PERHATIAN KEPADA ALUMNI SIFUFBADS YANG DAH JANA 5 - 6 ANGKA SEBULAN..
KAMI INGIN BEKERJASAMA DENGAN ANDA.. INI SERIUS!

Kami nak bantu owner bisnes yang mahu gandakan trafik, conversion dan sales bisnes mereka selama 12 bulan, secara ONE ON ONE.

Adakah anda orang yang kami cari?

Jika Ya, kami mahu jemput anda ke program THE CEO!

Program ini tak dibuka kepada umum. Ia adalah PROGRAM UNDERGROUND yang dibuat khusus untuk owner bisnes.

Ya.. jika anda seorang owner bisnes, ada syarikat sendiri, andalah orang yang kami cari! Tapi kami tak terima semua orang. Kami hanya terima orang yang betul-betul layak je!

"Yup, sayalah orangnye!"

Orite.. kalau macam tu, sila baca ayat seterusnya..

Ada banyak lagi maklumat program ini yang anda perlu tahu.

Mesti anda tertanya-tanya,

"Apa sebenarnya program ni?"

Betul?

"Betul tu. Saya memang tak tau apa-apa ni.."

Ok takpe. Saya akan terangkan lebih lanjut. Tapi sebelum itu, anda kena tau dulu syarat-syaratnya..

  • Anda WAJIB ada syarikat sendiri! Dah daftar SSM.
  • Jualan syarikat anda dah jana minimum RM50,000 sebulan.
  • Anda seorang yang tak mudah putus asa, tak takut gagal dan berjiwa kental.

"Wow.. ketatnya syarat ni!"

Yup, sebab kami sangat-sangat serius! Ini HIGH LEVEL PROGRAM. Bukan program main-main. Sebab tu kami hanya mahukan anda yang betul-betul komited je.

Kami tak nak orang yang banyak bermimpi, tapi tak nak berusaha. Kami hanya mencari orang yang boleh berikan 100% komitmen sahaja! TAK BOLEH KOMITED, JANGAN JOIN!

Kenapa kami sangat pentingkan komitmen?

Tujuan utama program ini dibuat adalah, untuk bina networking yang kuat antara ahli.

Dalam bisnes, kita perlu sentiasa ada dalam circle yang positif. Ada target dan objektif yang sama. Ada tujuan dan misi yang sama.

Dengan adanya networking yang kuat, bisnes kita akan lebih cepat berkembang dan dapat bertahan lebih lama.

Kita juga akan saling bantu-membantu dan lengkap-melengkapi antara satu sama lain.

Dan akhirnya..

Semua orang menang!

Semua orang berjaya!

Semua orang dapat ubah hidup mereka!

Sekarang.. anda dah mula nampak manfaatnya, kan?

"Bagus program ni. Saya rase nak join la!"

Jap.. tunggu dulu!

Jangan join program ini selagi anda belum tau apa yang bakal kami tawarkan..

Hanya yang betul-betul berminat je boleh teruskan bacaan..

Yang tak berminat, sila sambung buat kerja harian anda! Ia lebih penting daripada anda sambung baca post ni..

"No no no.. saya serius berminat! Apa yang saya dapat kalau join harini?"

Ok baik. Nampaknye anda betul-betul serius!

Saya jamin, apa yang bakal anda dapat dari program ini akan mengubah bisnes anda. InsyaAllah!

ONE ON ONE COACHING
Anda akan dapat direct guideline dari Sifufbads selama 1 tahun. Ada pelancaran produk baru? Nak tambah lagi staff? Mahu gandakan lagi sales? Perlukan idea-idea terkini? No problem. Kami akan tunjukkan step by step how to do it..
UNLIMITED FREE ACCESS
"OMG.. betul ke ni!?", yesss.. anda akan dapat join segala program Sifufbads secara percuma je! Fuhhh.. orang lain kena bayar ribu-ribu. Anda pulak dapat belajar free. Untung betul! 
SECRET MEETING DISCUSSION
Kami juga akan adakan special gathering. Inilah masanya setiap ahli present progress bisnes masing-masing. Kita akan discuss dan baiki apa yang kurang. Di sinilah sesi yang bakal bantu buka minda anda lebih luas! Bisnes tengah down? Jangan risau! Anda tak keseorangan..
UPGRADE KNOWLEDGE
Kita akan bercuti di tempat-tempat menarik, dalam atau luar negara. Bukan cuti saje-saje taw! Ini cuti untuk upgrade new knowledge. Kita akan belajar sama-sama! Banyak ilmu yang kita boleh dapat semasa travel. Takkan asyik duduk ofis je. Ada masanya kita kena rileks..

"Fuiyooo.. terbaik laa! Rugi kalau tak join ni.."

Haa.. anda mesti rase sangat excited, kan? Rasa dah tak sabar nak daftar, kan?

Rileks dulu..

Jangan terburu-buru. Kami tak nak anda menyesal nanti. Saya nak bagitau awal-awal. Program ni tak murah taw! Ianya sangat-sangat mahal!

Jadi, sebelum anda join, kami nak interview anda dulu ONE ON ONE..

Sebab apa?

Kami nak pastikan yang anda betul-betul layak untuk join program premium ini..

Jika anda serius berminat, jom datang jumpa kami.

Tapi sebelum itu, sila lengkapkan borang pendaftaran ini dulu.

Selepas anda hantar borang tersebut, kami akan pilih dan hubungi anda untuk sesi interview. 

Jika anda lulus, secara rasminya anda akan menjadi ahli THE CEO! Tahniah! 

Lagi sekali saya nak ingatkan anda. Program ni tak dibuka kepada umum. Ia adalah program underground, dan ianya dibuka hanya untuk Alumni Sifufbads yang dah ada syarikat sendiri.

Kami tak nak ambil ramai. Dalam TEMPOH 12 BULAN, kami hanya rekrut 30 orang je. Sebab kami nak fokus betul-betul dalam grup yang kecil.

Lepas cukup kuota, kami akan tutup terus pendaftaran! Kami hanya utamakan anda yang PANTAS BERTINDAK! Sebarang rayuan tak akan diterima. Anda boleh cuba lagi tahun depan. Kami minta maaf..