Dilahirkan dengan masalah penyakit saraf dan tulang, tapi..
Dengan Hanya 3 Jari Sahaja, Usahawan OKU Ini Mampu Menjana Jualan Sehingga 6 Angka Sebulan!
Kekurangan tak menghalang beliau untuk berjaya!

Siapa sangka walaupun berstatus OKU, Nizam membuktikan bahawa tak kisah siapa pun anda, anda boleh melakukannya. Hanya boleh menggerakkan 3 jarinya,  namun Nizam mampu mengembangkan bisnesnya sehingga mengubah taraf kehidupan keluarganya.

MasyaAllah.. amat mengagumkan!

Nizam sentiasa bersemangat untuk meningkatkan lagi bisnesnya.  Di sebalik kejayaannya, ada sisi sadis yang perlu ditelan. Pernah ditipu puluhan ribu ringgit, pernah telefonnya dicuri di depan mata, pernah laptop kesayanganya meletop. Tapi, Nizam hadapi dengan sabar dan terus bangkit dan bangkit.

Memiliki keluarga yang sangat supportive dan energetic, Nizam terus mengorak langkah untuk terus berjaya dalam bisnesnya.

 “JANGAN MATI SEBELUM MATI”. Itulah tagline keramatnya yang mejadikan dirinya sebagai KHAIRUL NIZAM. Walaupun OKU, tetapi bisnesnya tak OKU.

Semua kisahnya dah ditulis lengkap dalam buku diari ini. Ia adalah buku pertama beliau yang bakal buatkan anda rasa sangat bersyukur dengan hidup anda sekarang!

Antara kisah yang bakal Nizam kongsikan dalam buku ini..
  • THE STARTING POINT - Nizam bakal kongsikan kisah semasa beliau masih kecil. Betapa sedihnya bila dapat tahu yang beliau akan lumpuh seumur hidup. Walaupun dalam keadaan begitu, ibu beliau masih kuat menjaga dan berikan semangat untuk teruskan hidup.
  • THE TURNING POINT - Dengan sokongan yang kuat dari keluarga, Nizam cuba berniaga online. Alhamdulillah, rezeki beliau mencurah-curah datang. Di sinilah detik permulaan perubahan hidup Nizam..
  • SIAPA KHAIRUL NIZAM HARI INI? Walaupun Nizam dah jana sales jutaan ringgit setahun, beliau masih tak berhenti belajar. Beliau terus mencari ilmu dan mentor untuk kembangkan bisnes beliau. Nak tahu apa projek terbaru Nizam? Ketahuinya lebih lanjut dalam buku diari beliau ini..
Berapa pelaburan anda untuk dapatkan buku diari ini? Ianya hanya sekali seumur hidup!
Hanya RM45 Sahaja!
*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja..