CTR 40%, Bagus ke Tidak ?

oleh

Kali ni, sifufbads nak share tentang % CTR yang tinggi. Bukan 5%, bukan 10%, tapi 40%! CTR 40% ? Memang tinggi tu.. CTR, click through rate antara term paling famous dalam dunia fb ads marketing ni. Setuju? Atau anda masih belum jelas tentang CTR? Cuba baca tentang CTR di SINI Kali ni, saya nak share […]

...

9 Langkah Bagaimana Bina Iklan FB Untuk Dapatkan Like

oleh

  Masih tidak tahu bagaimana untuk membina ‘fans’ di page anda? kali ini saya terangkan Step-by-Step bagaimana membina iklan untuk tarik like ke page anda. Selepas ini tiada lagi alasan mengapa like ataupun fans di page anda sedikit sahaja. Ikuti 9 Langkah mudah satu per satu seperti di bawah ya….! 1. Klik pada butang ‘gear’ […]

...

Bagaimana Dapatkan Kos Per Klik 1 – 5 sen

oleh

Kos Per Klik 1 – 5 sen? Boleh dapat ke? Mudah ke? Sabar dulu, saya akan explain.. Kos Per Klik, adalah kos bagi mendapatkan setiap klik pada iklan yang dijalankan, tak kiralah anda menggunakan jenis bid CPC, CPM atau OCPM. Setiap iklan yang dipaparkan, pasti akan menerima klik. Iklan yang dijalankan sememangnya bertujuan untuk dapatkan […]

...

7 LANGKAH DAPATKAN AKAUN MYR DI FB ADS

oleh

Mungkin ada di kalangan kita yang menjalankan Fb Ads dengan menggunakan matawang USD ataupun Us Dollar. Bahkan ada juga tersilap set up sehingga akaunnya menggunakan matawang Rupiah!. Ini sedikit sebanyak mengganggu dan mengelirukan bagi mereka yang menggunakan fb ads. Sukar untuk memantau dan mengangarkan “budget” yang tepat untuk iklan pemasaran bagi tujuan pengiklanan. Boleh jadi […]

...

CARA LETAK NAMA PAGE

oleh

Mungkin inilah persoalan yang sering bermain di fikiran para usahawan yang ingin memulakan pemasaran facebook untuk perniagaan masing-masing. Bahkan situasi ini juga timbul bagi mereka yang telah pun mempunyai page tersendiri tetapi berasa keliru mengenai nama page apa yang sepatutnya mereka letakkan di page mereka sehingga kini. Ketika mula membina page untuk perniagaan mereka, timbul […]

...

AMARAN! JANGAN BUAT FB ADS SELAGI….

oleh

Terima kasih saya ucapkan kerana setia dan sudi membaca post-post yang saya kongsikan di dalam blog ini.mungkin ada yang tertanya-tanya mengapa tidak boleh buat Fb Ads….? Ya… Memang TAK BOLEH BUAT dan JANGAN BUAT selagi anda tidak lagi mempunyai item-item di bawah ini ya…. Ada produk Sebelum membuat Fb Ads pastikan anda mempunyai produk untuk […]

...

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • DONGIBAP KIPIDAP  Peluang sentiasa ada bgi org yg tak
  • STOP COMPARING!   Yess stop la compare hidup korang
  • BUKU PEMALAS LAKU KERAS DALAM MASA 24 JAM JER!!3000 pieces
  • JIKA SIFUFBADS NAK SHARE STRATEGI TEKNIK  TAKTIK YG TERLATEST
  • Huish pebenda KISS2 ni sipoo?    Chop! Tenang
  • Berhempaspulas cari prospek baru tapi prospek yg sedia ada terabai??
  • THE POWER OF GUNA TAG JER!    Ehem!
  • An investment in knowledge always pays the best interest
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!