ATTN : Founder2 yang struggled sepanjang 2018 yang lepas!
Tahun Lepas, Anda Rasa Struggled Sesangat Dalam Bisnes? Dengan Sales Makin Kecut? Profitnya Pula Makin Menipis? Dan Lebih Malang Lagi.. Kos2 Semakin Meningkat, Especially Kos Marketing? Dan, Rasa Bisnes Bakal ‘TERKUBUR’ 2019 Ini?
...dan, berita buruknya; Ketakutan anda ini bakal menjadi kenyataan sekiranya anda tidak ambil tahu akan 7 SECRET yang bakal saya dedahkan dalam ROI Chapter Class, yang bakal diadakan selama 2 hari, lebih 24 jam pada 19 Januari 2019 nanti!
3 SECRET Yang Bakal Didedahkan;
  •  SECRET #1 - New Formula, di “design” khas untuk founder2 bisnes yang fokus kepada penciptaan untung yang tinggi, kos marketing yang minima!
  •  SECRET #2 - Step by Step & Sistematik Strategi, yang sesuai untuk lebih 79 jenis bisnes dan semua level umur, walaupun anda berusia 63 tahun sekalipun!
  •  SECRET #3 – Ianya, melibatkan Teknik- Teknik rahsia yang menggunakan kos paling minima, melibatkan online mahupun offline!
AMARAN: ROI Chapter Yang Xklusif Ini BUKAN UNTUK..
  • Yang baru nak berniaga, level start-up..
  • Agen, dropship tak digalakkan (stokis ok..)
  • Sales lebih 2 juta ke atas setiap bulan
  • Yang nak gunakan zero kos mrktg selama2nya!
  • Artis/ Ustaz/ Ikon @ Social media influencer yg rasa popularitinya tak akan turun sampai bila2..
Siapa YANG LAYAK Untuk Hadir ROI Chapter..
  • Yang nak 'langgar' pesaing2nya pada tahun 2019 nanti.
  • Sales tahun 2018 ok dah, tapi nak improve lagi..
  • Bisnes dah melebihi 1 tahun sekurang2nya..
  • Yang dah ada team bisnes lebih dari 3 orang!
  • Yang dah generate sales sekurang2-nya RM5k sebulan (sepatutnya RM20k sebulan..)
"Ya sifu! Sy mmg betul2 layak lah! Saya nak apply & join ROI Chapter ni.."
Anda rasa anda LAYAK..? 
Sila Apply form Ini Sekarang Jika Anda Rasa Anda LAYAK Untuk Hadir ROI Chapter Class!
Nama
Emel 
No. HP 
Nama Syarikat
Jenis Bisnes
Pendapatan Sebulan 
Nota : Application form ini TERHAD untuk yang terawal sahaja dan ia akan ditutup pada bila-bila masa sahaja. Maybe harini? Esok? Apply selagi ada!
"Founder-Founder Ni Telah Gunakan Strategi ________ Untuk Jimatkan Kos Marketing & Gain High ROI!"
Apa kata mereka yang telah apply dan gunakan strategi-strategi yang menjimatkan kos, setelah apa yang dipelajari dari Sifufbads;
Untuk lihat lagi video-video lain KLIK SINI
Suhaimi, Founder Flerr
Salesnya meningkat 100% selepas gunakan 5 strategi _____ semasa menuntut dengan SifufBads. Kini, air freshnernya telah di angkat sebagai “Air Freshner No.1 Malaysia” dan bakal berkolaborasi dengan syarikat pengeluar air freshner gergasi di Eropah.

Nor Arina, Amber Lens
Selepas ‘dibasuh’ dia fokus dan belajar cara ‘kukuhkan’ team sales. Dia turunkan ilmu, buat training kepada staffnya. Selepas 3 bulan salesnya naik 3 kali ganda..
Dr. Aslan Bacho, My Dental Care
Kalau sebelum ni, beliau dapat 20 ribu orang customer secara online. Selepas berguru dengan SifufBads, alhamdulillah dalam 3 bulan terbaru, jumlah customer meningkat tiga kali ganda (60 ribu customer) dari digital marketing sahaja!
Untuk lihat lagi kisah-kisah kejayaan lain yang menggunakan strategy ini KLIK SINI
Itu kata mereka, yang merupakan anak didik SifufBads..

Tapi, hakikatnya diluar sana.. Ramai founder-founder bisnes yang;

.. Pressure,
...Rasa nak give-up,
...Struggle untuk surive!
2018, memang mencabar! Mana taknya, kerana anda dah;
  •  Mencuba bermacam-macam strategi marketing, untuk tingkatkan lagi sales,  online mahupun offline tapi… Sales statik jer.. Tak bergerak! Malah, ada juga masanya makin menurun…Lagi;
  •  Profit pula, semakin “haus”, sebab.. Nak tampung kos marketing, nak tampung kos staff.. Staff ramai, tapi profit macam tak larat dah nak tanggung staff…dan;
  •  Pesaing pula ramai, muncul macam cendawan tumbuh selepas hujan… Hari-hari, ada jer pesaing baru! Dengan main harganya… dengan ‘curi’ existing customernya lagi… Belum campur pesaing-pesaing yang cuba jatuhkan anda lagi! Pressure sangat-sangat…Sampaikan;
  •  Agen-agen pula, asyik harapkan HQ jer.. Buat branding besar-besaran, sana sini… Diorang bersikap menunggu jer. Lemau, tak aktif… Training dah bagi, guide dah bagi, tapi macam tu juga.. Asik nak harap subsidi jer.. 
  •  Kos production pula, makin meningkat! Nak naik harga, orang taknak beli.. Tak naik harga, terpaksa tanggung kos sorang2.. Boleh buat jadi rugi!
Begitulah…

Bukan tak cari jalan, anda dah usaha cari solusi.. Cari cara… Cari formula, tapi..tak menjadi! Tak berkesan! Tak tau nak buat apa dah?

Baiklah! Jangan risau!

...Kerana saya akan tunjukkan jalan penyelesaiannya kepada anda sebentar lagi!
Mengapa Anda Patut Dengar Kata Saya SEKARANG, Atau Terus Biarkan Bisnes Anda Terus “Terseksa” Dengan PROFIT YANG SEMAKIN MENGECIL!!!
Saya juga seperti anda!

Sebelum ini, saya dah lalui ujian-ujian dahsyat seperti anda! Sebelum ini, saya sendiri terlibat dengan bermacam2 bisnes sebelum ini.. 

Saya pernah miliki syarikat produk fitness.. saya pernah bisnes produk pakaian.. pernah jalankan servis, macam-macam lagi, tapi..

...ada banyak juga yang FAILED!!! Ya, fail disebabkan kos production yang tinggi! Fail disebabkan kesilapan dalam PRICING STRATEGY... 

Fail dalam pengurusan kos marketing! Fail sebab tak adjust kembali strategi marketing. Dan... 

Kerana itulah, beberapa syarikat saya ini, saya tutup! Saya decide untuk fokus hanya kepada SifufBads sahaja! Jadi..

..Dari kesilapan saya itulah, saya mencari jalan bagaimana ianya tidak akan berlaku lagi! 

Supaya, kos marketing saya tidak tinggi lagi... Supaya sales saya lebih meningkat lagi.. Dan, apa yang paling penting, untung saya boleh meningkat lagi! 

Dan.. 
SAYA BERJAYA TEMUI FORMULANYA!!!
Formula ini, saya susun! Saya test berulang-ulang kali. Dan saya berikan kepada anak-anak murid saya.. PROVEN! SUKSES!  

Ianya sesuai bukan saja untuk satu jenis bisnes saja, tapi semua jenis bisnes, termasuk bisnes membuat servis frame kayu rumah oleh anak murid saya di Kuala Terengganu...

IANYA MEMANG FORMULA YANG SANGAT-SANGAT DIPERLUKAN SEKARANG, DIJAMIN!!!!

InsyaAllah;

Dengan pengalaman saya 11 tahun dalam digital marketing, akan bantu anda..

Dari pengalaman terlibat dalam bermacam-macam jenis bisnes, akan bantu anda..

Dan pengalaman training, coaching founder2 millionaire, amat bernilai untuk anda..

Untuk makluman anda juga, saya & sifufbads sendiri sudah terlibat dalam membangun usahawan bukan saja secara sendirian.. 

Kami juga terlibat dalam program pembangunan usahawan dengan kerjasama MDEC, agensi-agensi kerajaan, dan juga syarikat GLC. Dan lagi...

SifufBads juga telah muncul samada diinterview ataupun dijemput untuk berkongsi secara istimewa di banyak program TV seperti;

.. NLKO,
.. Mingguan Wanita,
.. Ceo Desa TV3,
.. Assalamualaikum TV Alhijrah,

Dan lain-lain.. Bukan itu saja;

Saya dan Sifufbads juga telah menerima award-award khas di atas sumbangan dan penglibatan kami dalam pembangunan usahawan di Malaysia. Antaranya;
  •  Asia Pacific Top Emerging Entrepreneurs
  •  Asia Pacific Top Excellence Brand
  •  Special Award by TPM & JUMP
  •  Ikon Usahawan 2018 (Pemasaran Digital)
  •  100 Most Influential Young Entrepreneur
  •  Excellence in Digital Marketing Consultation 
  •  Asia Pacific Top Excellence Brand Committee (APC) 
  •  Asia Pacific International Honesty Enterprise KERIS Award 
  •  Top Asia Corporate Ball, Malaysia Pioneer Digital Marketing Company Award 2018
 Top Asia Corporate Ball, Malaysia Pioneer Digital Marketing Company Award 2018
 Asia Pacific Top Emerging Entrepreneurs
 Asia Pacific Top Excellence Brand
100 Most Influential Young Entrepreneur
 Asia Pacific International Honesty Enterprise KERIS Award
Kami yakin, formula yang telah kami susun ini sangat membantu anda! 

Tingkatkan sales anda, tingkatkan profit anda, sekaligus CUT KOS MARKETING ANDA, BUKAN SETAKAT 10-20%, TAPI MAMPU MENCECAH 99%! 

Itu tentang cost, kalau tentang PROFIT pula..Pulangannya mampu dipertingkatkan berkali-kali ganda. 

Dan berita baiknya, ada yang pulangannya sehingga 1000%, atau 10 kali ganda! (Mungkin anda fikir mustahil, tapi itulah kebenarannya)

Apa Yang Anda Akan Temui Nanti… 
PENTING!!! 
Formula ROI CHAPTER Ini, Mengandungi Strategi Rahsia Yang Digunakan Oleh Top Internet Marketer Di Dunia!!!
Apa itu ROI?

ROI = Return On Investment! Dalam bahasa mudahnya, berapa pulangan yang anda dapat dari apa yang anda laburkan. Dalam erti kata lain, pelaburan kos marketing, mahupun kos bisnes anda.
Kalau ASB, pulangannya 7% setahun. Kalau Tabung Haji pula? 6-8% setahun! Tapi, untuk bisnes? Untuk marketing? Sudah pasti pulangan yang besar dimahukan.. 

Sekurang-kurangnya, 300%!!!

“ Saya habiskan masa hampir 11 tahun mencari, mengkaji dan mencuba strategi2 ini. Berpuluh-puluh buku, berpuluh panduan telah saya baca.."

"...Bermacam-macam strategi marketing, strategi sales, branding yang telah saya jalankan.. Dan, investment untuknya, dah berjuta-juta RM dan beribu2 jam dihabiskan sehinggalah menemuinya. "

"...dan ianya dikumpulkan dalam ROI Chapter ini!”

Ianya PROVEN... kerana anda boleh lihat hasilnya serta-merta walaupun baru menggunakan satu dari 7 strategi yang bakal didedahkan nanti! DIJAMIN!!!
Ianya POWERFULL TECHNIQUE!

Formula ini telah digunakan oleh Mahyuddin dari BAA Group, yang membuatkan dia berjaya close sales RM835k hanya dari 3 orang klien saja. (Founder bisnes kayu)

Puan Suzy, dari SuzyHoneyHerbs menjual lebih 50k unit produk herbanya, tanpa keluarkan sebarang kos marketing. (Zero Cost!!!)

Bagaimana En Taufik founder ByNurhafizah, berjaya mengubah % nett profit nya dari bawah 5%, jadi lebih 20% dalam masa 1 bulan saja!

Mamadil, Dianz, menghasilkan profit yang besar dengan strategi-strategi rahsia ini. Kos rendah, profit besar.

Dan, Sabrina Bakery, berjaya meningkatkan salesnya lebih 50% dalam masa 1 bulan saja, selepas mengetahui satu daripada 7 strategi ini!

Pn Faridah, dari Papajoe.. Tauke ayam gunting, selepas apply Teknik ________ Mastery.. Bisnes ayam guntingnyer terpaksa meroket sebanyak 11x ganda!

Puan Ain, founder Hogoh De Coco, Pahang.. Gerai jual air kelapa tepi jalan, boleh menjadi satu brand yang kuat.. Dan, kini dah ada 4 cawangan.. Salesnya bukan biasa-biasa, kini mencapai 7 figure setahun.. 
“Dulu… Mereka Semuanya Struggle Seperti Anda, Mereka Mula Dari Bawah, Dengan Sales 3-4 Angka Sebulan"
Banyak lagi founder-founder yang telah saya sampaikan ‘formula-formula’ secret ini. Dan kesemua founder-founder ini, adalah student/klien premium company saya…

Dan, untuk ‘formula’ ini, mereka tidak membayar saya RM seratus dua, tapi komitmennya, bernilai 5 angka…
Ya.. 

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun… 
 
Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..
Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bisnes anda.. Ini bukan TEORI, INI PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan didedahkan kepada anak-anak murid saya!

Inilah, 'secret' formula yang PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder bisnes, iaitu;
 “ROI CHAPTER” CLASS…
WARNING! 
Ini bukan seminar, ini kelas.. Kelas yang bukan biasa-biasa.. Anda akan rasai seperti berada dalam kelas! Ada task, ada praktikal yg perlu buat on-the-spot, bukan sekadar teori..  Lain dari yang lain!  

..dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG!  Bukan untuk orang baru mahupun agen-agen yang jual produk orang lain!

Saya takkan kongsikan teori semata, tapi saya akan DEDAHKAN real casestudy & strategi-strategi rahsia yang proven & tested..

…Saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA…
Apakah yang bakal didedahkan semasa ROI Chapter Class nanti;
  •  STRATEGY MULTIPLE SALES.. Dengan sorang pelanggan, anda boleh generate untung bukan sekali, tapi sehingga 3-7x ganda!
  •  'GOLD MINE' SECRETS, ketahui 9 strategi untuk membina sales funnel dan menyusun corong2 duit anda dalam masa tak sampai 30 minit pun!
  •  S-CLASS ROI.. Kita dalam bisnes mahukan return sekurang2nya 300%, bukannya 7%.. Bukan juga 8%.. Strategi marketing yg bakal didedahkan ini bakal buatkan anda rasai ROI lebih dari 500-700%!
  •  SECRET ANALYSIS.. Bagaimana kenalpasti, produk ataupun servis yg dijual adalah betul2 permintaan pelanggan, bukannya syok sendiri!
  •  RETENTION MARKETING.. Teknik secret untuk pikat dan ‘pegang’ pelanggan sedia ada.. Dan buatkan mereka membeli berulang2 kali dengan sukarela tanpa rasa dipaksa..
  •  HIDDEN PRICING STRATEGY.. Anda bakal ketahui 3 strategy pricing yg ramai founder2 buat silap, yg menyebabkan profit mereka berkurang, dan inilah pendedahan yg bakal selamatkan bisnes anda! 
  •  TACTICAL SALES STRATEGY.. Anda bakal didedahkan dgn 5 taktik sales yg digunakan oleh big brand dari international!
HIGH LEVEL CONTENT! Itulah antara rahsia-rahsia yang bkl menggegarkan & "melanggar" pesaing2 anda pada tahun 2019 nanti!

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Untuk Survive Tahun 2019 Nanti

Tapi, Juga Tahan Bertahun2 & Grow Lebih Pantas Dengan High ROI!”
Saya faham… 
Yang anda rasakan ianya; 

..TAK LOGIK! 
..TAK MASUK AKAL!
..MEMANG MUSTAHIL!

Itulah yang disampaikan oleh Alumni SifufBads.. Mereka juga berkata begitu pada awalnya..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja STEP-BY-STEP apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah!

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’..

Sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama 3 hari yang bakal saya dedahkan dalam ROI Chapter ini…
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Dalam ROI Chapter Ni"
Nanti dulu, sebelum tu.. 

Anda patut ketahui bila.. dimana.. dan berapa lama anda akan bersama SifufBads di kelas ROI Chapter nanti..

Baca betul2 INFO bawah ni;

LOKASI : LEVEL 7, IDCC, SHAH ALAM 
TARIKH : 19 - 21 Jan 2019 (Sabtu, Ahad & Isnin)
MASA : Day 1 (8AM - 10PM), Day 2 (8AM - 5PM).. Lebih 24 jam!
"Bagaimana Saya Boleh Miliki Rahsia-Rahsia ROI CHAPTER Ini Secepat Yang Boleh, Dan Improve Lagi Bisnes Saya.."
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..

Anda tak sabar nak improve bisnes anda, nak setelkan segala masalah dalam bisnes anda.. Dan nak grow lebih lagi..

Saya tahu, anda yakin bagaimana secret2 dalam ROI Chapter ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih bernafas dan lebih win dalam bisnes anda.. 

Kerana SifufBads sentiasa bawakan modul-modul yang proven, tested & updated!

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tak hargai, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!
Jika anda betul-betul serius!!.. Anda WAJIB apply form dibawah SEKARANG jika ingin dapatkan seat ROI Chapter ini..
Disclaimer
AMARAN -  Registration ROI Chapter ini hanya diberikan kepada mereka yang bertindak terawal sahaja. Iaitu mereka yang terawal, register di form yang diberikan di awal page ini. QUOTA ADALAH LIMITED!  Cukup quota, kita akan tutup serta-merta! Tiada kaw tim, tiada nego2.. 1st come 1st serve!

JAMINAN - Jika anda dah hadir dalam ROI CHAPTER ini, dan anda rasa tak sesuai dengan bisnes anda, atau anda rasa tak puas hati, anda boleh TUNTUT WANG KEMBALI pada hari kelas diadakan juga.. (No hurt feeling, ok?)
  •  Sebarang refund TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  •  Sebarang ketidakhadiran adalah diatas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir pada hari program,anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya tetapi boleh digantikan dengan peserta yang baru dan akan dikenakan penalti.
  •  Sebarang PENUKARAN/PENGANTIAN nama peserta akan dikenakan penalti sebanyak RM50.
  •  Berhati-hati dengan “ulat tiket” dan pihak SifufBads tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifufBads.
  •  Peserta dinasihatkan untuk menghubungi Sifufbads sebelum membuat apa-apa bayaran tempahan perjalanan dan hotel untuk pengesahan masa, tarikh dan lokasi program. Sifufbads tidak akan bertanggungjawab untuk apa-apa kehilangan atau kerosakan, kos atau caj tambahan yang mungkin timbul daripada kegagalan untuk mengesahkan dengan kami sebelum membuat pengaturan sedemikian.
NOW.. SPECIAL PRICE!
(*harga bakal dinaikkan selepas timer countdown bertukar 0:0:0 atau ditutup lebih awal bila quota penuh!)
Pakej VIP
Bernilai RM9000
Ini Pakej Exclusive, yang mana anda bakal dapat;
  •  2 Days Class (Sabtu - ahad)
  •  Workbook ROI Chapter - 1 unit
  •  Lanyard for VIP participant - 1 unit
  •  [Seat VIP] - Front Zone (3 days)
  •  Extra 1 More Day - 21 Jan '19, Isnin
  •  Group Coaching session, 8AM-6PM
  •  VIP Circle - More Exclusive!
  •  Networking Cocktail Session
  •  Special Meals x3 (Day 3 only)
  •  Photo sessions with Sifu Jamal
  •  Q&A session - Any questions!

SPECIAL PRICE
RM9000
RM1000 SAHAJA!
(JIMAT RM8K)

Pakej Standard
Bernilai RM1000
Ini Pakej Standard, yang mana anda bakal dapat;
  •  2 Days Class (Sabtu-Ahad)
  •  Workbook ROI Chapter - 1 unit 
  •  Lanyard for General - 1 unit 
  •  Seat Standard (2 days)
Nota : Anda tidak dapat bonus hari ketiga..
  •  VIP Circle - More Exclusive
  •    Extra 1 More Day - 21 Jan '19, Isnin
  •  Networking Cocktail Session
  •  Special Meals x3 (Day 3 only)
  •  Photo sessions with Sifu Jamal
  •  Q&A session
  •  Group Coaching session

SPECIAL PRICE
3-PAX
RM3000
RM600 SAHAJA!
(JIMAT RM2700)

Atau.. anda nak 1 pax sahaja dengan item-item yang sama

SPECIAL PRICE
1-PAX
RM1000
RM300 SAHAJA!
(JIMAT RM700)


REMINDER! Seat ini betul2 limited..

Jika anda serius berminat, Sifufbads cadangkan anda bertindak segera kerana form ini bakal di tutup pada bila-bila masa sahaja! No jokes..

APPLY FORM SEKARANG!
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan ROI Chapter
Anda belum bersedia nak ubah bisnes anda? 
HOTLINE
0390554938
Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd - ROI Chapter 19-21 January 2019
1-1 Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai (Lakefields) Sungai Besi Kuala Lumpur
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com