7 Tips Bagaimana Bina “Die Hard Fans” Untuk Bisnes Anda

raving fans

Pernah tak anda terfikir… camne nk buatkan org berebut2 nk dptkan produk anda? Lebih2 lg jika anda jual produk baru… Caranya dgn bina RAVING FANS. “Sape diorang ni?”, mereka adalah orang yang sangat percaya pada bisnes anda. Mungkin tergila-gilakan anda. Jual la apa pun, mereka akan beli. Fuhh.. best! Senang nak buat SALES PANTAS! Inilah antara rahsia bagaimana ramai student SifuFBads mampu jana sales dalam tempoh singkat!

Teringin nak ada raving fans sendiri? Jom tonton video ni sekarang…

Ps – Nak tahu lebih byk “teknik & strategi” cara tingkatkan sales bisnes anda?

[su_button url=”https://sifufbads.com/22videosales/” target=”blank” style=”3d” background=”#e9950e” size=”7" wide=”yes” center=”yes”]KLIK DI SINI UNTUK KETAHUINYA…[/[/su_button]p>

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. SYED AZHAR says:

    terima kasih sifu.. ilmu yang berguna utk saya. semoga dimurahkan lagi rezeki sifu Jamal, 🙂

  2. rozana says:

    Terima kasih ats perkongsian.

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Layannn??? Takkan nak layan hari2 sifu???   Sabar2maksud kena
  • Setuju tak kalau SifufBads ckp sbb ketakutan dlm diri byk
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!