Khas untuk anda yang baru nak mulakan bisnes di Facebook...
Inilah Buku Yang Dicari-Cari Oleh Ramai Usahawan Newbie! Anda Akan Ditunjukkan "Step By Step" Bagaimana Menggunakan FB ADS Untuk Menjana Sales Hanya Dari Facebook Secara Quick & Easy! 
Segala teknik proven SifuFBads akan dibongkarkan! Anda hanya perlu follow dan buat je...
Apa yang bakal anda pelajari dari buku ni?
  • FB ADS PREPARATION - Sebelum buat Fb Ads, anda perlu buat persediaan dari segi tools pemasaran. Saya akan kongsikan 2 perkara yang WAJIB anda buat. Ianya basic tapi sangat penting!
  • PAGE PREPARATION - Saya akan berikan TUTORIAL step by step bagaimana cara mudah bina fanpage di desktop dan mobile. Pantas & mudah! Hanya 10 minit je!
  • COPYWRITING - Tak cukup jika hanya belajar Fb Ads. Copywriting juga sangat penting. 80% sales dari FB bergantung dari ayat iklan yang anda buat! Believe me!
  • FB ADS STEP BY STEP - Dalam topik ini, anda akan ditunjukkan step by step cara buat iklan guna Fb Ads. Follow je, ada tutorial bergambar disediakan.
  • FB ADS ANALYSIS - Nak buat iklan Fb Ads mudah. Ramai yang boleh buat, tapi masih ramai yang tak tahu cara nak hasilkan iklan yang berkualiti. Di sini saya akan tunjukkan caranya...
  • FB ADS RULES & REGULATION - Bab ini anda WAJIB tahu! Jangan buat iklan yang FB tak suka. Nanti kena banned! Untuk elakkan perkara ini berlaku, anda perlu "follow the rules"!
  • BONUS! CANVAS & INSTAGRAM ADS - Teknik terbaru! Anda akan dapat tambah channel marketing untuk gandakan sales anda. Kami akan tunjukkan langkah2nya...
"Tolong sifu, saya nak dapatkan buku ini sekarang jugak!"
Hanya RM45 Sahaja.
*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja..
Nak buat Fb Ads tak susah! Jika setting, teknik dan strateginya betul, ditambah dengan copywriting yang power.. InsyaAllah, iklan anda akan dapat hasilkan result yang bagus! Saya boleh katakan, ramai yang dah berjaya jana income 5 hingga 7 angka hanya dari Fb Ads. Percaya la cakap saya!