Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Nak Tahu Bagaimana USP Boleh Bantu Tingkatkan Sales Bisnes Anda?

Diterbitkan pada Aug 23, 2016 oleh

Dunia bisnes online di M’sia dah makin sengit. Ada ramai taiko2 bisnes dh pegang pasaran skrg. Produk makanan, pakaian, kosmetik, kesihatan.. semua diorang dah pegang. Peniaga baru? Hari2 ada je yg turun padang. Nak bersaing? Bukan mudah, anda akan penat. So, camne nak bersaing dengan mereka ni? Satu je caranya. Anda perlu bina USP… “Hmm……

Dulu Nani Meniaga Kedai Runcit Je, Sampailah…

Diterbitkan pada Aug 16, 2016 oleh

Petang ni, Sifufbads nak share satu kisah sorg student. Kalau tengok muka ada mirip2 kakak dia.. Jual pun produk yg sama.. Cumanya, kisah yg nk dikongsikan ni lain sikit. Oklah, xnak mukadimah panjang2 sgt. Sy jemput anda smua baca. Assalamulaikum semua. Nama sy Siti Fatimah Nani Binti Abdul Mubarak, berumur 30 tahun.. Sy adalah Stokis…

Dulu, Wanita Ini Pernah RM100k Oleh Supplier…

Diterbitkan pada Aug 16, 2016 oleh

Kalau anda ada masalah kulit berjerawat & berjeragat, bole try produk Ayu La Bonita. Ni sy kenalkan ownernya, Ayu Yusofbee. Bole panggil Kak Ayu. Asal dari Kuala Perlis. Berkelulusan undang2 dari Uitm Shah Alam. Beliau mula berniaga online pd tahun 2011 (dh 5 tahun berniaga), hanya jual produk yg diambil di Shah Alam melalui blog….

Bisnes Kek Buah Sis Ini Huru Hara Lepas Guna Fb Ads!

Diterbitkan pada Aug 16, 2016 oleh

Arinie sy nk share kisah sorang akak ni yg punyai minat sesangat mendalam dlm membuat dan menjual kek… tapi.. minat saja tak mencukupi..utk bisnes kita tetap perlukan ilmu..jadi, kisah akak ni sgt pntng utk kita jadikan satu pelajaran utk anda di luar sana yg mahu bisnes dlm bidang yg diminati terutama dlm bidang makanan… Sy perkenalkan…

2 “Golden Key” Yang Buatkan Brader Ini Upkan Salesnya Selepas…

Diterbitkan pada Aug 16, 2016 oleh

Sebelum tu, jom sy perkenalkan tuan punya badan. Brader ni, nama beliau Amir Bin Michael. Dah berkeluarga, berasal dari Tawau. Berhijrah dari Sabah pada tahun 1999. Sekarang, brader ni tinggal kat area Bukit Subang. Ok, Jom baca lagi… Lepas sampai ke KL, macam2 keje brader Amir buat. Macam2 company dia keje. Duduk KL, mana nk…

Adik Manis dari Penang Ni Nak Share Something, Ada Yang Nak Tahu?

Diterbitkan pada Aug 11, 2016 oleh

Haaa…jgn tak sangka noo…org penang cantik manis ni pn boleh buat sale letop letop kat FB tau…ni cheq nk habaq mai kat semua xspecially hat dok kat belah2 utagha tue haaa..mai kita sama2 dengaq padia lar yg adik ni nk celoteh skit pasal strategi dia buat duit raya aritue…dengaq2 depa dok habaq katanya dekat 6…

Abe Ni Buak Marketing Kek Guna Fb Ads…

Diterbitkan pada Aug 11, 2016 oleh

Jual kek dari rumah jana sales 5 angka sbln? ye ker ni? leh caya ker? mcm impossible jer kan…..ish..ish…mesti ada secret recipe spesel yg digunakan…haaaa…..betul dh tue ada spesel recipe….bkn namanya secret recipe yg digunakan….tp brother ni guna BamBam Recipe…sbb tue MELETOP ! ..eh eh….apakah itu BamBam Recipe?…siyes nk tau?….moh kita terjah stori beliau !…

Tutorial “Install Apps” iFrame Tab di Fanpage

Diterbitkan pada Jul 26, 2016 oleh

Baiklah murid-murid.. Harini cikgu akan ajar cara-cara bagaimana nak install Apps Tab di Fanpage.. “Apps apa tu sifu.. Eh, silap.. Cikgu…?” Hoho.. Okay, actually ni bukanlah benda baru, ia benda lama.. Tapi mungkin ada diantara anda yang masih tak tahu dan tak berapa nak perasan fungsinya. Ok nak tahu tak ni? “Nak sifu nakk..” Ok,…

Kategori: Tutorial Fb Ads

9 Langkah Hasil Copywriting Yang Sentap Lagi Menyentap

Diterbitkan pada Jul 22, 2016 oleh

SUSAH SANGAT KE NK BUAT COPYWRITING YANG SENTAP LAGI MENYENTAPI? Ya, kalau nak diikutkan memang agak susah sebenarnya, ambil masa berbulan-bulan dan boleh jd bertahun-tahun lamanya utk master copywriting ni. Bukan senang okay.. Yelah.. Gila apa.. Hanya dengan tulisan je boleh buat orang tertarik dan bertindak utk membeli. Dasyat tu… Tapi, kalau anda ada formula…..

Kategori: Tips Fb Ads

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!