TUNGGU  DULU!

Sebelum anda dapatkan buku #ON9BRANDING ini, ada good news untuk anda.

Hari ini, Sifufbads ada ONE TIME OFFER untuk anda! Jika terlepas, anda tak akan dapat lagi peluang seperti ini – hanya untuk yang bertindak pantas saja!

Kami nak berikan 3 produk PREMIUM Sifufbads dengan harga paling rendah.

Ianya tak pernah dijual kepada umum.

Tapi, sempena pelancaran buku terbaru kami – #ON9BRANDING, kami nak berikan anda peluang untuk dapatkannya sekarang!

RAKAMAN SEMINAR CHAPTER C (BERNILAI RM1000)

Anda akan pelajari:

MODULE 01: TEKNIK RESEARCH NINJA …

Xtahu Step-By-Step buat copywriting? Selalu hentam kromo? Dont worry! Dlm bab ni, anda akn bljr Formula MAP! Bkn peta, tp formula awal dan WAJIB diktahui sblm menjual di fesbuk.. Tk tahu formula ni, gagal copywriting!

MODULE 02: EMOTION TRIGGER TECHNIQUES

International expert mengatakan, lbih 90% org membeli disebabkan emosi.. Dlm topik ni, anda bakal ketahui bagaimana utk MENYENTAP dan “MENJETIK” emosi mrk.. Ada caranya..

MODULE 03: HEADLINE MASTERY…

Anda ada masa 3-5 saat utk TRIGGER prospek anda..Ktahui bgimana hasilkan headline yg targeted yg bkl mmbuatkan mrk berkata “mcm tahu2 je tu aku..”. Jgn terkejut klu anda boleh hasilkan 100 headline dlm masa stgh jam!

MODULE 04: 5 PILLARS OF INTRO..

Intro adalah elemen kedua dibaca slps Headline.. Ramai yg GAGAL dn tak tahu bagaaimana FORMULA intro yg sbnr yg mampu ‘paksa’ dan buatkan prospek ‘ketagih’ utk teruskan bacaan.. Nk tahu?

MODULE 05: THE 7 WONDERS PROVEN CW TECHNIQUE..

Ni lah yg ‘disedut’ oleh student2 sifufbads.. Ada yg salesnya 3k sblan, jadi 100k++ slps 2-3 bln guna teknik ni..Ada yg butiknya segan-silu pengunjungnya, berubah huru-hara guna teknik ke-5 dlm modul ni..

RAKAMAN SEMINAR OMBK (BERNILAI RM2000)

Anda akan pelajari:

MODUL 1: ONLINE BRANDING FUNDAMENTAL

Ketahui 5 ‘ONLINE PLATFORM’ utama yg anda perlu wujudkan, utk meng’heboh’kan brand anda dgn pantas. Ianya mudah dilakukan, walaupun anda seorang buta IT atau sudah berusia 50-an!

MODUL 2: REAL CUSTOMER SEGMENTATION

3 LUBUK RAHSIA utk anda kenalpasti siapa bakal pelanggan anda. Shhh..Tak ramai pesaing2 anda ketahuinya. Serius!

MODUL 3: BRAND POSITIONING

Didedahkan! Kaedah TERBARU utk anda bina ‘tagline’ untuk tujuan online branding, yg takkan dilupakan oleh audiens.

MODUL 4: 7 PROVEN ONLINE BRANDING STRATEGY

MAAF! Yang ni mmg SECRET sangat. Tak dapat didedahkan. Rahsia ini hanya available untuk pembeli saja.

MODUL 5: ONLINE BRANDING MARKETING PLAN

Bagaimana 3 cara pantas utk wujudkan REFFERRAL untuk buatkan brand anda tersebar secara organic, dan menjadi sebutan ramai, atau pilihan utama audiens.

MODUL 6: TEKNIKAL PEMBINAAN FANS, FOLLOWERS, & DATABASE

Database is king! Pelajari cara pantas untuk bina database berkualiti, dengan kaedah berbayar & FREE. Bayangkan, hujung 2018, anda miliki 50k orang database selepas gunakan kesemua kaedah ini.

9 VIDEO TEKNIK JERUNG OREN (BERNILAI RM500)

Anda akan didedahkan 9 teknik rekrut ejen cara paling sempoi dan pantas, yang student Sifufbads gunakan dalam bisnes mereka. Kepada owner produk, semua video ini khas untuk anda!

Anda akan tonton semua video ini dalam akaun Sifufbads Membership anda. 

Rakaman ini dalam bentuk digital, anda boleh tonton serta merta selepas grab offer ini. Ia boleh ditonton berulang-ulang kali di hp, tab dan juga laptop. Workbook (download) juga disediakan untuk anda ikuti setiap tajuk di dalam video ini.

**Ianya berbentuk Bukan Fizikal

BERAPA PELABURAN YANG ANDA PERLUKAN UNTUK DAPATKAN SPECIAL OFFER INI?

Hanya Sahaja

atau

Saya Nak buku Je…

Buku #ON9BRANDING Sifufbads Sdn Bhd ©
Hakcipta Terpelihara 2018

1-1 Jalan Tasik Utama 6
Medan Niaga Tasik Damai 57000
(Lakefields) Sg.Besi Kuala Lumpur

Email : sales@sifufbads.com
admin@sifufbads.com
sales@sifufbads.com
pr@sifufbads.com