100 MOST INFLUETIAL YOUNG ENTREPRENEUR AWARD

Alhamdulillah.. Another award for #sifufbads ! 100 Most Influential Young Entreprenuer.. Disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan.. Alhamdulillah! Tahniah to Mr Ceo, @koijamal yg juga founder Sifufbads.. Tahniah to team sifufbads! Dan thanks to supporters Sifufbads yg selama ni support.. (mcm ucapan cliche’ pmng award😅)!! Alhamdulillah…

 

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. nana says:

    Tahniah kepada sesiapa yg dpt award

    gastric pain

Leave a Reply to nana Batalkan borang respon

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Psss! Nak tanya ni Korang kenal ke 2 org ni?
  • Strategi yg dulunya berkesanbelum tentu bkesan pd msa skrg SJ
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya   Hanya seorang
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • Game bisnes skrg ni dah tak sama mcm thun2 sbelum
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • Bila dah ada company ada team pentingnya wujudkan satu struktur
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!