SifuBad

1-2 November 2023, Business Planning Chapter

Sifubad Books

Panduan Copywriting Instagram

Perhatian untuk korang yg dah lama menunggu dan tak sabar2 untuk dapatkan #Instakopi ini!

Akhirnya, Selepas Dipaksa, Ditekan & Dipressure Kaw Kaw Oleh Die Hard Fans Sifu Jamal di IG sifujamall, Buku #Instakopi Kini Dibuka Secara EXCLUSIVE!

PENTING! Buku ini totally fokus copywriting di IG. No advertising, no teknikal, no strategi bisnes. Yg rasa bodoh sombong, dah tahu macam2, JANGAN DAPATKAN #Instakopi ini!

Panduan Teknik & Strategi Instagram

NEW LEVEL MARKETING STRATEGY – Latest! Fresh dari ladang.. Strategi sulit Instagram marketing yang disusun rapi, yang belum pernah di dedahkan di mana2 kelas! Anda yg PERTAMA bakal merasmikannya..

100% TECHNICAL & HIGH IMPACT – Yes! Anda akan terus praktikkan segala teknik,taktik & strategi yg bakal dikongsikan. Ketahui cara pantas dapatkan 10k followers pertama anda!

PROVEN & TESTED FORMULA – Bagaimana buatkan marketing anda lebih efektif, lebih convert & lebih menjimatkan sehingga 2-3X ganda! Sekaligus meningkatkan ROI anda..

57 Marketing Untuk Si Pemalas

Hanya Sesuai Untuk Usahawan Yang Rajin Malas Buat Marketing..

Jika Buku “57 Marketing Untuk Si Pemalas” Ni Bantu ‘Gemukkan’ Lagi Sales Anda 5-7x Ganda Dgn Cara Marketing Paling Jimat, Mudah & Pantas Tapi High Impact, Anda Nak?

Kini didedahkan, buku paling laris! Ditulis sendiri oleh Sifu Jamal.. Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh, tak penting dan menyusahkan hidup! Ada lebih 57 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple & fast trick but very powerful! Orang buta IT sekalipun mampu lakukannya..

#2CommaTribe Mindset

#2commatribemindset adalah bagaimana saya ingin educated usahawan-usahawan diluar sana berada dalam mindset jutawan yang sentiasa  kehadapan & tidak memandang kebelakang dalam apa jua keadaan sekalipun. Dan tidak peka dengan perubahan-perubahan semasa & cabaran masa kini.

Di sini lah saya perlu mengubah mindset diorang kearah #2commatribemindset.