SHARING RAMADHAN - EPISODE 2
Rancangan baru Sifufbads, #SIFUFBADSTV. Memaparkan realiti bisnes student2 Sifufbads.
DROP PIN DI KLCC JER, STAFF TERUS SURRENDER...

[SHARING2 RAMADHAN - #EPISODE2 ]
.
.
"BUAT DROP PIN JER, KRU DAPOR TERUS SURRENDER..."
.
"Dulu, cuma harapkan org yg lalu lalang je utk dtg ke kdai... Kdg2 tu, kucing lg byk dari pelanggan.. Yelah, kdai mkn ni, ssh tarik crowd klau bkn di tepi jln besar... Tp, lps buat bbrapa teknik mcm teknik woren rempit, drop pin.. Tmbh plak dpt nasihat dr Sifufbads utk tkar nama menu.. Kpd nama yg lebih "rare" dan unik, trus kdai kami viral di social media.. Bila buat drop pin, customer kami lebih targeted, so iklan jd lebih murah dr sblm ni.. Kos marketing pun jimat hmpir 50%.. Itu baru bljr 2-3 teknik, ada byk lg sy bljr dlm seminar..."
.
~ Puan Linda, Restoran Cik Melur
.
.
--> PILIH PAPARAN HD SEMASA TONTON VIDEO NI YER.
.
.
PS -Rancangan baru sifufbads, #SIFUFBADSTV. Memaparkan realiti bisnes student2 sifufbads. Ni langkah awal sblm dtg yg lbh besar. LPS RAYA, ADA YG BARU...
.
#sifufbadstv
#cikmelur
#ONLINEJERLA

Posted by SifuFBads on Sunday, 28 May 2017
"BUAT DROP PIN JER, KRU DAPOR TERUS SURRENDER..."

"Dulu, cuma harapkan orang yang lalu lalang je untuk datang ke kedai. Kadang2 tu, kucing lagi banyak dari pelanggan. Yelah, kedai makan ni, susah tarik crowd kalau bukan di tepi jalan besar. Tapi, lepas buat beberapa teknik macam teknik woren rempit, drop pin. Tambah plak dapat nasihat dari Sifufbads untuk tukar nama menu. Kepada nama yang lebih "rare" dan unik, terus kedai kami viral di social media. Bila buat drop pin, customer kami lebih targeted, so iklan jadi lebih murah dari sebelum ni. Kos marketing pun jimat hampir 50%. Itu baru belajar 2-3 teknik, ada banyak lagi saya belajar dalam seminar..."

~ Puan Linda, Restoran Cik Melur