Opsss.. kejap! Tunggu dulu!
Sebelum buat tempahan, kami ada SPECIAL OFFER untuk anda! Boleh luangkan 5 minit masa anda jap? Kami nak explain lebih lanjut apa yang bestnya offer ini? Boleh?

"Hmmm ok la, boleh.. 5 minit je taw. Tak nak lama-lama..."

Okay, saya janji. Terima kasih taw. Saya akan pastikan 5 minit anda berbaloi-baloi!

Kami nak berikan 4 BUAH BUKU TERBAIK SifuFBads. Inilah buku-buku yang dah bantu ramai usahawan Malaysia tingkatkan sales melalui online marketing! Semua buku ini ada dijual kat MPH dan POPULAR. Anda boleh dapatkannya di sana!

Tapi khas untuk anda yang jumpa page ini, kami nak berikan SPECIAL PRICE...

SIFUFBADS COPYWRITING (RM45)

Ada masalah copywriting? Buku ini ditulis khas untuk anda...

Anda akan didedahkan “the real secret formula” bagaimana membina high converting copywriting & teknik menulis write from your heart sehingga prospek cair dengan ayat manis Anda. Powerful, proven & latest techniques ever created in Malaysia!

Anda pasti akan berkata “OHSEM!” selepas baca buku ini…

BAGAIMANA MULA BISNES DARI PLANET NEPTUN (RM45)

Khas untuk anda yang baru nak mulakan bisnes di Facebook...

Inilah buku yang dicari-cari Oleh ramai usahawan newbie! Anda akan ditunjukkan "step by step" bagaimana menggunakan FB ADS untuk menjana sales hanya dari Facebook secara quick & easy!

Segala teknik proven SifuFBads akan dibongkarkan! Anda hanya perlu follow dan buat je...

FORMULA SIFUFBADS (RM39.90)

A secret formula yang telah membantu ramai usahawan Facebook meluaskan perniagaan mereka ke tahap MAXIMUM!

Ia dihimpun khas untuk anda yang ingin membina empayar perniagaan yang kukuh di pasaran dunia. Proven, tested and straight to the point!

Ada lebih 200 formula yang dikongsikan! Semuanya bukan lagi 'secret'...

101 TIPS MARKETING SIFUFBADS (RM15)

Kami ada kongsikan banyak tips marketing dalam buku kecil ini. Ia mudah dibaca dan senang diingat. Tiada sebarang tutorial teknikal. Ianya penuh dengan idea teknik & strategi marketing. Khas untuk anda yang dah power bab online marketing.

Kalau terlupa, buka je nota ini. Anda akan ingat semua! Ia boleh digunakan sebagai rujukan utama anda.

Inilah ILMU BERNILAI TINGGI yang mampu MENGUBAH bisnes anda! Anda mahu tingkatkan sales sehingga 99%, dengan kos marketing yang rendah? Well simple je, anda cuma perlu follow step by step! Saya berani jamin, ilmu-ilmu yang dikongsikan dalam semua buku ini adalah PROVEN & PRACTICAL. Ramai student SifuFBads yang dah dapat manfaatnya. Tapi tolonglah, jangan percaya cakap saya! Anda perlu study dulu, then terus take action! Baru la dapat instant result! InsyaAllah...
Berapakah pelaburan anda untuk dapatkan PREMIUM KNOWLEDGE ini?

BUKU ERNA DE'XANDRA = RM45

BUKU SIFUFBADS COPYWRITING = RM45

BUKU BAGAIMANA MULA BISNES DARI PLANET NEPTUN = RM45

BUKU FORMULA SIFUFBADS = RM39.90

BUKU 101 TIPS MARKETING SIFUFBADS = RM15

JUMLAH NILAI = RM189.90

Ya.. itulah pelaburan anda untuk dapatkan ilmu yang dah terbukti berkesan ini! Adakah anda sanggup?

"Ya.. saya sanggup! Saya mahukan ilmu-ilmu mahal ni secepat mungkin!"

Wowww.. nampaknya anda serius! Itulah antara petanda, anda adalah orang yang cintakan kejayaan. Hebat! Saya respek anda...

Tapi, saya tak nak anda bayar dengan harga RM189.90. Untuk TEMPOH TERHAD, saya nak berikan harga yang jauh lebih berbaloi, khas untuk anda je taw! Shhh.. jangan bagitau orang lain...

RM189.90
Hanya RM170 Sahaja!
SPECIAL OFFER ini hanya diberikan di website ini sahaja, dan ianya akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ini. Dan selepas itu, sebarang rayuan tidak akan dilayan. Saya minta maaf...
Berminat nak dapatkan SPECIAL OFFER ini?
"YES! Saya nak dapatkannya sekarang! Camne caranya?"
"Takpela, saya cuma nak Buku Erna De'Xandra je..."
Dah ada semua buku ini? Takpe, anda boleh HADIAHKAN kat adik-beradik.. ibu bapa.. kawan-kawan.. saudara-mara.. jiran sebelah. Apa salahnya, kan? Dapat eratkan silaturrahim. Pahala pun dapat. InsyaAllah, hidup anda akan lebih bahagia!
Order manual
PENTING! WAJIB BACA!
Selepas buat pembayaran, pastikan anda isi borang tempahan pada WAKTU, HARI dan TARIKH yang betul dan tepat!

1. Buat pembayaran secara Online Transfer/Cash Deposit.

2. Isi dan lengkapkan maklumat borang tempahan, WAJIB upload bukti pembayaran:

- Hari, waktu, tarikh mesti sama dengan bukti bayaran

- Kegagalan anda untuk upload bukti bayaran akan MELAMBATKAN proses APPROVE dari pihak kami.

3. Selepas hantar borang tempahan, satu emel pengesahan tempahan akan dihantar ke emel anda.

4. Tunggu pengesahan dari kami dalam tempoh 24-48 jam.

5. Selepas tempahan APPROVE, satu lagi emel tempahan bersama TRACKING NO. akan dihantar ke emel anda.

Jika tempahan anda belum APPROVE dalam tempoh 5 hari, sila hubungi..

Ofis di talian
03 9055 4938 / 018 - 397 9844

Hantarkan emel ke books@sifufbads.com

Kerjasama anda amat kami hargai!

Hakcipta Terpelihara © SIFUFBADS SDN BHD 2016


E    admin@sifufbads.com    

W  www.sifufbads.com      O 03 9055 4938


SIFUFBADS SDN BHD (HQ) :
1st Floor, 1 - 1 Jalan Tasik Utama 6 Medan Niaga Tasik Damai (Trilium Lakefields) Sungai Besi 57000 Kuala Lumpur