PELUANG KERJAYA DI SIFUFBADS

Disebabkan oleh perkembangan yang pesat, selaras dengan sasaran kami untuk menapak dalam pelbagai bidang dan industri, kami sentiasa mengalu-alukan individu yang berbakat dan berkelayakan yang mempunyai kepercayaan, nilai dan keghairahan yang sama, untuk menyertai Kumpulan Sifufbads dengan latar belakang pendidikan dan pengalaman seperti berikut:

• Pentadbiran Perniagaan / Pentadbiran korporat / Pengurusan Sumber Manusia

• Kewangan / Perakaunan

• Sains Komputer / Teknologi Maklumat / Multimedia / Komunikasi

• Pengurusan Operasi / Majlis

• Seni Reka Grafik / Seni Reka Fesyen / Fotografi / Videografi

• Perkhidmatan Pelanggan / Perhubungan Pelanggan

• Penulisan Kreatif / Kewartawanan / Teknologi Percetakan

• Pendidikan / Latihan / Motivasi / Perundingan

JAWATAN KOSONG TERKINI SALES AND MARKETING EXECUTIVE – SIFUFBADS PRESS

Syarat-syaratnya anda MESTI ada ciri-ciri berikut:

1. Highly passionate dalam membuat jualan

2. Hebat berkomunikasi dalam menjual produk, perkhidmatan dan idea

3. Berdisiplin dan berorientasikan result

4. Hebat mengurus diri dan masa

5. Suka bekerja dalam kumpulan

6. Sentiasa energetic

7. Presentation & Negitiation skill yang mantap

8. Selesa membuat pembentangan kepada audiens yang ramai

9. Sentiasa menjaga penampilan diri

10. Suka belajar dan memperoleh pengalaman baru

11. Memiliki lesen dan kenderaan sendiri

12. Bersedia untuk outstation

13. Bijak membuat analisis dan statistik

PENTING untuk anda ADA KESEMUA ciri-ciri di atas kerana ia akan MEMUDAHKAN TUGAS anda sebagai SALES AND MARKETING EXECUTIVE di Sifufbads Press Sdn. Bhd.

Tugas-tugas utama:

a) Untuk mempromosikan Buku-buku terbitan Sifufbads ke kedai-kedai buku dan lain-lain yang berkaitan.

b) Untuk menyediakan servis jualan, mengambil pesanan dan bayaran daripada kedai-kedai buku dan pengedar-pengedar.

c) Mencapai sasaran jualan di sekitar kawasan-kawasan yang ditentukan.

d) Merangka strategi untuk kemasukan buku-buku Sifufbads ke kedai-kedai buku seluruh Malaysia.

e) Menjual dan mempromosikan Sifufbads Press di program-program terpilih seperti Pesta Buku Antarabangsa, Pesta Buku Malaysia & lain-lain.

f) Melaporkan jualan, berita atau sebarang informasi yang terkini kepada pihak pengurusan

ADAKAH ANDA ORANG YANG KAMI CARI?

Sila hantarkan resume anda ke hr@sifufbads.com

Kami akan hubungi calon-calon yang terpilih saja.

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!