AKHIRNYA, SECRET BLUEPRINT BAGAIMANA OWNER PRODUK REKRUT LEBIH 1000 EJEN UTK LUASKAN JAJAHAN BISNES MEREKA.. KINI DIBONGKARKAN!

Ramai student sifufbads dh try & adjust, dan mereka sendiri terkejut dgn hasilnya. Sales masuk tak henti2 setiap hari! Sampai x cukup stok.. sehingga, ada antara mereka konsisten jana jualan sehingga 6 angka sebulan!

Inilah blueprint yg ramai owner produk gunakan utk sedut duit customer dgn laju dan pantas! Tp x ramai sanggup kongsikannya. Ilmu ini terlalu bernilai utk dikongsikan kpd umum.

Berita baik utk anda!

Bermula hari ini, Sifufbads akan dedahkan segalanya dlm workshop exclusive ini. Xde sorok2! Kami ajar, anda trus buat! Kerja kami tunjukkan jalan, kerja anda ikut arahan je. Boleh?

Amaran! Program ini hanya utk anda yg ingin pelajari teknik rekrut ejen cara pantas dan berkesan.

Teruskan baca jika anda orangnya!

DALAM WOKRSHOP INI, ANDA BAKAL PELAJARI..
9 PROVEN AGENT MODEL
SUCCESSFULL AGENT GROWTH PROCESS
MARGIN FORMULA
9 FB ADS RECRUITING TECHNIQUES
AGENT RECRUITING COPYWRITING
INTEGRATED RECRUITING STRATEGY
9 FB ADS RECRUITING TECHNIQUES

Dengan 7 modul ini, brand dan produk anda bakal tersebar secara meluas ke seluruh malaysia. Ini kerana ejen2 akan bantu bisnes anda kaut untung berlipat kali ganda! InsyaAllah..

Nak rekrut lebih ramai lagi ejen?

No problem! Kami akan dedahkan lebih 5 strategi bagaimana buatkan org berebut2 nk join team anda. Jadi, anda perlu la bersiap sedia nk handle mereka. 

Bukan tu je, anda juga akan pelajari teknik urus dan train ejen. Tak guna ada ramai ejen, tapi semua tidur. Lebih baik sikit, tapi berkualiti. Itu pun dah cukup untuk kencangkan sales bisnes anda. 

BERAPAKAH PELABURAN ANDA UNTUK JOIN PROGRAM INI?

Jujur kami ckp, program ni mahal! Kenapa? Sbb kami hanya nk org yg komited je! Kami nk bantu anda sampai berjaya. Amaran! Kelas ni bkan utk org yg dtg saja2 nk isi masa lapang. Serius ni!

Kelas ni advanced dan complete. Ianya dh terbukti proven!

Kami dh habiskan byk masa dan tenaga utk bereksperimen. Ada yg berjaya, ada yg gagal. Kami dh test mcm2 jenis teknik, dan skrg.. kami dh bersedia nk share dgn anda. 

Anda tak perlu buat try & error. Biar kami tunjukkan jalannya!

Dlm kelas premium ini, anda akan didedahkan segala formula dan strategi yg kami dh kongsikan kpd student2 Sifufbads.

Alhamdulillah, ramai ejen2 mereka semakin aggresif nk capai target sales setiap bulan! Kesannya, sales owner bisnes juga berdesup masuk x henti2!

Tp kami nk nasihat skit..

Jika production produk anda belum cukup kuat, jgn la gatal tangan nk try formula yg bakal Sifufbads bongkarkan. Anda mgkin x dpt tido mlm.

Ramai student kami dh cuba dan dpt hasilnya. Skrg giliran anda pula!

So, tunggu apa lagi?

Jom klik butang di bawah, dan dptkan seat anda skrg..