2018 LAUNCHING PLAN & LAUNCHING BLUEPRINT..

Buat founder2 bisnes student2 sifufbads utk plan 2018.. Nak launch produk ke, kedai ke, event ke, OFFLINE atau ONLINE, perlukan “launching plan” dan “blueprint”.. proper launching plan akan menghasilkan high impact result..Ada kes sales 1 bulan bleh dpt dlm masa sehari jer… ada yg sales sblm ni setahun baru dpt, ada yg dpt dlm 2-3 bulan… ketahui psikologi2 dlm proses launching… inilah yg dikongsikan dlm integrated launching dlm kelas intensif ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Setuju tak kalau SifufBads ckp sbb ketakutan dlm diri byk
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!