Venue

Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

Time

10.00 pagi – 2.00 pagi (16 JAM)

Date

1, 2 & 3 Jun 2018 (Jumaat, Sabtu & Ahad)

Yeay.. Karnival Karangkraf x Sifufbads Bakal Kembali Lagi! Istimewanya Kali Ini, Ianya Akan Berlangsung Pada Bulan Ramadhan.

Ada Apa dengan Event Karnival Raya Ini?

Karnival Raya Karangkraf adalah acara tahunan yang dianjurkan sendiri oleh Kumpulan Media Karangkraf. Ia adalah salah satu event terbesar di Malaysia yang mempamerkan buku-buku dan majalah terbaik dalam bahasa melayu. Karnival ini ada didedahkan dalam surat khabar sinar harian, majalah, tv dan radio.

Sejak karnival ini dibuat, ia dapat respons baik dari pengunjung yang datang. Pelbagai aktiviti dan tawaran menarik sepanjang karnival ini berlangsung. 

Hampir 300,000 pengunjung yang telah hadir setiap kali karnival ini diadakan pada setiap tahun. 

Sasaran karnival kali ini, dapatkan 1,000,000 pengunjung.

Mereka ini terdiri daripada ibu bapa, kanak-kanak, dan remaja.

Trafik takde masalah. Apa yang perlu anda buat hanya fikirkan siapa sasaran audiens bisnes anda, dan bagaimana nak tarik mereka datang ke booth anda. Itu jer…

Bayangkan dari 1 juta pengunjung ini, berapa orang yang anda boleh dapat? Mesti banyaakkk, kan?

Sebab itu, saya sangat syorkan anda jadi sebahagian dari karnival ini!

17 Sebab Kenapa Anda Perlu Hadir ke Karnival Karangkraf Tahun Ini..

Karnival Karangkraf Full Layout

"Luar Biasa Dengan Kehadiran Ribuan Pengunjung menyebabkan laluan di Seksyen 15 menjadi sesak, sehingga ada yang terpaksa meletakkan kenderaan di bahu jalan dan berjalan sejauh 2 kilometer. "
Dato’ Hj. Hussamuddin Yaacob
Pengarah Urusan Kumpulan Media Karangkraf

Ada pelbagai aktiviti, barangan eksklusif dan hadiah menarik yang telah disediakan khas untuk ANDA. Kami pasti anda akan melompat gembira dan bersyukur kerana anda boleh dapatkan produk Karangkraf dengan HARGA PROMOSI kaw-kaw murah! Anda tak boleh dapatkannya di tempat lain. Best, kan?

Sebenarnya ada banyak lagi KEJUTAN yang bakal menanti anda! Nak tahu? Kenalah datang! Ajak semua family, rakan-rakan, jiran-jiran taman dan saudara-mara belah mak ayah datang ke karnival ini! VIRALKAN juga di FB anda! Saya pasti mereka juga tak sabar-sabar nak ber-shopping sakan di karnival Karangkraf ini!

HOTLINE
0390554938

SIFUFBADS SDN. BHD. (1042924H) Karni
No 1-1, Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai, 57000 Sungai Besi, Kuala Lumpur.