LIMITED SEAT! Register sekarang sebelum kuota penuh!

Sesi group coaching akan bermula dalam tempoh…

Founder! Korang dah cuba macam2 teknik dan strategi, tapi bisnes korang masih stuck, malah semakin rugi?

Kalau saya open sesi group coaching, yang bakal dedahkan spesifik strategi yang boleh bantu korang buat DECISION & PLANNING bisnes.. Korang nak Join?

Syarat nak join sesi ini, sales korang mestilah lebih RM50k! Kuota untuk satu sesi hanya open untuk 7-10 orang saja, selama 4-5 jam.

14 Mac 2024 (Khamis) | 9 am - 1 pm | Sifubad Academy

Kenapa korang patut join FOUNDER COACHING?

Sesi group coaching ini akan bongkarkan solution kepada masalah bisnes korang.. dan juga optimization untuk bisnes growth, face to face, dan juga one by one!

Ni feedback dari student yang join Founder Coaching 2024..

Alhamdulillah, Sifubad dah bantu ribuan founder yang nak improve dan upgrade bisnes mereka!

Apa Kata Peserta Yang Dah Pernah Join Kelas Sifubad?

Walaupun Jual Buah Je.. Bisnes Pak Teh Fruit's Mampu Capai 7 Angka, Selepas Bina Brand Positioning!

Taufiq Tajuddin (Pak Teh's Fruit)

Lepas guna strategi2 marketing untuk tarik orang membeli buah-buah dia, dalam masa 5 Bulan je, Taufiq berjaya BREAKTHROUGH dengan jualan cecah lebih RM1.2 Juta setiap bulan! Dari pasar malam, kini miliki kedai buah beberapa unit, yang menjual pelbagai buah pilihan dari seluruh dunia. Peniaga buah, pemborong juga banyak ambil dengan dia hari ni.

Improve Brand Image, Kini Brand She Dazzle Berubah Lebih Exclusive!

Zara Salim (She Dazzle)

Asalnya dulu niaga kecil-kecil, di booth.. bisnes 3k-5k sebulan! Tapi, dengan keinginan yang kuat nak maju, dia nekad nak naikkan She Dazzle ke new level. Bila bisnes dah naik atas 500k sebulan, game juga lain. Dia improve game branding supaya boleh grow, boleh sustain dan lebih kuat dalam competition..

Sejujurnya.. Saya Menyesal Masuk Kelas Sifubad Ni!

Hisham Wahab (Pakar HR)

Sebelum ini, dia pernah belajar ilmu funnel dan template marketing, cuma tak tahu apa yang bisnes dia perlukan sekarang dan bagaimana nak apply step yang betul, sebab takde guidance. Alhamdulillah, sekarang tuan Hisham lebih jelas dengan direction bisnes dia, dan hanya fokus strategi yang paling high impact!

"Setiap Kali Launching Kempen Baru, Saya Akan Validate Dengan Sifubad Dulu"

Ernayanee Nur, De'Xandra

Dengan kekuatan LEADERSHIP Pn Erna, DeXandra mampu rekrut AGENT/RESELLER dan STOKIST sehingga mampu berkembang ke seluruh pelusuk ASIA. Pn Erna akan validate dengan Sifubad, untuk dapatkan up-to-date strategi dan plan marketing. DeXandara sendiri develop bukan je sistem agent, tapi juga sistem ecommerce untuk expand bisnes.

Lepas Kaji Market Demand, Sales Ikhlas Oil Melonjak Naik 7 Figures!

Nur Hidayah (Ikhlas Oil)

2019, Hidayah mula menuntut di sifuBad.. Dia fokus strategi rekrut agen dan team sales.. hasilnya, sales bulanan 400k.. Tahun seterusnya, kenaikan lebih 300%. InsyaAllah, tahun ni capai 9 - 10 million. Dari awal bisnes ribu2 ke puluh ribu sebulan, sampai la dah berjaya cecah 7 figure sebulan ni banyak guna strategi yang Sifubad bagi.

Nak Sifubad validate strategi bisnes korang untuk 3 bulan ni?

Register Founder Coaching Sekarang!

DIAMOND

RM1000

RM800/PAX

PLATINUM

RM700

RM500/PAX

Disclaimer

Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan "Founder Coaching"

HOTLINE

011 6326 4938 (Hidayah)
011 6334 4938 (Anis)

Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com