2018 LAUNCHING PLAN & LAUNCHING BLUEPRINT..

Buat founder2 bisnes student2 sifufbads utk plan 2018.. Nak launch produk ke, kedai ke, event ke, OFFLINE atau ONLINE, perlukan “launching plan” dan “blueprint”.. proper launching plan akan menghasilkan high impact result..Ada kes sales 1 bulan bleh dpt dlm masa sehari jer… ada yg sales sblm ni setahun baru dpt, ada yg dpt dlm 2-3 bulan… ketahui psikologi2 dlm proses launching… inilah yg dikongsikan dlm integrated launching dlm kelas intensif ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Ramai usahawan diuji teruk dlm bisnes Buat apapun tak menjadi
  • Untuk kuatkan TRUST orang pada brand anda di onlineAnda sebagai
  • MILLIONAIRE FOUNDER DARI UIA   Penat2 bljr UIA 6
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Wanita ni pernah masuk lokap gara2 gagal bayar KWSP pekerjaTapi
  • Siapa cakap student tak boleh buat sales 6 angka sebulan?
  • Urang lain mau jd founder kamu jadi founder jugak! Tapi
  • Utk tingkatkan kredibiliti dan trust di kedai online andaAnda kena
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!