Khas untuk anda yang baru nak mulakan bisnes di Facebook...
Inilah Buku Yang Dicari-Cari Oleh Ramai Usahawan Newbie! Anda Akan Ditunjukkan "Step By Step" Bagaimana Menggunakan FB ADS Untuk Menjana Sales Hanya Dari Facebook Secara Quick & Easy! 
Segala teknik proven SifuFBads akan dibongkarkan! Anda hanya perlu follow dan buat je...
PosterNeptun_A3
5 SEBAB KENAPA ANDA PATUT DAPATKAN BUKU NEPTUN YG TERBARU NI!
  • NO 1 : STEP BY STEP TEKNIKAL ADS - anda usahawan newbie? intermediate, level dah power pun boleh study buku ni. Anda akan ditunjukkan "step by step" cara bagaimana nak buat advertising untuk tingkatkan sales anda hanya menggunakan platform fb dan insta.. secara quick & easy!
  • NO 2 : UPDATED CONTENT - kalau anda nak tau, algorithm teknikal dalam advertising ni sentiasa berubah. Tapi anda jangan risau… dalam buku ni, kita dah ‘catch up’ semua part yg dah berubah tu.. dan kita himpunkan sekali dalam buku ni!
  • NO 3: TAMBAHAN TOPIK BARU (IG ADS) - kalau anda nak tahu, ada beberapa tambahan topik yg di upgrade kat dalam buku Neptun ni.. antaranya, nak edit ads, cara nak buat ig feed & ig stories ads.. belum pernah cuba? Masih fokus kat fb je? Anda memang patut dapatkan buku ni!
  • NO 4 : BUKAN TEKNIKAL JE - yes bukan teknikal semata-mata. Ada diajarkan teknik2 yg lain, contohnya copywriting, rules and regulation bila nak buat ads, nak buat analisis, tips2 lain.. banyak lagi lah!
  • NO 5 : TEKNIK PROVEN - Segala teknik proven SifufBads akan dibongkarkan! Anda hanya perlu follow dan buat je... tersangatlah mudah!
"Tolong sifu, saya nak dapatkan buku ini sekarang jugak!"
Hanya RM45 Sahaja.
*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja..
Nak buat Fb Ads tak susah! Jika setting, teknik dan strateginya betul, ditambah dengan copywriting yang power.. InsyaAllah, iklan anda akan dapat hasilkan result yang bagus! Saya boleh katakan, ramai yang dah berjaya jana income 5 hingga 7 angka hanya dari Fb Ads. Percaya la cakap saya!