereka? Dah tak sabar nak join program ini?
  • Saya nasihatkan jangan join, jika anda tak dapat berikan FULL COMMITMENT! Ya, saya tak nak buang masa anda! Masa anda sangat berharga! Saya faham.
  • Tapi, jika anda ada impian nak generate “big sales”, sila kosongkan minda dan be positive. Sekarang, luangkan masa 5-10 minit untuk korek segala info program dalam page ini...
  • Jika mereka mampu lakukannya, anda juga pasti boleh! Yakinlah pada diri sendiri! Buktikan pada semua orang yang anda boleh lakukannya!
Kelas intensive ni kita dah susun modul dia satu satu. Step by step. Yang mana kalau u belajar dan follow apa yg kami share kan dalam kelas tu nanti, anda akan Nampak perubahan yang ketara pada fb page anda.
  • Fan bertambah
  • Anda akan menarik lebih ramai prospek yang lebih targeted
  • Anda akan ketahui cara buat ads yg cepat dan mudah
  • Anda akan ketahui cara buat iklan yg low cost, high impact
Apa komponen-komponen yang bakal anda pelajari?
KOMPONEN 1:
2 DAYS WORKSHOP
Ini kelas yg sangat praktikal. 80% praktikal, 20% teori. Ini bukan kelas sembang kasi bimbang. Anda akan dipaksa utk follow step by step selama 2 hari 2 malam! apa yg kami share kan nanti. Jika anda betul2 komited, follow apa yang kami tunjukkan, dan rela dipaksa buat apa yang kami paksa buat, insyaAllah, at the end of the class, anda bakal memahami rahsia sebenar bagaimana menghasilkan iklan fb ads dgn cara plg mudah, plg simple, menjimatkan masa, dan plg penting, menjimatkan kos..
Day 1 : Audience - 4 tools mencari audiens.

Dalam mana2 mazhab marketing dunia sekalipun, benda paling utama sebelum melancarkan mana2 iklan adalah dengan mengenali audiens. Kegagalan mengenali audiens, akan menyebabkan iklan anda x diendahkan.

Apa jadi bila iklan anda x dilayan? Kos meningkat. Prospek xde. Sales apa tah lagi.

Jd kami akan tunjukkan pada anda THE REAL WAY bagaimana untuk mengenal audiens yg very targeted. Yang betul2 ‘laparkan’ produk anda. Kita akan belajar bagaimana nak tahu apa masalah mereka, isu mereka, apa yg bermain2 dlm fikiran mereka..

Kami juga akan tunjukkan lubuk2 baek bagaimana nak identify prospek anda dengan menggunakan tools2 yg very powerful dan PERCUMA!

InsyaAllah, selepas anda pelajari Teknik mengenl audiens ni, proses seterusnya akan menjadi sangat2 mudah. Anda akan tahu gambar macam mana yang boleh menyentuh emosi mereka. Copywriting mcm mana yg buat mereka kata “ehh iklan ni..mcm tau2 je aku tengah cari dia..”..setting fb ads mcm mana yg boleh terus cari prospek2 ni tadi sehingga ke lubng cacing..

WOREN
Tadi belajar berapa? Dlm kelas ni nanti ada banyak lagi Teknik woren..Magnet woren, tapao woren, viral woren..yg digunakan lebih efektif..yg buatkan org kenal butik anda, excited dgn produk2 anda.. Ramai yg boleh buat upload gambar byk dan sbginya, tp tak tahu apakah inti & resepi sebenarnya.
Copywriting

Berapa ramai di sini yg ada masalah nak buat copywriting killer, yg menjentik emosi?

Tahu tak, kajian yang dibuat oleh pakar2 copywriting dunia menunjukkan, headline boleh mempengaruhi 70-80% jualan..

jadi dalam kelas ini nanti, anda akan didedahkan dengan teknik2 menghasilkan copywriting yg lebih sentap emosi, tepat ke jiwa audiens, dan proven menghasilkan engagement yang tinggi..

Ye anda boleh belajar dari buku Copywriting Sifufbads, tapi dlm kelas ni, kami akan PAKSA anda buat..jgn risau kata x reti ke, susah nak buat ke..bila kami paksa anda buat, dan kami guide satu satu, review..insyaAllah slps habis topik ni, anda akan rasa “ohh x lah susah mana buat copywriting ni..”

FBADS TECHNICAL
Step by step. Cara buat FB ads. Betul anda boleh buat sendiri. Tapi dalam kelas ni, by guideline. Itu bezanya. Bila anda dah master basic fbads, mcm mana tukarnya algorithm, anda boleh kuasai jgk! Buta IT PN BOLEH BUAT. JGN BUTA HATI!
Day 2: FBADS Analyzer:
Petang nanti saya akan dedahkan 2 drpd 9 FBads Analyzer yg telah digunakan oleh Sifufbads selama ni. Apa dia FBads Analyzer? Dia ibarat benchmark, penanda aras yg sifufbads buat sebagai guideline utk kenalpasti “kesihatan” iklan kita tu. Performance iklan kita. Macam mana nak tau iklan kita tu bagus ke x? Berbaloi ke x? Respon yg kita dapat tu memadai ke x? FBads analyzer ini lah yang akan menunjukkan samada iklan kita tu on the right track, atau kita sedang membakar duit2 kita buta2 je kepada FB..
Ads Optimizer
Seterusnya..ads optimizer..topik ni sgt penting! Berapa ramai kat yg bila buat posting, xde respon? Buat iklan, xde org komen? Kos iklan satu klik 30sen, 40 sen? Mahal tu.. Kos dah spend berpuluh2, beratus2..ada smpai beribu tapi hasil kelaut lagi. Sape mcm tu? Adjust iklan, buat berkali2, ubah itu ini, tapi hasilnya tetap menyakitkan hati? Don’t worry! Kita bagi u SPECIFIC steps mcm mana nak buat bila jadi benda2 camni. Just follow jer!
LIVE that Life
Berapa ramai sini pernah buat LIVE? Yg x angkat tangan tu, kenapa x buat lagi LIVE? Tahu x, bahawa LIVE ni adalah one of the most POWERFUL TOOLS utk bina engagement yang tinggi, reach audiens yg ramai, dan membina raving fan! Org yg sanggup keluarkan duit tanpa banyak soal walau apa pun yg anda promotkan..

Tapi tapi tapi…LIVE pun ada seninya..klu wat LIVE ‘mengkhinzir’ buta, mmg krik2 la jawabnya..

Klu wat LIVE, cakap sorang2, yg ada pun sorang dua..sorang tu kawan kita yg tgk LIVE kita line clear ke x, sorang lagi wife kita. Malu ke, malu giler?
King-Cont
Content is KING. Iklan je x cukup kalau content di page kita mcm rumah hantu. Caca marba. Org tgk page kita pun mcm hidup segan mati x mau..dlm kelas nanti kita akan share lebih 11 teknik utk hasilkan content yg ‘menjual’, tanpa perlu guna ayat menjual..haaa..
Action Plan

Last sekali, kita akan bg u action plan. Step by step apa nak buat selepas habis kelas. Supaya u ada guideline apa nk buat selepas tu. Almaklumla, takut tepu sgt dgn content2 yg kita bagi dlm 2 hari. Takut lost plak kalau xde action plan..

So, itu dia apa yg akan anda pelajari dlm kelas 2 hari nanti. Ini adalah kelas intensif yg akan memaksa anda. Dan nk datang pun bukan dtg macam tu saja. Kena prepare. Dalam seminar hari ni ada yang x prepare lagi.

Ada yang xde fanpage lagi. Tak pernah buat fb ads lagi. Tak pernah buat apa2. Tapi dalam kelas tu nanti wajib buat. Itu komponen pertama – KELAS 2 Hari.

KOMPONEN 2:
Manual book
Kitab panduan yg akan memudahkan pemahaman anda di sepanjang sesi pembelajaran itu nanti. Boleh simpan dan dijadikan rujukan semula bila anda dah balik ke rumah nanti.
KOMPONEN 3:
FB Group Alumni
Anda dimasukkan dalam group FB support. Di mana anda boleh bernetworking, sharing..anda akan berada dalam circle alumni2 sifufbads selama ini. Bukan tu saja, dalam group ini anda boleh bertanyakan soalan2 berkaitan teknikal fb ads, strategi, marketing dll. Jgn kata team sifufbads sahaja, malah alumni2 lain juga akan turut membantu berkongsi idea, pandangan dan pengalaman mereka utk menjawab soalan2 anda di dalam group itu nanti.. SETUJU?
KOMPONEN 4:
Merchandise
xxxxxxxx
KOMPONEN 5:
Baju Eksklusif Sifufbads
Kita pakai sama2 dalam kelas nanti. Ini menandakan anda adalah alumni Sifufbads.
KOMPONEN 6:
Partner In Crime
Yg ini best. Anda boleh bawa seorang lagi sparring partner untuk belajar Bersama2 anda dalam kelas nanti. Anda boleh bawa family, staf ataupun bis partner. Belajar sama2. Ada sesetengah tu kata, “saya nak belajar tapi takut lambat pick up.” Apa susah, bawak lah anak sekali. Pasangan kuat jeles? Hah bawak dia skali. Kita ada staf yg akan handle bab online marketing? Bawak dia skali. Kita owner bisnes ofkos WAJIB dtg, sebab kena tau apa yg perlu dibuat.
KOMPONEN 7:
Access to Experience Live Gathering Session (2days)
xxxxxxxxxxxxxxx
KOMPONEN 8:
BONUS Forensic Class
1 day COACHING CLASS di KUALA LUMPUR! : Ini adalah satu sesi yg sgt2 PREMIUM, sesi terjah, one by one, in-depth review terhadap performance bisnes anda. Sesi ini akan dibuat di KL, dan anda berpeluang utk direview oleh Sifu Jamal sendiri. Anda akan diberikan idea2 baru, solusi2 terbaru, untuk pastikan bisnes anda grow lebih jauh lagi selepas ini. Inilah sesi yg mana ramai student2 fb ads sebelum ni, dari yg result biasa2, sales 2-3k sebulan, boleh berubah menjadi 30k pada bulan seterusnya..selepas ditegur, ditampar, dan dipaksa buat apa yg team sifufbads sarankan..
VIP
RM10,294
RM3,700
GOLD
RM5,797
RM3,600
SILVER
RM5,697
RM2,700