Hanya Sesuai Untuk Usahawan Yang Rajin Malas Buat Marketing..
STRATEGI SEMPOI DIGITAL MARKETING
GAYA PEMALAS
Kini didedahkan, buku terbaru yang ditulis sendiri oleh Sifu Jamal! Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Ofkos, orang buta IT pun boleh lakukannya..



DAPATKAN BUKU PERCUMA ANDA!
Ketahui 3 TOP SECRET dalam buku ini yg bakal ‘merangsang’ bisnes anda ;-
  •  [SECRET 1] -  57 marketing simple tapi power yg dedahkan strategi yg tested, proven & updated untuk tahun 2019! Dan, ia sesuai digunakan walaupun anda berumur 63 tahun!
  •  [SECRET 2] - Idea2 marketing yg luarbiasa yg mungkin korang tak pernah pikirkan, atau mungkin korang dah terfikir tapi tak buat! Dan good news-nya, bukan org yg bisnes juta2, ratus ribu jer boleh buat. Korang yg baru nak up pun boleh implement, tak kiralah walaupun korg jual batu nisan sekalipun!
  • [SECRET 3] -Pendedahan case-studies berani mati! Semuanya contoh2 yg tested & proven, bukan setakat buat sales ribu2 sebulan.. Tapi, 6-7 angka sebulan pun ada! Dan, menariknya.. Ada yg tanpa keluarkan kos marketing walau sesen pun! Lagi.. Slps ni tak perlu menghadap phone & laptop 24jam dah!
Nak satu? Biar SifufBads yang tanggung kos buku. Anda hanya perlu bayar kos penghantaran saja. 
Sila Isikan NAMA, EMEL & NO. HP ANDA di bawah..
Amaran! Buku RM40 PERCUMA ni hanya untuk 1st batch ni, sebanyak 3,000 unit telah pon SOLD OUT.
SifufBads Sdn Bhd © All Rights Reserved 2019
57 Marketing Untuk Usahawan Si Pemalas
No 1-1, Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai, 57000 Sungai Besi, Kuala Lumpur.
Office: +603-9055 4938 | Email: admin@sifufbads.com