SHARING RAMADHAN - EPISODEĀ 4
Rancangan baru Sifufbads, #SIFUFBADSTV. Memaparkan realiti bisnes student2 Sifufbads.

[SHARING2 RAMADHAN - #EPISODE4 ]
.
.
"AKAK JUAL KERETA SEBENARNYA..."
.
.
"Alhamdulilah, kini sy dh boleh SURVIVE. Kalo tak dulu, mmg susah sgt..Sales mcm YO-YO jer. Kini ia lebih stabil..Sbb ape dh ok? Sbb guna online marketing secara konsisten..Kalo dulu, mmg harapkan offline 100%..Mujur ada member kenalkan dgn Sifufbads dan dari seminar tu la, sales sy start melonjak dari hari ke hari..Anda bagaimana..."
.
~ Pn Julia, Proton Julia
.
.
--> PILIH PAPARAN HD SEMASA TONTON VIDEO NI YER.
.
.
PS -Rancangan baru sifufbads, #SIFUFBADSTV. Memaparkan realiti bisnes student2 sifufbads. Ni langkah awal sblm dtg yg lbh besar. LPS RAYA, ADA YG BARU...
.
#sifufbadstv
#protonjulia
#ONLINEJERLA

Posted by SifuFBads on Friday, 2 June 2017
"AKAK JUAL KERETA SEBENARNYA..."

"Alhamdulilah, kini saya dah boleh SURVIVE. Kalo tak dulu, memang susah sangat. Sales macam YO-YO jer. Kini ia lebih stabil. Sebab ape dah ok? Sebab guna online marketing secara konsisten. Kalo dulu, memang harapkan offline 100%. Mujur ada member kenalkan dengan Sifufbads dan dari seminar tu la, sales saya start melonjak dari hari ke hari. Anda bagaimana?"

~ Pn Julia, Proton Julia