PELUANG KERJAYA DI SIFUFBADS

Disebabkan oleh perkembangan yang pesat, selaras dengan sasaran kami untuk menapak dalam pelbagai bidang dan industri, kami sentiasa mengalu-alukan individu yang berbakat dan berkelayakan yang mempunyai kepercayaan, nilai dan keghairahan yang sama, untuk menyertai Kumpulan Sifufbads dengan latar belakang pendidikan dan pengalaman seperti berikut:

• Pentadbiran Perniagaan / Pentadbiran korporat / Pengurusan Sumber Manusia

• Kewangan / Perakaunan

• Sains Komputer / Teknologi Maklumat / Multimedia / Komunikasi

• Pengurusan Operasi / Majlis

• Seni Reka Grafik / Seni Reka Fesyen / Fotografi / Videografi

• Perkhidmatan Pelanggan / Perhubungan Pelanggan

• Penulisan Kreatif / Kewartawanan / Teknologi Percetakan

• Pendidikan / Latihan / Motivasi / Perundingan

JAWATAN KOSONG TERKINI

#1: INTERNSHIP

  • Fresh graduate amat dialu-alukan.
  • Calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya Diploma/Degree.
  • Bersikap positif dan boleh kerja berpasukan.
  • Mampu sesuaikan diri dengan cabaran baru.
  • Sanggup bekerja hujung minggu.
  • Mempunyai kenderaan sendiri.

#2: SALES AND MARKETING EXECUTIVE – SIFUFBADS PRESS

Syarat-syaratnya anda MESTI ada ciri-ciri berikut:

1. Highly passionate dalam membuat jualan

2. Hebat berkomunikasi dalam menjual produk, perkhidmatan dan idea

3. Berdisiplin dan berorientasikan result

4. Hebat mengurus diri dan masa

5. Suka bekerja dalam kumpulan

6. Sentiasa energetic

7. Presentation & Negitiation skill yang mantap

8. Selesa membuat pembentangan kepada audiens yang ramai

9. Sentiasa menjaga penampilan diri

10. Suka belajar dan memperoleh pengalaman baru

11. Memiliki lesen dan kenderaan sendiri

12. Bersedia untuk outstation

13. Bijak membuat analisis dan statistik

PENTING untuk anda ADA KESEMUA ciri-ciri di atas kerana ia akan MEMUDAHKAN TUGAS anda sebagai SALES AND MARKETING EXECUTIVE di Sifufbads Press Sdn. Bhd.

Tugas-tugas utama:

a) Untuk mempromosikan Buku-buku terbitan Sifufbads ke kedai-kedai buku dan lain-lain yang berkaitan.

b) Untuk menyediakan servis jualan, mengambil pesanan dan bayaran daripada kedai-kedai buku dan pengedar-pengedar.

c) Mencapai sasaran jualan di sekitar kawasan-kawasan yang ditentukan.

d) Merangka strategi untuk kemasukan buku-buku Sifufbads ke kedai-kedai buku seluruh Malaysia.

e) Menjual dan mempromosikan Sifufbads Press di program-program terpilih seperti Pesta Buku Antarabangsa, Pesta Buku Malaysia & lain-lain.

f) Melaporkan jualan, berita atau sebarang informasi yang terkini kepada pihak pengurusan

ADAKAH ANDA ORANG YANG KAMI CARI?

Sila hantarkan resume anda ke hr@sifufbads.com

Kami akan hubungi calon-calon yang terpilih saja.

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni start now
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • THINK OUTSIDE THE BOX! Setuju ke kurang setuju
  • Jadi Founder bisnes ni nampak mcm best jermcm femes jerTapi
  • Sape sangka impian yg kita harapkan masa kecik2 dlu akn
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!