2018 LAUNCHING PLAN & LAUNCHING BLUEPRINT..

Buat founder2 bisnes student2 sifufbads utk plan 2018.. Nak launch produk ke, kedai ke, event ke, OFFLINE atau ONLINE, perlukan “launching plan” dan “blueprint”.. proper launching plan akan menghasilkan high impact result..Ada kes sales 1 bulan bleh dpt dlm masa sehari jer… ada yg sales sblm ni setahun baru dpt, ada yg dpt dlm 2-3 bulan… ketahui psikologi2 dlm proses launching… inilah yg dikongsikan dlm integrated launching dlm kelas intensif ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Sedangkan laut lagi bergelora ini kan pula dunia bisnes Mana
  • Founder wajib kenalpasti prospek utk bisnes merekabila dah kenal mudahla
  • PERJUANGAN 19612018 YANG MENJADI INSPIRASI  Mula2 dulu aku berasa
  • Jadi seorg leader ni bkn shj perlu jdi pemikir yg
  • Korang mesti dah sedia maklum yg database ni sgt penting
  • KERANA SAYANGKAN IBU SANGGUP KORBAN MASA MUDANYA  Nur Farah
  • Selesai tadi Part 1 Cut Cost marketing sharing LIVE tadi
  • SATU RAHSIA YG PATUT ANDA AMBIL DARI KISAH IBU MUDA
[Free Video] Founder’s Foundation
[Free Video] Founder’s Foundation

Didedahkan! Founder’s Foundation Video Yang Bakal Menyelamatkan dan “Mengangkat” Bisnes Anda dari Hampir Mati Kelemasan di Benam Lumpur! Anda bakal pelajarinya dalam video bersiri ini.. dan ianya PERCUMA jer..