57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!

Siapa SifuFBads...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifufBads sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…


OUR VISION STATEMENT

A prominent digital marketing learning solution provider offering tested and proven solutions accelerating business growth in South East Asia in the year 2021 and Asia in 2028.

OUR MISSION STATEMENT

1. We are a digital marketing learning solution provider

2. We provide up-to-date solutions that is tested and proven with evident results.

3. We empower business growth through successful market penetration for best Return on Investment

4. We pledge in developing a progressive nation that empowers opportunities for better standard of living.

Founder SifuFBads

Buku SifuFBads Press

57 MARKETING SI PEMALAS

57 MARKETING SI PEMALAS

Ketahui 3 TOP SECRET dalam buku ini yg bakal ‘merangsang’ bisnes anda ;-

[SECRET 1] –  57 marketing simple tapi power yg dedahkan strategi yg tested, proven & updated untuk tahun 2019! Dan, ia sesuai digunakan walaupun anda berumur 63 tahun!

[SECRET 2] – Idea2 marketing yg luarbiasa yg mungkin korang tak pernah pikirkan, atau mungkin korang dah terfikir tapi tak buat! Dan good news-nya, bukan org yg bisnes juta2, ratus ribu jer boleh buat. Korang yg baru nak up pun boleh implement, tak kiralah walaupun korg jual batu nisan sekalipun!

[SECRET 3] -Pendedahan case-studies berani mati! Semuanya contoh2 yg tested & proven, bukan setakat buat sales ribu2 sebulan.. Tapi, 6-7 angka sebulan pun ada! Dan, menariknya.. Ada yg tanpa keluarkan kos marketing walau sesen pun! Lagi.. Slps ni tak perlu menghadap phone & laptop 24jam dah!

Terkini Blog

PAKAR NLP INI KONGSIKAN 3 CARA ‘PUMP UP’ SALES TANPA PERLU MENJUAL

oleh

Hari ni SifufBads nak share story tentang salah seorang speaker di #DMC2019 nanti, Tuan Azzam Sabtu. Beliau pakar Neuro Lingusitic Programming  (NLP) (certified trainer & master coach) yang berkelulusan MBA dari Charles Sturt University, Australia. Beliau berpengalaman melatih pelbagai jenis syarikat korporat, dalam dan luar negara. Beliau juga merupakan seorang Hypnotherapist bertauliah. Psychology in selling? […]

...

3 KESILAPAN YANG RAMAI FOUNDER BISNES BUAT SELEPAS RAYA

oleh

Amacam bisnes anda bulan Ramadhan yg lalu? Capai target tak? Bisnes time raya pulak amacam? Ada ‘ching-ching’ yg masuk? Haaaa raya tu raya jugak tapi momentum kerja tu kena jaga… jangan lepas dah baham ketupat lemang rendang terus momentum kelaut! Selalu kita nampak founder2 bisnes ni waktu sebelum Ramadhan dan semasa Ramadhan, bukan main ligat […]

...

5 SEBAB KENAPA BUKU INI BOLEH BANTU ‘GEMUKKAN’ SALES ANDA 7X GANDA

oleh

Inilah cara paling mudah, pantas & santai tapi high impact! #1.  57 marketing simple tapi power yg dedahkan strategi yg tested, proven & updated untuk tahun 2019! Dan, ia sesuai digunakan walaupun anda berumur 63 tahun! #2.  Idea2 marketing yg luar biasa yg mungkin korang tak pernah pikirkan, atau mungkin korang dah terfikir tapi tak buat! Dan […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Memandangkan ramai yg merayurayu suh sifufBads buat sambungan LIVE tentang
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!