As seen on

MAKLUMAT PENTING 
SEMINAR HIGH IMPACT INTEGRATED MARKETING 2017

Venue
WISMA MCA
Dewan San Choon (Level 2)
163, Jalan Ampang, 50450 K.L
Time
8.00 pagi - 11.00 malam
*Jika ada penambahan masa akan diberitahu kemudian.
Date
25 November 2017 (Sabtu)
CARA KE WISMA MCA
  • Naik LRT - Naik LRT putra (ambil di Masjid Jamek). Turun di stesen KLCC atau Ampang Park. Wisma MCA terletak bersebelahan dengan Menara Citibank.
  • Memandu - Boleh gunakan Waze - KLIK SINI
HOTEL BERDEKATAN
  • Le Apple Boutique Hotel Klcc
  • Alamat: 160, Jalan Ampang, 55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • No. telefon:+603-2179 3777
 
  • Corus Hotel Kuala Lumpur
  • Alamat: Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • No. telefon: +603-2161 8888
 
  • The ZON
  • Alamat: 161D, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • No. telefon:+603-2164 8000
INFO PENTING
  • TIKET SEMINAR - Pendaftaran sudah DITUTUP. Semua seat dah fully booked. Hanya yg dah beli tiket secara online dibenarkan masuk ke dewan.
  • KAUNTER PENDAFTARAN – Datang AWAL, Pendaftaran bermula pada 7.15 pagi. Ada 2 kaunter iaitu PAKEJ FOUNDER & ENTERPRISE. (Sila pastikan kategori tiket anda terlebih dahulu sebelum mendaftar. Sila daftar di kaunter masing-masing mengikut ABJAD NAMA.)
  • APA NAK BAWA – Boleh bawa buku catatan & alat tulis. Jika ada tab seperti ipad, samsung ke, smartphone boleh bawa. Nak bawa laptop pun boleh, extension power tak disediakan, bawa internet sendiri juga. WORKBOOK akan diberi kepada semua peserta seminar. Sila bawa JAKET, suhu dalam dewan seminar agak sejuk.
  • BUSINESS CARD. Inilah peluang anda untuk buat networking, boleh bawa kad bisnes masing-masing.
  • FOKUS PADA APA YANG DISAMPAIKAN. Jika ada masa lapang, BUAT! Buat la masa rehat ke, tea break ke, lepas balik rumah ke. Yang PENTING buat sampai jadi. SEMASA CIKGU TUNJUK, FAHAMKAN & CATAT NOTA. Itu paling penting! Insyallah kita akan tunjukkan kaedah yang mudah difahami, dan DAPAT DIBUAT SELEPAS SEMINAR. (seminar sebelum ni, ramai buat terus dalam dewan juga. Ada yang dapat result terus.)
  • PESERTA SEMINAR. Bayi, Kanak-kanak dan Peserta bawah 18 tahun TIDAK DIBENARKAN masuk ke dewan seminar. Jika anda ada anak kecil minta jangan bawa masuk ke dewan seminar, dikhuatiri boleh mengganggu konsentrasi peserta. (Jika anda ada bayi menyusu – pihak pengurusan ada menyediakan BILIK KHAS. Mohon bawa pembantu untuk menjaga bayi di bilik tersebut. Bila bayi nak menyusu, minta pembantu SMS ibu di dalam dewan.)
  • SARAPAN SIAP-SIAP sebelum datang, baru senang nak serap ilmu tu. Booth jualan makanan / minuman ada disediakan di luar dewan seminar. Kedai mamak juga ada berhampiran lokasi seminar.
  • PARKING. Boleh parking di Wisma MCA, flat rate RM6 per entry. Dapatkan cop parking sebelum keluar. Jika penuh boleh parking di Menara Atlan (Bersebelahan Wisma MCA) atau open space di seberang jalan Wisma MCA.
  • BAWA SALINAN BUKTI PEMBAYARAN TIKET SEMINAR (Cukup sekadar gambar sahaja)
  • PENTING! Semasa pendaftaran, anda diminta kemukakan IC anda dan sekiranya ingin membuat PENUKARAN NAMA PESERTA, sila kemukakan salinan IC peserta yang ingin diganti (PENALTI RM50 akan dikenakan bagi setiap nama).
  • WRISTBAND WAJIB dipakai sepanjang masa. Anda akan DIDENDA RM100 jika hilang.
  • Pendaftaran peserta akan DITUTUP selepas 12 tengahari.
  • SURAU ada disediakan di tingkat 3. Untuk peserta wanita, telekung ada disediakan, tapi untuk keselesaan, anda digalakkan membawa telekung anda sendiri.
  • VIDEO PANDUAN 22 TIPS BUAT SALES. Study dulu sebelum datang. Boleh dapatkan 22 video tersebut DI SINI.

HOTLINE
03 9055 4938
018 242 8396
018 967 3556
018 967 3984

All Right Reserved © SIFUFBADS SDN BHD 2017 Grand Seminar High Impact Integrated Marketing
E sales@sifufbads.com     W www.sifufbads.com    O 03 9055 4938
SIFUFBADS SDN BHD (HQ) : 1st Floor, 1 - 1 Jalan Tasik Utama 6 Medan Niaga Tasik Damai (Trilium Lakefields) Sungai Besi 57000 Kuala Lumpur