KOS FB ADS SERENDAH 0.01MYR ?

oleh

KOS FB ADS SERENDAH 0.01MYR ? Bukan kos serendah 0.01MYR sebagai objektif utamanya, tapi pemahaman tentang kos bagi iklan yang dibuat. TERUSKAN BACAAN.. Bagaimana kita nak tahu kos iklan fb ads yang kita jalankan murah atau mahal ? Lihat berapa sales dapat ? Lihat pada belanja harian ? Lihat pada average price ? Lihat pada […]

...

Buying Motivator Influence

oleh

Dalam pada kita melakukan pemasaran di facebook, di antara perkara yang perlu kita fikirkan ialah apakah faktor yang membuatkan orang terpengaruh untuk membeli dari kita? Dengan kata lain faktor apakah yang membuatkan orang ingin membeli dengan kita. Mesti ada sebab yang membuatkan orang perlu membeli produk kita dan dalam masa yang sama apa yang perlu […]

...

7 Tips Tingkatkan Conversion Rate

oleh

7 TIPS TINGKATKAN CONVERSION RATE (CR) Mungkin tiada masalah bagi mereka yang sudah biasa dan mahir dengan fb ads, namun mungkin ada di kalangan kita yang masih buntu dan hampir berputus asa disebabkan sudah banyak iklan yang dibina dan dihasilkan, tapi masih tak dapat tingkatkan Conversion Rate (CR). Di sini ada beberapa ‘Hot Tips’ yang boleh […]

...

Pentingnya Pembinaan “Fans”

oleh

  PEMBINAAN “FANS” Selalu kita dengar ramai orang berkata tentang pembinaan fans ini kan? Ada juga yang begitu menekankan betapa pentingnya kita mempunyai fans. Ada yang fansnya mencecah puluh ribu bahkan juga ratusan ribu. Kadang-kadang kita juga lihat ada fanpage yang mempunyai ‘like’ sampai Sejuta lebih…! Penting ke itu semua…? Jawapannya.. Ya! Sangat penting, terutama […]

...

3 Jenis Bidding Untuk FB Ads

oleh

Anda sudah lama menggunakan FB Ads Marketing tapi masih tidak tahu jenis-jenis bidding yang ada? Baiklah, terdapat 3 jenis bidding yang ada di dalam FB Ads Marketing. Nota : Penting untuk anda ketahui jenis-jenis Teknik Bidding yang ada sebelum anda menggunakan FB Ads. Sebelum saya bermula, ingin saya ingkatkan bahawa kesemua 3 jenis bidding ini mempunyai kelebihan […]

...

CTR 40%, Bagus ke Tidak ?

oleh

Kali ni, sifufbads nak share tentang % CTR yang tinggi. Bukan 5%, bukan 10%, tapi 40%! CTR 40% ? Memang tinggi tu.. CTR, click through rate antara term paling famous dalam dunia fb ads marketing ni. Setuju? Atau anda masih belum jelas tentang CTR? Cuba baca tentang CTR di SINI Kali ni, saya nak share […]

...

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • SifufBads yakin setiap founder ada impian mereka masing2 dan salah
  • 3 SECRET BRADER NI BERMULA DARI RM700 TANPA LOAN AND
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya Hanya seorang
  • Setuju tak bg seorang usahawan seorang founder Leader TIME
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • isteri sy benti kerja lepas 5 tahun Happy nya sy
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!