Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

5 Jenis Umpan Yang Buatkan Premis Anda Laku Keras

Diterbitkan pada Feb 7, 2017 oleh

INTRESTING! Of course menarik.. Ini umpan bukan sebarang umpan. Ini umpan mcm letak gula dalam kedai lepastu confirm semut satu kampung mai dtg! “Wahh.. macam mana tu sifu?” Umpan ni ssuai digunakan jika anda ada kedai, butik, ataupun premis.. Umpan ni kita letakkan di kedai, tetapi cara utk gunakan umpan ni perlu integrated dgn fbads!…


13 Kesilapan Maut Yang Buatkan Anda Dibenci FB

Diterbitkan pada Jan 21, 2017 oleh

“Kesilapan maut? Penjenayah? Most wanted? Polis fesbuk? Ape ni, ape ni??” Awat, panik ke bos? Rilex2..jgn panik sgt. Panik sikit2 udah ler, hehe.. Ekceli, arini kami nk share 13 KESILAPAN BESAR iklan fb ads yg yg bleh mnyebbkan iklan anda disapproved oleh pihak Fb. Lebih truk lagi, jika acc fb ads anda di blacklist, atau…


Step By Step Seru Pelanggan Dari Alam Nyata ke Alam Maya

Diterbitkan pada Jan 20, 2017 oleh

STEP BY STEP BGIMANA “MENYERU” KEMBALI PELANGGAN ANDA DI ALAM NYATA MUNCUL KE ALAM MAYA.. “Penyeruan? Alam maya? Alam nyata? Apa benda semua ni?” Rileks.. Jgn panic, ini bukan bnda tahyul waima khurafat, ini adalah realiti, apa yg berlaku sekarang.. Bukan realiti akademi fantasia tu tp realiti yg berlaku di zaman sekarang, zaman teknologi. Tak…


Hidup Kak Mi dan Suami Seperti Jatuh Ditimpa Tangga…

Diterbitkan pada Jan 20, 2017 oleh

Sampailah ape? Nanti dlu.. Relax.. Nak citer la ni.. Cumanya, Sifufbads harap, anda smua amek manfaat.. Boleh? Ok.. Ready? Jemput baca.. Assalamualaikum.. Nama diberi Nurul Aimi Bt Mohammad Kamil, boleh paggil Aimi atau Kakmi.. Berumur 29 tahun, kelulusan Degree Applied Chemistry UITM Shah Alam, merupakan seorang suri rumah sepenuh masa yang xpernah bekerja. Sudah berkahwin…


“Sebagai Owner Bisnes, Aku Tak Boleh Mengalah Walaupun Kerugian RM550k!”

Diterbitkan pada Jan 19, 2017 oleh

Harini Sifufbads nak kongsikan kisah yg sgt memberikan inspirasi, especially untuk anda bisnes owner, yg hampir giveup dan muflis! Serious matter ni! Ini kisah benar, yes real story! Coretan jujur sejujurnya.. Org kata tulisan dari hati lah ni.. Jom kita layan kisah beliau.. “Assalamualaikum.. Nama sy Norsyahirah Mohd Hidzir lebih dikenali sebagai Aira Panacea..” “Saya…


5 Kelebihan Ini Anda Bakal Dapat Selepas Branding Syarikat Anda Kuat.

Diterbitkan pada Jan 18, 2017 oleh

Apa ada pada branding? Branding tu bahasa kampung, kalau org town, panggil penjenamaan. Branding ni, pasal logo ke? Pasal warna tema syarikat ke? Nama syarikat yg unik ke? Bab tu, kena rajin2 sket cari sendiri. Untuk hari ni, Sifufbads nk kongsi sikit pada anda smua, apakah kelebihan apabila kita mempunyai branding yg kuat? So, nk…


Teknik Menulis Matlamat Bisnes Anda

Diterbitkan pada Jan 17, 2017 oleh

Pejam celik pejam celik, kejap je dah masuk thn 2017 ni. So far cmne, dah nampak hala tuju dan goals utk tahun ni? Dah tulis matlamat apa nk capai tahun ni? “Dah sifu..matlamat saya tahun ni adalah utk selesaikan matlamat tahun lepas. Hehe..” Haha..baguslah tu. At least ada..yg x bagus tu klu anda stil blur2…


6 Jenis USP Anda Boleh Guna dalam Bisnes

Diterbitkan pada Jan 16, 2017 oleh

Tahun 2017, tahun yg ramai pakar kata akan ada cabaran dari segi sosioekonomi, currency, geopolitik dan macam2 lagi. Tahun yg lebih mencabar bagi peniaga, offline mahupun online. Nak tak nak, kita kena teruskan apa yg sedang dibuat, dan tindakan yg dibuat mestilah lebih bijak dan efektif berbanding tahun2 terdahulu. Sifufbads nak tanya ni, “ANDA DAH READY?”…


7 Kesilapan Owner Bisnes Pakaian

Diterbitkan pada Jan 15, 2017 oleh

Percayalah! Bisnes pakaian anda bakal jadai “bahan sejarah” jika anda masih degil buat kesilapan-kesilapan ini… Berapa ramai sini fan sifufbads yg wat bisnes pakaian? Lebih spesifik, OWNER bisnes pakaian tu. Ada kedai? Ada butik? Join event2 fesyen? Ni sifu nk tanya.. Amacam sales trkini? So far so good? Ada peningkatan? Ada improvement? Goooood..alhamdulillah. Kipidap! Yg…


Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!