2018 LAUNCHING PLAN & LAUNCHING BLUEPRINT..

Buat founder2 bisnes student2 sifufbads utk plan 2018.. Nak launch produk ke, kedai ke, event ke, OFFLINE atau ONLINE, perlukan “launching plan” dan “blueprint”.. proper launching plan akan menghasilkan high impact result..Ada kes sales 1 bulan bleh dpt dlm masa sehari jer… ada yg sales sblm ni setahun baru dpt, ada yg dpt dlm 2-3 bulan… ketahui psikologi2 dlm proses launching… inilah yg dikongsikan dlm integrated launching dlm kelas intensif ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • DONGIBAP KIPIDAP  Peluang sentiasa ada bgi org yg tak
  • STOP COMPARING!   Yess stop la compare hidup korang
  • BUKU PEMALAS LAKU KERAS DALAM MASA 24 JAM JER!!3000 pieces
  • JIKA SIFUFBADS NAK SHARE STRATEGI TEKNIK  TAKTIK YG TERLATEST
  • Huish pebenda KISS2 ni sipoo?    Chop! Tenang
  • Berhempaspulas cari prospek baru tapi prospek yg sedia ada terabai??
  • THE POWER OF GUNA TAG JER!    Ehem!
  • An investment in knowledge always pays the best interest
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!