Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!

Siapa SifuFBads...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifuFBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuFBads sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 80,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Founder SifuFBads

Buku SifuFBads Press

Dila Mamadil – Dari Suri Rumah ke Usahawanita Berbisa!

Dila Mamadil – Dari Suri Rumah ke Usahawanita Berbisa!

A true story…

“Original Masterpiece” From Dila Mamadil! Khas Untuk Wanita Yang Bergelar Usahawan Atau Baru Nak Jadi Usahawan…

Dari tangan yang menggoncang buaian, kini menjadi Housewife Entrepeneur!

Tulisan dari hati. Ditulis oleh Dila Mamadil sendiri, mengisahkan bagaimana beliau yang dulu hanyalah seorang surirumah dengan zero income kini mampu generate 7 angka sebulan! This is “REAL STORY”! Pengalaman sebenar, bukan reka-reka punya!

Sangat sesuai untuk bacaan semua lapisan masyarakat, terutamanya akak-akak surirumah dan gadis-gadis yang baru nak berjinak dengan alam bisnes…

Terkini Blog

6 BULAN LEPAS HIDUP AKU BIASA2 SAJA, TAPI…

oleh

Jika 6 bulan lepas, dia ni hanyalah surirumah yg asyik pikirkan hal2 anak dan family saja..Pagi petang siang malam..Tak penah terpikir langsung nak berbisnes time tu.. Macam tu lah life hari2 Pn. Emieyza, founder pada By Elysca 6 bulan lepas..Tapi lepas 6 bulan dia, hidup dia berubah 360 darjah lepas dia decide utk masuk ke […]

...

9 PERKARA YANG ANDA PERLU FIKIRKAN BILA PILIH NAMA DOMAIN WEB ANDA

oleh

Bila anda nak mula buat website atau blog, memang banyak benda kena consider dan kena banyak fikir…Tak ramai yang ada kebolehan buat website or blog..TAPI nak buat website takde la susah mana..Sekarang ni dah senang nak buat website..Cari jer tutorial kat Youtube, mesti jumpa nyer… Baiklah..Antara benda first yang patut anda consider dalam pembinaan website […]

...

5 STRATEGY ‘BERDESUP’ BINA CONTENT POWER DI IGTV

oleh

Dah tau IGTV tapi masih x buat apa2 lagi? Xtau nak buat content apa kt IGTV? Masih2 blur2 xtau mana nk mula? Ish3..peliz laa. Jgn tggu lama2. Banyak sgt berfikir tapi xmula2 lagi. Ok camni, hari ni Sifufbads ’belanja’ idea yg korang bleh terus pakai utk hidupkan content kat IGTV. Yg penting START ok? Jom […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!