Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!

Siapa SifuFBads...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifuFBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuFBads sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 80,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Founder SifuFBads

Buku SifuFBads Press

Dila Mamadil – Dari Suri Rumah ke Usahawanita Berbisa!

Dila Mamadil – Dari Suri Rumah ke Usahawanita Berbisa!

A true story…

“Original Masterpiece” From Dila Mamadil! Khas Untuk Wanita Yang Bergelar Usahawan Atau Baru Nak Jadi Usahawan…

Dari tangan yang menggoncang buaian, kini menjadi Housewife Entrepeneur!

Tulisan dari hati. Ditulis oleh Dila Mamadil sendiri, mengisahkan bagaimana beliau yang dulu hanyalah seorang surirumah dengan zero income kini mampu generate 7 angka sebulan! This is “REAL STORY”! Pengalaman sebenar, bukan reka-reka punya!

Sangat sesuai untuk bacaan semua lapisan masyarakat, terutamanya akak-akak surirumah dan gadis-gadis yang baru nak berjinak dengan alam bisnes…

Terkini Blog

Doktor Berniaga Food Truck

oleh

Asalnya doktor ni hanya nak tolong “sambung bayar” truck adiknya..Tapi lain lak jadinya..Dari hanya nak tolong, kini “dikejar” oleh peminat western food di area Kola T’ganu melalui bisnes foodtrucknya, sampaikan x ckup tangan dibuatnya.. MEMPERKENALKAN… “Assalamualaikum, sy Dr. Norzila bt Tengah..Disamping ada sebuah klinik, sy gak menjalankan bisnes foodtruck Makang Sedak di area Kuala Terengganu” […]

...

Part Time Jual Sabun, Income Wanita Ini Dah Melebihi 2x Kerja Oil & Gas

oleh

Utk kali ni, Sifufbads akan memaparkan satu kisah yg agak memberi motivasi dan inspirasi kpd golongan yg bekerja tapi dlm masa yg sama berbisnes secara part time… Sebenarnya, agak susah utk Sifufbads utk “korek” rahsia kejayaan bisnes gadis comel ni yg jugak pemilik bisnes Glow Gelenggang. Mana tak nya, beliau terlalu sibuk dgn kerjaya hakiki […]

...

Bagaimana Split Test Mampu Jimatkan Kos Marketing Sehingga 3 Kali Ganda

oleh

Split test ni adalah salah satu cabang solusi terbaik utk anda dapatkan kos marketing yg lebih murah, lebih jimat dan lebih targetted. Split test jugak mmpu bantu anda utk improve-kan (ROI) Return of Investment utk bisnes anda hingga 10x ganda!. “WAHHH..BETUL KE SIFUFBADS?” Yezza..Betul ler..Byk element yg korang boleh test sebenarnya. Even dari kecik2 testing […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Ramai usahawan diuji teruk dlm bisnes Buat apapun tak menjadi
  • Untuk kuatkan TRUST orang pada brand anda di onlineAnda sebagai
  • Untuk WIN dlm bisnesLagi2 yg ramai pesaingContent marketing adalah penyelamat
  • Bagaimana founder nfhboutiquegallery yg baru berumur 25 thn ini generate
  • Wanita ni pernah masuk lokap gara2 gagal bayar KWSP pekerjaTapi
  • Siapa cakap student tak boleh buat sales 6 angka sebulan?
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Urang lain mau jd founder kamu jadi founder jugak! Tapi
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!