A true story...
"Original Masterpiece" From Dila Mamadil! Khas Untuk Wanita Yang Bergelar Usahawan Atau Baru Nak Jadi Usahawan...
Dari tangan yang menggoncang buaian, kini menjadi Housewife Entrepeneur!

Wanita.. Tak sah kalau jadi usahawan tapi tak baca buku ni lagi! Hasil sharing sentap lagi menyentapkan untuk usahawan-usahawan baru. Especially wanita-wanita yang bergelar Surirumah! Dan juga untuk surarumah. Perkongsian lebih 270 muka surat yang bakal buatkan anda sentap, bangkit, never give up, untuk very-very sukses dalam bisnes. JANGAN MILIKI BUKU INI JIKA ANDA TAK SANGGUP 'DIBASUH' & 'DIBELASAH'..

FRESH DARI OVEN, buku ke 8 Sifufbads! Buku yang berjudul "DILA MAMADIL" setebal 270++ m/s ini dijangka menjadi buku yang paling LARIS dan paling HOT diantara koleksi buku Sifufbads yang lain!

Tulisan dari hati. Ditulis oleh Dila Mamadil sendiri, mengisahkan bagaimana beliau yang dulu hanyalah seorg surirumah dengan zero income kini mampu generate 7 angka sebulan! This is "REAL STORY"! Pengalaman sebenar, bukan reka-reka punya!

Buku "DILA MAMADIL" ini adalah kompilasi dari hasil tulisannya sendiri. Kisah jatuh bangun dalam bisnes, kisah inspirasi, soal attitude berbisnes, soal marketing dan macam-macam lagi!

Sangat sesuai untuk bacaan semua lapisan masyarakat, terutamanya akak-akak surirumah dan gadis-gadis yang baru nak berjinak dengan alam bisnes..

Apa yang bakal anda pelajari selepas dapatkan buku ini?
  • DILA STORY - Written from heart, perkongsian ikhlas tanpa sorok-sorok bgimana Puan Dila mmbina empayar bisnes Mamadil dari zero hingga menjadi satu brand yang dikenali ramai!
  • STRATEGI MAMADIL - Pendedahan berani mati dari owner Mamadil, tak ramai owner bisnes yang sanggup share FORMULA & STRATEGI bisnes mereka..
  • MAMADIL INSPIRATION - Process membina empayar from zero to heroin. Bagaimana Mamadil mula dengan kosong kini grow dan semakin grow..
Pelaburan yang anda perlukan...
Hanya RM45 Sahaja
*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja..

Hakcipta Terpelihara ©
SIFUFBADS SDN BHD 2016
Buku Dila Mamadil - Dila Mubarak


E    admin@sifufbads.com    

W  www.sifufbads.com     

O
03 9055 4938


SIFUFBADS SDN BHD (HQ) :
1st Floor, 1 - 1 Jalan Tasik Utama 6 Medan Niaga Tasik Damai (Trilium Lakefields) Sungai Besi 57000 Kuala Lumpur