3 Jenis Bidding Untuk FB Ads

oleh

Anda sudah lama menggunakan FB Ads Marketing tapi masih tidak tahu jenis-jenis bidding yang ada? Baiklah, terdapat 3 jenis bidding yang ada di dalam FB Ads Marketing. Nota : Penting untuk anda ketahui jenis-jenis Teknik Bidding yang ada sebelum anda menggunakan FB Ads. Sebelum saya bermula, ingin saya ingkatkan bahawa kesemua 3 jenis bidding ini mempunyai kelebihan […]

...

CTR 40%, Bagus ke Tidak ?

oleh

Kali ni, sifufbads nak share tentang % CTR yang tinggi. Bukan 5%, bukan 10%, tapi 40%! CTR 40% ? Memang tinggi tu.. CTR, click through rate antara term paling famous dalam dunia fb ads marketing ni. Setuju? Atau anda masih belum jelas tentang CTR? Cuba baca tentang CTR di SINI Kali ni, saya nak share […]

...

9 Langkah Bagaimana Bina Iklan FB Untuk Dapatkan Like

oleh

  Masih tidak tahu bagaimana untuk membina ‘fans’ di page anda? kali ini saya terangkan Step-by-Step bagaimana membina iklan untuk tarik like ke page anda. Selepas ini tiada lagi alasan mengapa like ataupun fans di page anda sedikit sahaja. Ikuti 9 Langkah mudah satu per satu seperti di bawah ya….! 1. Klik pada butang ‘gear’ […]

...

Bagaimana Dapatkan Kos Per Klik 1 – 5 sen

oleh

Kos Per Klik 1 – 5 sen? Boleh dapat ke? Mudah ke? Sabar dulu, saya akan explain.. Kos Per Klik, adalah kos bagi mendapatkan setiap klik pada iklan yang dijalankan, tak kiralah anda menggunakan jenis bid CPC, CPM atau OCPM. Setiap iklan yang dipaparkan, pasti akan menerima klik. Iklan yang dijalankan sememangnya bertujuan untuk dapatkan […]

...

7 LANGKAH DAPATKAN AKAUN MYR DI FB ADS

oleh

Mungkin ada di kalangan kita yang menjalankan Fb Ads dengan menggunakan matawang USD ataupun Us Dollar. Bahkan ada juga tersilap set up sehingga akaunnya menggunakan matawang Rupiah!. Ini sedikit sebanyak mengganggu dan mengelirukan bagi mereka yang menggunakan fb ads. Sukar untuk memantau dan mengangarkan “budget” yang tepat untuk iklan pemasaran bagi tujuan pengiklanan. Boleh jadi […]

...

CARA LETAK NAMA PAGE

oleh

Mungkin inilah persoalan yang sering bermain di fikiran para usahawan yang ingin memulakan pemasaran facebook untuk perniagaan masing-masing. Bahkan situasi ini juga timbul bagi mereka yang telah pun mempunyai page tersendiri tetapi berasa keliru mengenai nama page apa yang sepatutnya mereka letakkan di page mereka sehingga kini. Ketika mula membina page untuk perniagaan mereka, timbul […]

...

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Sedar tak sedarLagi 3 bulan jee kita semua nak masuk
  • Pernah tak korang rasa penat posting2 dekat ig tu tapi
  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni  start now
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
  • DENGAN APPLY 3 STRATEGI NI JER SALES TERUS BERUBAH LEBIH
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!