Akhirnya, ilmu yang terpendam lama kini dikongsikan dalam sebuah buku untuk dijadikan inspirasi kepada usahawan & bakal usahawan di luar sana!
Kisah Benar Seorang Anak Kampung Yang Berjaya Mengubah Hidupnya Melalui Perniagaan Online. Segala Tips & Strategi Yang Dikongsikan Adalah Berdasarkan Pengalaman Sebenar Yang Beliau Sudah Lalui Sejak Melibatkan Diri Dalam Dunia Internet Marketing!
Ini merupakan ‘short-cut’ kejayaan untuk anda belajar dari kegagalan dan kejayaan beliau..


Apa kandungan yang ada dalam buku ini?
  • Inspirasi Najib Asaddok : Anda akan dikongsikan kisah bagaimana beliau bermula melibatkan diri dalam dunia perniagaan. Ia bukan perkara mudah! Beliau bukanlah lahir dari keluarga yang senang, tapi beliau sudah buktikan yang ia bukan batu penghalang untuk beliau mencapai kejayaan dalam dunia perniagaan. Ia adalah sebuah kisah yang penuh dengan inspirasi dan motivasi!
  • Formula Wajib Dalam Pemasaran Internet : Untuk mulakan sesuatu bisnes internet, anda perlu tahu formula asas dalam pemasaran internet. Jika anda belum mantapkan formula asas ini, sudah pastinya anda akan gagal! Inilah kesilapan yang sering dilakukan oleh usahawan baru!
  • Copywriting : Jika anda tak mampu nak bina ayat copywriting yang baik, anda tak akan mampu hasilkan jualan yang banyak! Betul, ini adalah antara topik yang sangat penting! Tanpa copywriting yang berkesan, anda akan susah untuk tukarkan prospek kepada pembeli.
  • Formula Roket Facebook : Sebelum bermula dalam pemasaran facebook ads, penting untuk anda memahami objektif pengiklanan. Ramai usahawan yang ambil ringan bab ini, dan hanya fokus kepada teknikal pemasaran facebook sahaja tanpa ketahui sebab kenapa & objektif sesuatu iklan itu dijalankan. Benda inilah yang anda akan belajar!
  • Formula Roket Dalam Pemasaran Emel : Dah buat pemasaran Facebook, jangan lupa untuk kumpul database pelanggan anda! Apabila anda sudah ada database sendiri, kos iklan akan dapat dijimatkan. Jika anda serius dalam membina empayar perniagaan, mulakan sekarang untuk simpan database pelanggan!
  • Inspirasi Roket Emel : Dalam bab ini, anda akan dikongsikan kisah inspirasi dan motivasi dari student beliau. Kebanyakkan mereka hanya bermula dari kosong. Langsung tak tahu apa-apa! Dari kisah-kisah ini, ia akan jadi pembakar semangat kepada anda untuk berjaya seperti mereka. InsyaAllah!
Hanya RM39.90 sahaja..
Berminat Nak Order Buku Roket Emel?
*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2 – 3 hari pada waktu bekerja..

AKHIR KATA…

Buku ini sebaiknya dibaca BERULANG KALI supaya anda lebih menghayati dan memahami segala apa yang disampaikan terutamanya berkaitan strategi, tetapi ia bukanlah bermaksud dengan membaca buku ini sahaja.. segala teknik anda boleh terus kuasai.

Anda masih perlu hadir ke sesi pembelajaran melalui seminar atau sebarang kelas untuk lebih memahami secara PRAKTIKAL. Percayalah! Jika anda menguasai teknik pemasaran terutamanya online, maka mudah untuk anda berjaya dalam perniagaan yang anda ceburi.

Saya sentiasa doakan anda semua kaya berjaya di dunia dan akhirat.

Amin…Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd 2016
Buku ‘Najib Asaddok Roket Emel’