SHARING RAMADHAN - EPISODE 8
Rancangan baru Sifufbads, #SIFUFBADSTV. Memaparkan realiti bisnes student2 Sifufbads.

[SHARING2 RAMADHAN - #EPISODE8 ]
.
.
BARU UMUR 20, TAPI DAH ADA BISNES SENDIRI...
.
.
.
"Awal2 nak mula bukak CVU Ipata ni, boleh dikatakan, sy guna 100% online marketing utk tarik org dtg ke kedai. Just apply satu dua teknik jer tambah dgn copywriting sikit..Tak sangka lak, boleh BOOM mcm skrg ni..Lagi2 bukak alk kedai ni kat tempat jin bertandang..Mmg nampak ler, impact kat sales dari online marketing ni.."
.
Cik Yuyu, Cvu ipata Steamboat & Grill.
.
-->PILIH PAPARAN HD SEMASA TONTON VIDEO NI YER.
.
.
Cer share kat komen tu, time umur 20, korang buat ape?
.
PS -Rancangan baru sifufbads, #SIFUFBADSTV. Memaparkan realiti bisnes student2 sifufbads. Ni langkah awal sblm dtg yg lbh besar. LPS RAYA, ADA YG BARU...
.
.
#sifufbadstv
#cvuipata
#ONLINEJERLA

Posted by SifuFBads on Tuesday, 13 June 2017
BARU UMUR 20, TAPI DAH ADA BISNES SENDIRI...

"Awal2 nak mula bukak CVU Ipata ni, boleh dikatakan, sy guna 100% online marketing utk tarik org dtg ke kedai. Just apply satu dua teknik jer tambah dgn copywriting sikit..Tak sangka lak, boleh BOOM mcm skrg ni..Lagi2 bukak plk kedai ni kat tempat jin bertandang..Mmg nampak ler, impact kat sales dari online marketing ni.."

Cik Yuyu, Cvu ipata Steamboat & Grill.