Latest program from Sifufbads..

ANDA BAKAL DI“BRAINWASH” DENGAN SEGALA TEKNIK & STRATEGI YANG KAMI GUNAKAN UNTUK GENERATE SALES 6 - 7 ANGKA, SELAMA 3 HARI 3 MALAM!

InsyaAllah, anda juga bakal rasainya..

Ya.. inilah program yang ditunggu-tunggu oleh semua usahawan di luar sana. Sebuah program yang bakal gandakan sales bisnes anda dengan kos iklan yang rendah. Ini bukan cakap kosong! Kami dah buat eksperimen dan ianya PROVEN. Sebab itulah, kami berani ajar anda pula..

Dalam program ini, cara kami mengajar juga berbeza dari program lain. Kami lebih garang.. lebih ganazzz! Kami akan PUSH anda buat! Hinggalah anda berjaya capai target sales bisnes anda. Buat sesuatu biarlah sampai jadi. Jangan mudah give up!

Sebelum saya ceritakan lebih lanjut, saya nak berikan anda 2 pilihan..

1) Jika anda sanggup dibasuh.. ditegur.. dibelasah.. saya syorkan anda untuk teruskan baca sampai habis..

2) Jika tak, silakan keluar dari page ini dan LUPAKAN impian anda untuk jana jualan 6 hingga 7 angka dalam tempoh 12 bulan..

Jadi, mana satu pilihan anda?

“Saya pilih no 1! Serius ni!!”

“Mestilah no 1! Saya serius berminat nak tahu program ni..”

“No 1! Itu je pilihan saya..”

Okay, nampaknya anda begitu serius. Kalau macam tu, izinkan saya memperkenalkan program ini..

INTENSIVE SALES & PRODUCT LAUNCHING WORKSHOP

Program ini adalah kelas INTENSIF. Anda akan dipaksa untuk lakukan latihan-latihan praktikal yang kami berikan. Ini bukan program duduk dan dengar, lepas tu balik rumah tak dapat apa-apa. KAMI SANGAT PENTINGKAN RESULT ANDA!

Fokus utama program ini adalah untuk guide anda step by step. Tak faham? Sila angkat tangan dan tanya. Tak usah malu-malu. Kami sedia bantu anda!

INILAH SECRET MODULES YANG BAKAL UBAH SALES BISNES ANDA!

USP THAT SELL
AUDIENCE & PRODUCT RESEARCH
BUYING TRIGGER IMAGE
BUILD YOUR RAVING FANS
LOW COST & FAST RESUTL FB ADS TECHNIQUE
COPYWRITING MASTERY
CONTENT MARKETING WEAPON
SALES FUNNEL INTEGRATION
PRODUCT LAUNCHING BLUEPRINT

BERAPA PELABURAN ANDA UNTUK JOIN PROGRAM INTENSIVE INI?

Ini adalah program LIFETIME INVESTMENT. Ilmu yang anda bakal pelajari ini bukan hanya sementara je. Takde expired date pun. Anda boleh gunakannya untuk 1 - 5 tahun lagi. Serius! Ilmu yang anda pelajari hari ini yang tentukan siapa anda 10 tahun akan datang.

Jika anda masih tak bertindak untuk capai impian anda bermula dari sekarang, kami jamin.. anda masih stay di tempat yang sama pada masa depan.

Tapi saya juga nak ingatkan anda..

Walaupun anda dah habis gunakan segala teknik dan strategi yang kami ajar, kami tak jamin 100% bisnes anda akan berubah. Sebab semuanya bergantung kepada hasil titik peluh anda sendiri. Kami hanya guide anda ke jalan yang lurus je.

Adakah anda serius berminat nak join program ini?