Opsss.. kejap! Tunggu dulu!
Sebelum buat tempahan, kami ada SPECIAL OFFER untuk anda! Boleh luangkan 3 minit masa anda jap? Kami nak explain lebih lanjut apa yang bestnya offer ini? Boleh?

"Hmmm ok la, boleh.. 3 minit je taw. Tak nak lama-lama..."

Okay, saya janji. Terima kasih taw. Saya akan pastikan 3 minit anda berbaloi-baloi!

Kami nak berikan COMBO ROKET khas dari Najib Asaddok! Inilah buku yang dah bantu ramai usahawan Malaysia tingkatkan sales melalui online marketing! Buku ini ada dijual kat MPH dan POPULAR. Anda boleh dapatkannya di sana!

Tapi khas untuk anda yang jumpa page ini, kami nak berikan SPECIAL PRICE...

ROKET EMEL (RM39.90)

Akhirnya, ilmu yang terpendam lama kini dikongsikan dalam sebuah buku untuk dijadikan inspirasi kepada usahawan & bakal usahawan di luar sana!

Kisah Benar Seorang Anak Kampung Yang Berjaya Mengubah Hidupnya Melalui Perniagaan Online. Segala Tips & Strategi Yang Dikongsikan Adalah Berdasarkan Pengalaman Sebenar Yang Beliau Sudah Lalui Sejak Melibatkan Diri Dalam Dunia Internet Marketing!

Ini merupakan ‘short-cut’ kejayaan untuk anda belajar dari kegagalan dan kejayaan beliau..

Inilah ILMU BERNILAI TINGGI yang mampu MENGUBAH bisnes anda! Anda mahu tingkatkan sales sehingga 99%, dengan kos marketing yang rendah? Well simple je, anda cuma perlu follow step by step! Saya berani jamin, ilmu-ilmu yang dikongsikan dalam buku ini adalah PROVEN & PRACTICAL. Ramai student SifuFBads yang dah dapat manfaatnya. Tapi tolonglah, jangan percaya cakap saya! Anda perlu study dulu, then terus take action! Baru la dapat instant result! InsyaAllah...
Berapakah pelaburan anda untuk dapatkan PREMIUM KNOWLEDGE ini?

BUKU ROKET BISNES = RM40

BUKU ROKET EMEL = RM39.90

JUMLAH NILAI = RM79.90

Ya.. itulah pelaburan anda untuk dapatkan ilmu yang dah terbukti berkesan ini! Adakah anda sanggup?

"Ya.. saya sanggup! Saya mahukan ilmu-ilmu mahal ni secepat mungkin!"

Wowww.. nampaknya anda serius! Itulah antara petanda, anda adalah orang yang cintakan kejayaan. Hebat! Saya respek anda...

Tapi, saya tak nak anda bayar dengan harga RM79.90. Untuk TEMPOH TERHAD, saya nak berikan harga yang jauh lebih berbaloi, khas untuk anda je taw! Shhh.. jangan bagitau orang lain...

RM79.90
roket combo
Hanya RM65 Sahaja!
RM65 + Kos postage (RM7) = RM72
SPECIAL OFFER ini hanya diberikan di website ini sahaja, dan ianya akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ini. Dan selepas itu, sebarang rayuan tidak akan dilayan. Saya minta maaf...
Berminat nak dapatkan SPECIAL OFFER ini?
"YES! Saya nak dapatkannya sekarang! Camne caranya?"
"Takpela, saya cuma nak Buku Roket Bisnes je..."
Dah ada semua buku ini? Takpe, anda boleh HADIAHKAN kat adik-beradik.. ibu bapa.. kawan-kawan.. saudara-mara.. jiran sebelah. Apa salahnya, kan? Dapat eratkan silaturrahim. Pahala pun dapat. InsyaAllah, hidup anda akan lebih bahagia!
Order manual
PENTING! WAJIB BACA!
Selepas buat pembayaran, pastikan anda isi borang tempahan pada WAKTU, HARI dan TARIKH yang betul dan tepat!

1. Buat pembayaran secara Online Transfer/Cash Deposit.

2. Isi dan lengkapkan maklumat borang tempahan, WAJIB upload bukti pembayaran:

- Hari, waktu, tarikh mesti sama dengan bukti bayaran

- Kegagalan anda untuk upload bukti bayaran akan MELAMBATKAN proses APPROVE dari pihak kami.

3. Selepas hantar borang tempahan, satu emel pengesahan tempahan akan dihantar ke emel anda.

4. Tunggu pengesahan dari kami dalam tempoh 24-48 jam.

5. Selepas tempahan APPROVE, satu lagi emel tempahan bersama TRACKING NO. akan dihantar ke emel anda.

Jika tempahan anda belum APPROVE dalam tempoh 5 hari, sila hubungi..

Ofis di talian 03 9055 4938 / 018 397 9844

Hantarkan emel ke books@sifufbads.com

Kerjasama anda amat kami hargai!

Hakcipta Terpelihara © SIFUFBADS SDN BHD 2016


E    admin@sifufbads.com    

W  www.sifufbads.com      O 03 9055 4938


SIFUFBADS SDN BHD (HQ) :
1st Floor, 1 - 1 Jalan Tasik Utama 6 Medan Niaga Tasik Damai (Trilium Lakefields) Sungai Besi 57000 Kuala Lumpur