final_CW_cover
New Discovery from SifuFBads…
Saya Nak Dedahkan “The Real Secret Formula” Bagaimana Membina High Converting Copywriting & Teknik Menulis Write From Ur Heart Sehingga Prospek Cair Dengan Ayat Manis Anda. Powerful, Proven & Latest Techniques Ever Created In M’sia!
Anda pasti akan berkata “OHSEM!” selepas baca buku ini…
Apa yang bakal anda pelajari dari buku copywriting ini?
  • THE BASIC OF COPYWRITING : Pengenalan kepada ilmu copywriting. Mungkin ada di antara anda yang masih tak tahu apa itu copywriting, apa kepentingan copywriting dalam facebook marketing & kenapa anda WAJIB belajar copywriting. Saya akan ceritakan bagaimana copywriting dapat membantu bisnes anda secara online.
  • THE POWER OF EMOTION : Ketahui bagaimana kuasai dan manipulasi 4 EMOSI prospek yang buatkan mereka ingin membeli. Jangan salah faham. Ini bukan ilmu pukau, bukan ilmu sesat, bukan ilmu dark side.. tapi ilmu “memujuk tanpa sedar” prospek untuk beli produk anda. Sangat penting untuk belajar benda ni. Kalau tak, anda susah nak hasilkan jualan.
  • RESEARCH YOUR M.A.P : Untuk bina copywriting yang efektif, anda perlu tahu formula ini. Kenapa? Sebab anda perlu KAJI dulu pasaran & demand produk, kaji siapa sasaran audiens dan kaji produk anda. Semuanya anda perlu kaji! Ramai “newbie” yang tak buat research dulu sebelum beriklan. Itu silap besar! Kaji dulu baru buat iklan.
  • DISCOVER THE “27 FORMULA” TO CREATE POWERFUL HEADLINE : Saya juga nak share bagaimana menulis headline yang sentap emosi. Kalau anda gagal menulis headline, bermakna anda gagal TARIK PERHATIAN audiens di Facebook untuk baca post iklan anda. Ada “27 formula headline” yang saya akan beri pada anda. Bukan sembarangan formula tau, tapi formula yang telah terbukti berkesan. Yang saya sendiri kaji, yang saya gunakan, dan apa yang saya ajarkan kepada pelajar-pelajar saya.
  • THE ART OF COPYWRITING TECHNIQUES : Teknik penulisan copywriting SifuFBads yang PROVEN dan sudah hasilkan result. Bukan 3, bukan 4, bukan 7 tapi 9 teknik copywriting! Saya akan terang STEP BY STEP bagaimana gunakan setiap teknik ini dalam bisnes anda. Semuanya saya bongkar habis! Saya akan tunjukkan pada anda bagaimana saya TRANSFORM ayat biasa-biasa kepada ayat “berbisa”.
  • REAL COPYWRITING CASE STUDY : Bukan tu je, anda juga akan dikongsikan CASE STUDY dari copywriting saya dan student SifuFBads yang sudah “tested & proven”. Saya akan dedahkan teknik penulisan yang telah bantu tingkatkan sales bisnes mereka berganda-ganda! Serius kena baca!
“Wow, Best giler! Saya nak!! Berapa harga?”
Hanya RM55 Sahaja!
Dah tak sabar nak dapatkan buku ini?
*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja..
Selesaikan segala masalah copywriting anda hari ini! Jangan biarkan lama-lama, nanti jadi barah. Usahawan lain dah berlari, anda masih lagi merangkak. Nak study copywriting? Buku ini boleh “ajar” anda..