SANGGUPKAH ANDA BERTAPA SELAMA 3 HARI 3 MALAM, HANYA UTK MENDALAMI ILMU COPYWRITING YG MAMPU MELONJAKKAN GRAF SALES BISNES ANDA?

Sblum tu, kami nk bgitau.. Ini bukan kelas tulis karangan.. bukan tulis tulis buku novel.. bukan tulis buku sekolah.. Ini adalah kelas yg bakal dedahkan bagaimana melonjakkan sales bisnes anda dgn kuasa copywriting!

Semua rahsia yg bakal anda pelajari ni dh terbukti berkesan! Ianya bukan sembang lebat. Sifufbads dh ada real case study dan testimoni. Kami boleh tunjukkan kepada anda..

Dah ramai student sifufbads spt ephyra, mamadil, mylea dan dexandra dh berjaya jana sales yg luar biasa!

Bagaimana mereka lakukannya?

Ya.. semuanya bermula dgn copywriting! Ianya boleh beri kesan yg besar kpd sales bisnes anda. Serius!

Kalau salah teknik, sales boleh jatuh truk!

Inilah sbb utama kenapa ramai usahawan fb gagal capai target sales mereka setiap bulan.

Jika anda sdg mencari teknik copywriting yg convert to sales, izinkan kami bantu anda..

Kami dh siapkan modul copywritng plg complete, plg padu dan plg proven khas utk anda!

APAKAH MODUL YANG BAKAL DOUBLE-KAN SALES BISNES ANDA?
8 HIGH IMPACT COPYWRITING TECHNIQUES
HEADLINE BOOSTER
27 PROVEN HEADLINE FORMULA
5 STRATEGIC RESEARCH METHOD
COPYWRITING OPTIMIZATION
AUDIENCE FILTRATION
THE FAB FORMULA
NLP COPYWRITING

Ada 8 modul semuanya. Kami akan tunjukkan step by step, dr basic hingga advanced.

Dlm workshop 3 hari ini..

Anda akan dipaksa utk hasilkan copywriting mengikut formula yg kami ajarkan sampai siap!

Team sifufbads akan monitor dan bantu anda supaya dpt siapkan minimum satu complete copywriting.

Skrg kami nk tanya..

Adakah anda sanggup laburkan masa dan tenaga anda, utk pelajari teknik copywriting yg bakal melonjakkan lagi sales bisnes anda?

"Ya, saya sanggup! Tolong la bantu saya.."

Bagus! Kami hanya mahukan org yg komited saja.

Tapi..

Jika anda x dpt berikan komitmen yg tinggi, kami rekemen jgn join workshop ni! Jgn bazirkan masa dan duit anda! Lebih baik pergi tgk wayang sambil makan pop corn. Lg best!

Jika anda ada mindset nk belajar bersungguh2, lps daftar nnt.. tolong la follow workshop ni dr mula sampai habis. Jgn skip! Nnt x paham, jgn salahkan kami. Salahkan diri sndiri je! Faham tak ni?

"Ok faham. Sy nk join sgt ni! Brapa yurannya?"

BERAPA PELABURAN ANDA UNTUK DAFTAR WORKSHOP NI?

Sblum itu, kami nk bagitau apa yg bakal anda lps selepas register workshop ini..

.. Wokshop ni akan berjalan selama 3 hari, 3 malam.

.. Anda akan pelajari 8 modul, dr basic sampai advanced.

.. Bukan tu je, anda juga akan dpt contoh2 template copywriting yg proven dr student Sifufbads yg lalu. Anda hanya perlu copy & adjust je.

.. Kami siap berikan workbook sebagai rujukan anda sepanjang kelas nnt.

Semua ini, anda akan dpt dgn hanya RM10k sahaja!

Mahal? Mestilah! Sbb kami hanya nk bantu org yg serius je! Bukan dtg kelas 3 hari, nk duduk dgr tak buat apa2.

Biarlah mahal, tp dpt bantu selesaikan masalah anda.

Kalau ilmu ini dpt gandakan sales bisnes anda sehingga 3 - 5 kali ganda, rasa berbaloi tak? Anda mcm join kelas free je taw!

Lps habis kelas nnt.. anda boleh bina sendiri copywriting yang boleh hasilkan jualan, tanpa perlukan bantuan org lain. Anda tak perlu upah org lain buatkan. Dpt jimat kat situ. Jadi, dgn harga RM10k tu.. anda rasa berbaloi tak?

Kami juga akan pastikan anda rasa puas hati lps tamat kelas nnt. Kami akan ajar anda sampai pandai. Anda tanya je apa2 soalan, kami akan cuba bantu! 

Ini adalah LIFETIME INVESTMENT! Anda hanya perlu belajar skali, lps tu trus buat. Bila dh dpt hasil, anda pasti tak akan rase yuran ni mahal lg. Percayalah! Pelaburan terbaik adalah pelaburan ilmu.

So, jika anda serius berminat.. klik butang di bawah utk daftar sekarang!