KOLEKSI BUKU SIFUFBADS YANG ANDA WAJIB MILIKI!
SifufBads Copywriting (RM45)
final_CW_cover

Ada masalah copywriting? Buku ini ditulis khas untuk anda...

Anda akan didedahkan “the real secret formula” bagaimana membina high converting copywriting & teknik menulis write from your heart sehingga prospek cair dengan ayat manis Anda. Powerful, proven & latest techniques ever created in Malaysia!

Anda pasti akan berkata “OHSEM!” selepas baca buku ini…

Selesaikan segala masalah copywriting anda hari ini! Jangan biarkan lama-lama, nanti jadi barah. Usahawan lain dah berlari, anda masih lagi merangkak. Nak study copywriting? Buku ini boleh “ajar” anda..

Bagaimana Mula Bisnes Dari Planet Neptun (RM45)

Khas untuk anda yang baru nak mulakan bisnes di Facebook...

Inilah buku yang dicari-cari Oleh ramai usahawan newbie! Anda akan ditunjukkan "step by step" bagaimana guna FB ADS untuk menjana sales hanya dari Facebook secara quick & easy!

Segala teknik proven SifuFBads akan dibongkarkan! Anda hanya perlu follow dan buat je...

Nak buat Fb Ads tak susah! Jika setting, teknik dan strateginya betul, ditambah dengan copywriting yang power.. InsyaAllah, iklan anda akan dapat hasilkan result yang bagus!

Saya boleh katakan, ramai yang dah berjaya jana income 5 hingga 7 angka hanya dari Fb Ads. 

ON9BRANDING (RM65)
#ON9BRANDING

Manuskrip terkini bagaimana sebarkan identiti brand anda ke serata dunia online!

Inilah rahsia yang digunakan oleh “world class brand” untuk melonjakkan lagi brand mereka di mata² media sosial..

Antara topik panas yang bakal didedahkan:

  • Mengapa perlu ONLINE BRANDING dan bagaimana caranya?

  • Strategi FACEBOOK BRANDING yang tak diketahui oleh pesaing anda.

  • Strategi simple tapi power INSTAGRAM BRANDING, sebagai online branding booster

  • Strategi EMAIL BRANDING, strategi otai yang masih lagi berbisa

  • WEBSITE & BLOG BRANDING, kuasa kredibiliti yang paling berkuasa!
Roket Bisnes (RM40)

Perhatian kepada usahawan yang tengah “down” tahun ini…

Mahukah anda ketahui bagaimana roketkan sales bisnes anda sehingga beribu-ribu customer memburu anda sampai ke lubang cacing!?

Najib bakal dedahkannya dalam “secret note” ini hanya untuk anda!

Ya! Ini adalah buku kedua Najib selepas buku pertama (Roket Emel) yang telah bantu ramai usahawan dengan pengisian yang sangat memukau pembaca.

Jadi apa tunggu lagi, mulakan pemasaran dengan strategi yang dah terbukti berkesan daripada pengalaman sebenar. Inilah ilmu penting yang anda tercari-cari selama ini…

Roket Emel (RM39.90)
aaa

Akhirnya, ilmu yang terpendam lama kini dikongsikan dalam sebuah buku untuk dijadikan inspirasi kepada usahawan & bakal usahawan di luar sana!

Kisah Benar Seorang Anak Kampung Yang Berjaya Mengubah Hidupnya Melalui Perniagaan Online.

Segala Tips & Strategi Yang Dikongsikan Adalah Berdasarkan Pengalaman Sebenar Yang Beliau Sudah Lalui Sejak Melibatkan Diri Dalam Dunia Internet Marketing!

Ini merupakan ‘short-cut’ kejayaan untuk anda belajar dari kegagalan dan kejayaan beliau..

Ejen Leo (RM45)

Perhatian kepada owner produk yang buntu nak tingkatkan jualan bisnes...

Dibongkarkan Oleh "Ejen Leo"! Sebuah Buku Yang Bakal Mendedahkan Rahsia Bina Real System Untuk Membantu Anda Dalam Mencari Ejen Yang Betul & Setia Dengan Produk Anda!

Ia adalah satu sistem yang bakal gandakan wang anda tanpa modal...

Teknik-teknik yang dikongsikan dalam buku ini akan membongkarkan rahsia pembinaan sistem ejen dari awal hingga bagaimana untuk mengekalkan mereka di dalam sistem yang dibina.

Leo Adi Putra turut berkongsi pengalamannya di dalam dunia perniagaan serta bagaimana mengendalikan masalah yang dihadapi oleh ejen-ejen dan cara mengatasinya.

Erna De'Xandra (RM45)

Original from Pn Ernayanee Nur.. wanita yang semakin dikenali ramai dalam dunia perniagaan online dan offline. 

Kisah kebangkitan hidupnya pernah VIRAL di FB suatu ketika dulu. Bukan saja VIRAL, malah kisahnya dah banyak beri INSPIRASI & MOTIVASI kepada ramai wanita-wanita yang sedang kecewa dalam hidup.

Beliau banyak berkongsi kata-kata motivasi dan tips berniaga. Dan semuanya, kini DIBUKUKAN untuk tatapan anda semua!

Ia adalah sebuah buku yang ditunggu-tunggu ramai! InsyaAllah.. banyak manfaat yang bakal anda dapat selepas baca sehingga noktah terakhir!

Semoga anda dapat FULL INSPIRATION dari perkongsian ikhlas Pn Erna dalam buku ini. Anda WAJIB baca!

Dila Mamadil (RM45)
dila

A true story...

"Original Masterpiece" From Dila Mamadil! Khas Untuk Wanita Yang Bergelar Usahawan Atau Baru Nak Jadi Usahawan...

Dari tangan yang menggoncang buaian, kini menjadi Housewife Entrepeneur!

Tulisan dari hati. Ditulis oleh Dila Mamadil sendiri, mengisahkan bagaimana beliau yang dulu hanyalah seorg surirumah dengan zero income kini mampu generate 7 angka sebulan! This is "REAL STORY"! Pengalaman sebenar, bukan reka-reka punya!

Sangat sesuai untuk bacaan semua lapisan masyarakat, terutamanya akak-akak surirumah dan gadis-gadis yang baru nak berjinak dengan alam bisnes..

3 Jari Dari Tuhan (RM45)
BukuNIZAM_mockup2

Siapa sangka walaupun berstatus OKU, Nizam membuktikan bahawa tak kisah siapa pun anda, anda boleh melakukannya. Hanya boleh menggerakkan 3 jarinya,  namun Nizam mampu mengembangkan bisnesnya sehingga mengubah taraf kehidupan keluarganya.

MasyaAllah.. amat mengagumkan!

Nizam sentiasa bersemangat untuk meningkatkan lagi bisnesnya.  Di sebalik kejayaannya, ada sisi sadis yang perlu ditelan. Pernah ditipu puluhan ribu ringgit, pernah telefonnya dicuri di depan mata, pernah laptop kesayanganya meletop. Tapi, Nizam hadapi dengan sabar dan terus bangkit dan bangkit.

Memiliki keluarga yang sangat supportive dan energetic, Nizam terus mengorak langkah untuk terus berjaya dalam bisnesnya.

 “JANGAN MATI SEBELUM MATI”. Itulah tagline keramatnya yang mejadikan dirinya sebagai KHAIRUL NIZAM. Walaupun OKU, tetapi bisnesnya tak OKU.

Semua kisahnya dah ditulis lengkap dalam buku diari ini. Ia adalah buku pertama beliau yang bakal buatkan anda rasa sangat bersyukur dengan hidup anda sekarang!

7 Step Fb Ads For Business Owner (RM25)
BUKU - 7 Steps

Inilah panduan “underground” yang bakal bantu luaskan jajahan syarikat anda…

Anda owner bisnes? Ada premis? Ada produk sendiri? Ada staff? Tapi tak pernah buat online marketing? Uish.. bahaya tu! “Eh.. nape sifu cakap camtu?”. Bisnes sekarang ini, kena ikut perubahan teknologi. Kalau tak, bisnes kita akan ketinggalan. Susah nak berkembang. Paling teruk, bisnes kita lingkup! Ini yang patut kita risaukan!

Sekarang ini zaman online marketing. Zaman di mana, ramai orang mula suka membeli secara online. Sebab itu sekarang ini kita dapat lihat, ramai new owner bisnes dapat naik dengan laju! Kejap je sales dah berpuluh ribu! Tapi, bagaimana mereka lakukannya? Yes.. dengan online marketing.

Sebab itu, kami tulis buku ini. Sebuah buku khas untuk owner bisnes yang belum pernah buat online marketing. Kami kongsikan step by step cara paling simple. InsyaAllah, anda mudah faham dan follow.

117 Tips Online Branding (RM30)
117 TIPS_a

KINI DIDEDAHKAN, KOLEKSI 117 TIPS & STRATEGI ONLINE BRANDING ZAMAN MILLENIAL ERA.

Special untuk owner bisnes, tak kira untuk yang ‘baru nak up’ atau ‘dah lama up’. Semua pun boleh.. It’s a powerful content! SIMPLE TAPI BERBISA. Bakal buatkan bisnes anda lebih menyengat & lebih garang! Tak pecaya? Baca la dulu baru tau..

Dengan 10 killer topik yang dibentangkan dalam bentuk tips², membantu anda untuk lebih cepat hadam, cepat tangkap & mudah dipraktikkan. Anda akan rasai ilmu ONLINE BRANDING ini menyerap masuk ke dalam badan anda SELEPAS ‘KHATAM’ HINGGA KE PAGE YANG TERAKHIR DALAM BUKU INI..

107 Tips Sales Sifufbads (RM30)

Graf sales makin lama, makin turun? Pelanggan makin kurang? Produk tak laku? Bisnes hampir lingkup? Dah buat macam2 tapi sales maintain negative, langsung takde untung? Stress melampau sebab selalu takde idea camne strategi nak boostkan sales?

Haa.. sebab tu kami keluarkan buku ni - 107 TIPS SALES SIFUFBADS. Ianya mengandungi tips2 yg kami gunakan utk gandakan sales sehingga jana 7 angka. Kami juga dh kongsikannya kepada student2 sifufbads. Alhamdulillah, sales mereka makin kencang! Order masuk tak henti2! Bisnes bertambah masyuk!

Dan kini, kami akan kongsikannya pula kepada anda..

101 Tips Marketing Sifufbads (RM15)
Buku 101

Apa yang ada di dalamnya? Ia adalah tip-tip daripada Sifu Jamal berkaitan dengan FB ads marketing.

Ramai orang suka berniaga di Facebook, tapi tidak tahu membuatnya dengan betul. Dan apabila tidak ada hasil, mereka mula tarik hand brake dan berputus asa.

Sebenarnya, apa-apa bisnes anda perlu tahu asasnya. Begitu juga dalam bisnes online dengan menggunakan FB ads. Anda kena buat research, analisis, dan tahu teknik yang betul.

Jadi, buku ini adalah perkongsian tip daripada SifuFBads. Tip-tip ini akan memandu, mendorong dan memberi jawapan kepada masalah-masalah yang sering timbul dalam bisnes anda. Anda baca, kemudian faham. Dan, mulakan tindakan!

Hanya orang yang berjaya, membuat tindakan tanpa bertangguh. Dan yakin dan percayalah andalah orangnya.

*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja..
PENTING! WAJIB BACA!
Selepas buat pembayaran, pastikan anda isi borang tempahan pada WAKTU, HARI dan TARIKH yang betul dan tepat!

1. Buat pembayaran secara Online Transfer/Cash Deposit.

2. Isi dan lengkapkan maklumat borang tempahan, WAJIB upload bukti pembayaran:

- Hari, waktu, tarikh mesti sama dengan bukti bayaran

- Kegagalan anda untuk upload bukti bayaran akan MELAMBATKAN proses APPROVE dari pihak kami.

3. Selepas hantar borang tempahan, satu emel pengesahan tempahan akan dihantar ke emel anda.

4. Tunggu pengesahan dari kami dalam tempoh 24-48 jam.

5. Selepas tempahan APPROVE, satu lagi emel tempahan bersama TRACKING NO. akan dihantar ke emel anda.

Order manual
Jika tempahan anda belum APPROVE dalam tempoh 5 hari, sila hubungi..

Ofis di talian 03-9055 4938

Hantarkan emel ke books@sifufbads.com

Kerjasama anda amat kami hargai!