Tahniah kerana anda telah berjaya tiba ke page ini!
PERINGATAN : Pastikan anda tonton video ini hingga habis. Fokus! Jangan skip! Nanti tak faham, kan dah susah. Cuba hadamkan apa yang disampaikan. Paling terbaik, tonton video ini berkali-kali sampai faham. Boleh, kan? Ok, jom kita mulakan sekarang...
Saiz video agak besar. Gunakan internet WIFI untuk jimatkan Data Plan anda.
Video 6
TAJUK: Audience
SINOPSIS: Tahu apa itu audiens? Ia mengenai prospek / suspect kita. Orang yang kita target untuk tahu tentang produk/bisnes kita. Untuk meningkatkan jualan, kita perlu target iklan kepada audiens yang betul. Mereka yang betul-betul perlukan produk/service yang kita offer. So, penting untuk anda target audiens yang betul. Kalau silap pilih audiens, iklan confirm jadi krik krik. Takde orang PM pon.. huhu... Dah ready nak belajar? Tonton video sebelah ni sekarang...