7 LANGKAH DAPATKAN AKAUN MYR DI FB ADS

oleh

Mungkin ada di kalangan kita yang menjalankan Fb Ads dengan menggunakan matawang USD ataupun Us Dollar. Bahkan ada juga tersilap set up sehingga akaunnya menggunakan matawang Rupiah!. Ini sedikit sebanyak mengganggu dan mengelirukan bagi mereka yang menggunakan fb ads. Sukar untuk memantau dan mengangarkan “budget” yang tepat untuk iklan pemasaran bagi tujuan pengiklanan. Boleh jadi […]

...

CARA LETAK NAMA PAGE

oleh

Mungkin inilah persoalan yang sering bermain di fikiran para usahawan yang ingin memulakan pemasaran facebook untuk perniagaan masing-masing. Bahkan situasi ini juga timbul bagi mereka yang telah pun mempunyai page tersendiri tetapi berasa keliru mengenai nama page apa yang sepatutnya mereka letakkan di page mereka sehingga kini. Ketika mula membina page untuk perniagaan mereka, timbul […]

...

AMARAN! JANGAN BUAT FB ADS SELAGI….

oleh

Terima kasih saya ucapkan kerana setia dan sudi membaca post-post yang saya kongsikan di dalam blog ini.mungkin ada yang tertanya-tanya mengapa tidak boleh buat Fb Ads….? Ya… Memang TAK BOLEH BUAT dan JANGAN BUAT selagi anda tidak lagi mempunyai item-item di bawah ini ya…. Ada produk Sebelum membuat Fb Ads pastikan anda mempunyai produk untuk […]

...

Mindset SIFUFBADS

oleh

“Mindset” merupakan suatu istilah yang tidak asing lagi bagi kita bukan?. Namun berapa ramai dari kita yang melakukan sesuatu tetapi memandang ringan atau mengabaikannya. Sedangkan inilah adalah perkara “basic” yang seharusnya dititikberatkan oleh kita dalam melakukan apa pun termasuklah dalam menjalankan pemasaran dengan menggunakan FB Ads. Untuk artikel kali ini saya ingin memperkenalkan Mindset SIFUFBADS […]

...

Bagaimana Gunakan Power Editor Untuk FB Ads Marketing

oleh

Power Editor, mungkin anda pernah dengar atau pun belum pernah mendengarnya. Power Editor – suatu alternatif dalam pembinaan/pengurusan iklan FB,  Facebook Advertising. Boleh dikatakan, power editor ini adalah khas untuk mereka yang advanced dalam FB Ads marketing. Tapi, tak semestinya jika anda masih baru dengan FB Ads, anda tidak boleh gunakannya. Sebelum anda pergi detail […]

...

Bagaimana Gunakan Frequency Ads Untuk Tingkatkan Sales?

oleh

Ni saya nak share satu kaedah yang bantu saya dapatkan ROI beratus kali ganda, dan CR atas 10%. Buat beberapa ads kepada very targetted audience. Very specific audience, (range 10k – 100k). Contoh targetted audience: 1) Fans fanpage anda sendiri 2) Audience yang dipilih berdasarkan maklumat di Fanpage Insight fanpage anda. 3) Fans bagi page […]

...

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Memandangkan ramai yg merayurayu suh sifufBads buat sambungan LIVE tentang
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!