57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!

Siapa SifuBad...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…


OUR VISION STATEMENT

A prominent digital marketing learning solution provider offering tested and proven solutions accelerating business growth in South East Asia in the year 2021 and Asia in 2028.

OUR MISSION STATEMENT

1. We are a digital marketing learning solution provider

2. We provide up-to-date solutions that is tested and proven with evident results.

3. We empower business growth through successful market penetration for best Return on Investment

4. We pledge in developing a progressive nation that empowers opportunities for better standard of living.

Founder SifuBad

Terkini Blog

BERMULANYA SEORANG KELINDAN LORI PRINTING, KINI TAUKE KILANG! WOW, AMAZING!

oleh

“Saya buat bisnes dah bertahun2, dengan simpanan takde, bisnes pulak tak naik2, down jugak la masa tu.” Dulu kerja sebagai kelindan lori printing jahh sekarang dah jadi tauke printing. Ini kisah tuan Sarman orang panggil dia Abe Mey. Dulu masa mula2 dia berhijrah ke KL dia mula kerja sebagai kelindan lori printing je. Abe Mey […]

...

oleh

“JATUH BANGUN MARK ZUCKEBERG, (FOUNDER FACEBOOK) SEBELUM BERJAYA MENGUASAI DUNIA” – (5 FAKTA YG USAHAWAN PATUT TAHU!) . . Siapa jer yang tak tahu pasal Facebook ni kan?…Boleh kata, satu dunialah pengguna Facebook ni skrg. Sebab tu kita tak tokojut, kalau Mark Zuckeberg ni dinobat antara TOP 10 orang terkaya di Dunia. WOW! . . […]

...

5 PUNCA CLOSING “FAILED”

oleh

KETAHUI 5 PUNCA UTAMA CLOSING FAILED!!! Baru-baru ni ramai betul yang tanya saya “sifu2 kenapa bila saya closing orang seen je wasap sy? Dia orang dah chat tapi bila sampai part pembayaran dia orang kata nak bayar last2 diam je….macam mana ya sifu ? kenapa ya sifu?” saya selalu sangat dapat soalan macam ni..Bukan je […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!