Attention : Usahawan yang makin nazak, yang hampir give-up sebab persaingan bisnes yang maha-mencabar dan kejam!

JIKA SIFUFBADS ‘BOGELKAN’ TAKTIK MARKETING PALING LATEST, TEKNIK COUNTER ‘ERA MILLENIAL’ & ACTION PLAN PALING PROVEN YANG BAKAL SELAMATKAN BISNES ANDA, ADAKAH ANDA BERMINAT UNTUK KETAHUINYA?

Teruskan bacaan jika anda serius nak pelajari ilmu yang high impact yang bakal buatkan bisnes anda ‘lead-the-market’ selepas ‘menyedut’ ilmu PRODUK DIGITAL PALING PANAS dari Sifufbads!

Perasan tak dunia bisnes sekarang makin lama makin mencabar? Makin Kejam? Makin dahsyat?

Apakah punca yang menyebabkan bisnes sekarang tak semudah dulu? Kini, semakin mencabar, malah boleh buatkan bisnes terpaksa melingkup jika masih degil tak lakukan sesuatu! 

  1. MILLENIAL GENERATION – Mereka telah mengubah persepsi orang lain dan kini menguasai dunia online! 

2. COMPETITORS – Semakin ramai pesaing2 baru yang muncul. Tak kira anda level baru atau lama, semua jenis kategori bisnes merasai cabaran ini.

3. BUYING POWER WEAKEN – Kuasa membeli semakin lama semakin melemah, kerana terlalu banyak pilihan dan information tentang sesuatu produk/servis.

Inilah antara punca besar yang menyebabkan bisnes sekarang susah nak survive dan akhirnya ramai orang terpaksa give-up dan cutlost lebih awal..

Sebelum anda teruskan bacaan yg bakal mengambil masa anda lebih 7 minit ini, Sifufbads nak tanya..

Adakah Anda Mengalami Masalah-Masalah Seperti Ini? Jika Tidak, Anda Boleh Abaikan Laman Ini Sekarang Jugak!

#1 – TRAFIK HAMBAR? SALES SENDU? PROFIT ‘MENGERING’?
Terasa persaingan yang semakin dahsyat? Sampaikan nak dapatkan traffic pun susah, apatah lagi nak closing pelanggan.

#2 – RESPONS SEMAKIN HILANG?
Dulu sehari berpuluh-puluh Whatsapp atau PM masuk, tapi sekarang nak dapat 10 pun susah? Tak tahu apa punca? Semakin susah nak dapat lead masuk.

#3 – KOS MARKETING MAKIN MENCANAK MAHAL?
Dah buat macam-macam taktik dan teknik tapi kos still mahal juga? Dulu ok jer, tapi sekarang tak tahu kenapa kos per lead makin mahal.

#4 – BISNES BARU NAK UP? SUSAH NAK BERSAING DGN COMPETITOR?
Bisnes setahun jagung? Tak tahu selok-belok macam mana nak nampak lebih gah dan lebih outstanding dari pesaing?

#5 – BUYING POWER MENJUNAM?
Dah buat sales kencang sampai drop harga lebih 50% pun masih tiada sambutan? Bagi freegift bagai nak rak tapi still tak berjaya pikat hati pelanggan?

#6 – CASHFLOW ‘PUTUS-PUTUS’?
Cahsflow dah tak selaju dulu-dulu? Kejap ada kejap takde? Target setiap bulan asal dapat balik modal aje? Overhead meninggi, kos meningkat, semakin senak nak bayar semua tu?

Adakah ini masalah yang sedang menghantui bisnes anda sekarang? Yang bakal membuatkan bisnes anda terpaksa ‘bersarang’ lebih awal?

“TEPAT SEKALI! INILAH MASALAH SAYA SEDANG HADAPI SEKARANG! BOLEH SELAMAT LAGI KE BISNES SAYA NI??”

Aright.. Sebab itulah, Sifufbads bercadang nak bongkarkan satu ‘killer-weapon’ yang bakal menyelamatkan huru-hara dan pancaroba binses pada abad ini dengan ilmu marketing terbaru, iaitu Digital Content Marketing!

Benda Apa Tu Digital Content Marketing? Penting Sangat Ke?

What is Digital Content Marketing?

LATEST! The future of marketing, DIGITAL CONTENT MARKETING! Pengiklanan secara two-way communication, merupakan strategi soft-selling high level, sambil beriklan sambil berikan content dgn melalui digital marketing seperti facebook, youtube, Instagram dan lain2..

DIJAMIN! Inilah kaedah marketing untuk tahun 2018 yang paling convert dan merupakan trend marketing paling terkini untuk anda lakukan pengiklanan.. Cara lama dah ‘bersarang’, tak relevan.. Jangan buat sesuatu yang prospek tak suka, kerana bisnes anda bakal terkubur!

Senang cerita, kalau anda masih belum mulakan lagi Digital Content Marketing ini, anda dalam kategori usahawan yang ketinggalan zaman!

Macam mana? Anda rasa penting ke sangat penting Digital Content Marketing ini? Of course penting bukan? Tapi..

Apa Sebab Tiba-Tiba Digital Content Marketing Ni Jadi Penting? Tell Me Why?

Why Digital Content Marketing?

Kajian dari pakar marketing mengatakan.. Pada tahun 2017/18, lebih 70% prospek bertindak untuk mendekati sesuatu brand adalah kerana CONTENT MARKETING yang diberikan dan bukan hanya iklan semata-mata.. Ini fakta benar! Bukan olok-olok! Bukan cobaan! 

Cara marketing dulu dah TAK RELEVAN pada masa sekarang di era millenial ini! Kalau anda tak ubah cara marketing anda, bisnes anda bakal di ubah ‘hidup-hidup’!

Betul Ke Ni? Macam Tak Percaya Je?

Tak percaya? Sifufbads dah kaji trend bertahun-tahun lagi dan inilah rahsia yang telah Sifufbads bongkarkan pada Alumni Sifufbads sejak dulu lagi. Apa yang berlaku pada mereka? Mereka ‘terpaksa’ hadapi perubahan bisnes mereka secara mendadak kerana kenaikan yang mencanak-canak dalam masa yang singkat!

Screen Shot 2018-03-25 at 11.59.18 PM

Mereka antara Alumni Sifufbads yang telah praktikkan Digital Content Marketing dan ‘terpaksa’ menerima respons yang tak henti-henti! 

Bukan mereka saja, Sifufbads juga merasakan perubahan ini selepas apply 100% ilmu marketing terbaru ini. Tengok gambar bawah ni..

BOOM! KENAIKAN LEBIH 700% SELEPAS..

Dalam masa beberapa bulan selepas praktikkan strategi marketing terbaru, Sifufbads ‘terpaksa’ terima traffic 7x ganda dari biasa! Tak mustahil anda juga boleh dapat result yang lebih luar biasa dari ini! 

Amacam? Menarik bukan? Tu baru traffic, kita tengok dari segi engagement pulak..

WhatsApp Image 2018-03-26 at 12.35.02 AM
WhatsApp Image 2018-03-26 at 12.35.03 AM

BOOOMM! KENAIKAN HAMPIR 1000%..

Dalam masa kurang dari 2 bulan, perubahan mendadak berlaku dengan Digital Content Marketing.. Tapi sayangnya.. Bukan senang untuk kuasai ilmu Digital Content Marketing ini.. Perlukan masa sekurang-kurangnya 3 tahun!

AMBIL MASA 3 TAHUN UNTUK KUASAI ILMU DIGITAL CONTENT MARKETING!

Lama Tu! Mana Sempat Saya Nak Selamatkan Bisnes Saya.. Dah Terkubur Jawabnya Kalau Nak Tunggu 3 Tahun Lagi!

Don’t worry!

Usah risau.. Sifufbads dah jumpa jalan short-cut untuk anda praktikkan terus tanpa tunggu lagi! Sifufbads telah temui satu formula yang dinamakan…

#DCM2018

#DCM2018 muncul untuk menyelesaikan masalah2 bisnes yang sedang ‘huru-hara‘ yang hampir ‘meninggal‘ kerana transition era millenial.. Ianya bakal berikan ‘escape-plan’ utk masalah seperti; Pelanggan semakin ‘ghaib’? Susah nak close? Respons audiens makin hambar? Kos iklan makin mahal? Traffic ‘degil’ tak masuk2?

Dengan #DCM2018 ini.. KAEDAH MARKETING PLG TERBARU, STRATEGI PLG PROVEN & PLG CPT RESULTNYA, bakal ‘menerangi’ kembali bisnes anda dan selesaikan segala masalah2 anda!

Tapi.. Bukan semua usahawan layak dapatkan #DCM2018 ini.. 

Yang Layak Dapatkan #DCM 2018 Ini...

#1 – TARGET MARKET GEN Y
Prospek anda berumur 17-25 tahun? Anda patut tahu, ada cara sebenar untuk ‘jentik’ emosi mereka. Cara yang dulu-dulu dah tak berkesan pada gen millennial ini. Anda perlukan pendekatan yang berbeza!

#2 – BARU NAK START DIGITAL MARKETING
Dah berniaga bertahun-tahun secara konvensional dan masih belum mulakan digital marketing? Inilah masanya untuk lakukan revolusi pada bisnes anda!

#3 – CEO/CMO SYARIKAT YANG MULA RASA ‘TERCEKIK’
Yes, anda lah orangnya yang patut update dan improve kempen marketing company dengan new digital marketing.

#4 – FOLLOWERS RAMAI TAPI ZERO ENGAGEMENT’
Sayang seribu kali sayang, ada ramai fans tapi tiada engagement, tiada respons. Puncanya? Cara engage yang salah dan terlalu hardsell. Kalau nak selamatkan fans anda, anda memang patut apa itu DCM ini!

#5 – BOOM SALES, HIGH ROI, HIGH REVENUE
Yang salesnya statik bertahun-tahun. Dah cuba segala macam teknik dari luar negara sekalipun tapi result still sama. Kita akan dedahkan bagaimana DCM ini mampu grow sales anda berganda-ganda.

#6 – SYARIKAT-SYARIKAT BESAR ATAU BISNES SERVIS
Anda kena tahu cara terkini ‘melayan’ prospek di zaman era digital, cara dulu dah tak sama dengan sekarang. Perlu ubah atau anda akan diubah!

SUPER BURUNG AWAL

BURUNG
AWAL


REGULAR


LATE


SUPER LATE