Tahniah kerana anda telah berjaya tiba ke page ini!
PERINGATAN : Pastikan anda tonton video ini hingga habis. Fokus! Jangan skip! Nanti tak faham, kan dah susah. Cuba hadamkan apa yang disampaikan. Paling terbaik, tonton video ini berkali-kali sampai faham. Boleh, kan? Ok, jom kita mulakan sekarang...
Saiz video agak besar. Gunakan internet WIFI untuk jimatkan Data Plan anda.
Video 9
TAJUK: Headline
SINOPSIS:Kali ni, ia mengenai HEADLINE. Ini antara topik yg sangat ditunggu-tunggu ramai orang. Dan anda bertuah kerana dapat belajar dari video ni. Anda tahu tak, HEADLINE mampu menaikkan sales. Pernah dulu student SifuFBads, buat iklan, tapi jualan kurang. Saya "advice" dia untuk tukar headline, dan dia pun tukar. Tahu apa yang berlaku? Sales dia naik 2,3 kali ganda selepas itu! WOW! Jadi, anda nak belajar tak cara buat HEADLINE yang mampu menjual?