Special Event this RAMADHAN…

Buat Tahun Ke-2, Sifufbads Bekerjasama dengan Karangkraf lagi! Kami Nak Jemput Anda Secara Xclusive Untuk Join “100 Booth Sifufbads”di Karnival Betul-Betul Raya 2018. Peluang Ini Dibuka Hanya Untuk ALUMNI SAHAJA!

Dapatkan booth anda cepat!
Kami nak berikan SPECIAL PRICE untuk anda…

Ada apa dengan event Karnival Raya ni?

Karnival Raya Karangkraf adalah acara tahunan yang dianjurkan sendiri oleh Kumpulan Media Karangkraf. Ia adalah salah satu event terbesar di Malaysia yang mempamerkan buku-buku dan majalah terbaik dalam bahasa melayu. Karnival ini ada didedahkan dalam surat khabar sinar harian, majalah, tv dan radio.

Sejak karnival ini dibuat, ia dapat respons baik dari pengunjung yang datang. Pelbagai aktiviti dan tawaran menarik sepanjang karnival ini berlangsung. 

Hampir 300,000 pengunjung yang telah hadir setiap kali karnival ini diadakan pada setiap tahun. 

Sasaran karnival kali ini, dapatkan 1,000,000 pengunjung.

Mereka ini terdiri daripada ibu bapa, kanak-kanak, dan remaja.

Trafik takde masalah. Apa yang perlu anda buat hanya fikirkan siapa sasaran audiens bisnes anda, dan bagaimana nak tarik mereka datang ke booth anda. Itu jer…

Bayangkan dari 1 juta pengunjung ini, berapa orang yang anda boleh dapat? Mesti banyaakkk, kan?

Sebab itu, saya sangat syorkan anda jadi sebahagian dari karnival ini!

Bila Karnival berlangsung? Tarikh? Tempat?

Karnival yang akan diadakan pada 1, 2 & 3 Jun 2018 (Jumaat, Sabtu & Ahad) di Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam. Karnival akan bermula pada jam 10.00 pagi – 2.00 pagi (16 JAM) !

17 sebab kenapa anda perlu sertai karnival

Disamping dapat naikkan BRANDING anda, anda juga boleh jadikan video liputan media tersebut sebagai bahan marketing anda (credibility).

Anda akan dapat gunakan MAIN STAGE untuk lakukan pelancarkan produk baru, & demo produk/servis semasa karnival dijalankan.* (Pakej 2 dan 3 sahaja)

Setiap tahun Karnival Sifufbads X Karangkraf di hadiri lebih ratusan ribu pengunjung. Pelbagai hadiah & aktiviti menarik akan diadakan. Sasaran karnival tahun ni utk dapatkan 3,000,000 pengunjung.

Audiens yg BERPOTENSI untuk di rekrut menjadi ejen dan stokis.

Team Sifufbads & Team Karangkraf akan memberikan bimbingan dan sokongan yg ‘MANTAP’ dr segi strategi & teknikal.

Kami juga akan berikan SPECIAL FREE TRAINING CLASS utk belajar teknik-teknik ‘tarik’ pengunjung ke booth anda. Kelas yang akan diadakan adalah sebagai persediaan sebelum karnival bermula.

Selain anda berpeluang untuk berNETWORKING dgn rakan2 bisnes seangkatan anda, anda juga akan berada di dlm circle bersama dengan syarikat-syarikat media, korporat dan sektor kerajaan. Ini adalah ‘booster’ utk lajukan proses perkembangan bisnes anda (Positive Circle).

Usahawan online agak tersekat pd bulan Ramadhan dgn isu penghantaran/ syarikat kurier selain ramai pengguna yg lebih suka membeli secara offline pd bulan Ramadhan. Karnival ini adalah jalan penyelesaiannya.

BRANDING anda lebih dikenali ramai org. Syarikat2 korporat / agensi2 juga akan turut serta di karnival kali ini & inilah peluang besar brand anda dilihat oleh ‘ikan paus’ seperti ini.

Strategi INTEGRATION MARKETING akan digunakan utk menarik pengunjung utk datang ke karnival. Jika anda belum pernah menggunakan strategi Integration Marketing, sekarang lah masanya utk menambah ilmu & mempraktikkan ilmu tersebut.

Collect DATABASE sebanyak mungkin. Kita akan gunakan teknik-teknik PERMISSION MARKETING & ‘UMPAN’ utk dapatkan database prospek yg mana kita boleh gunakannya sbg bahan marketing.

Mendalami cara2 marketing OFFLINE bersama ‘ikan jerung’ yg lebih berpengalaman. Anda akan dapat PRACTICAL EXPERIENCE dlm environment yg selamat.

Logo anda akan di paparkan di dlm WEBSITE, VIDEO VIRAL & VIDEO PROMO.

Berpeluang ‘memberi’ kembali kepada masyarakat. Kami akan menyediakan program charity yg mana anda boleh SPONSOR jika berminat. Selain nama BRAND anda dihighlighkatkan, anda juga berpeluang menambah pahala di bulan Ramadhan.

Anda akan diberikan VIDEO MARKETING bagi setiap brand untuk tujuan promosi pemasaran yang serentak dan selari. Ini akan memberikan impak yg sangat kuat kpd marketing.

Kita akan sediakan SPOKE PERSON / EMCEE utk promotekan booth dan produk setiap vendor secara live sewaktu karnival berlangsung.

Karnival ini hanya diadakan setahun sekali & ianya sangat ekslusif kerana tahun ini adalah ulangtahun ke-10 Karnival Karangkraf dijalankan. Lebih banyak aktiviti & hadiah menarik disediakan utk menarik pengunjung yg lebih ramai.

Why KARANGKRAF Karnival?

What’s HOT?

"Luar Biasa Dengan Kehadiran Ribuan Pengunjung menyebabkan laluan di Seksyen 15 menjadi sesak, sehingga ada yang terpaksa meletakkan kenderaan di bahu jalan dan berjalan sejauh 2 kilometer. "
Dato’ Hj. Hussamuddin Yaacob
Pengarah Urusan Kumpulan Media Karangkraf

Kami ada sediakan 100 booth khas untuk student Sifufbads. Ada 3 PAKEJ BOOTH yang kami tawarkan:

Wonderlous

  • 3 booth bersaiz 10’x10’. Sewa selama 3 hari (meja, kipas, plug, lampu dan signage).
  • Logo produk anda akan dipaparkan dalam video promo khas.
  • Special Video Promo bersama founder produk masing-masing.
  • FREE Special Training x 2 sebagai persediaan sebelum kanival bermula.
  • Berpeluang ber-networking dengan media, syarikat-syarikat korporat dan sektor kerajaan.
  • Potensi merekrut ejen dan stokis dalam kalangan pengunjung yang hadir.
  • Special Price For Printing dari pihak Karangkraf dengan DISKAUN 20%.
  • Berpeluang membuat sesi launch product di main stage selama 10 minit.
  • Special Coverage daripada Media Karangkraf.
  • BONUS membuat sesi demonstrasi produk di main stage selama 5 minit.
  • Special Consultation bersama Team Sifufbads.

Glamorous

  • 2 booth bersaiz 10’x10’. Sewa selama 3 hari (meja, kipas, plug, lampu dan signage).
  • Logo produk anda akan dipaparkan dalam video promo khas.
  • Special Video Promo bersama founder produk masing-masing.
  • FREE Special Training x 2 sebagai persediaan sebelum kanival bermula.
  • Berpeluang ber-networking dengan media, syarikat-syarikat korporat dan sektor kerajaan.
  • Potensi merekrut ejen dan stokis dalam kalangan pengunjung yang hadir.
  • Special Price For Printing dari pihak Karangkraf dengan DISKAUN 20%.
  • Berpeluang membuat sesi launch product di main stage selama 10 minit.
  • Special Coverage daripada Media Karangkraf.

Marvelous

  • 1 booth bersaiz 10’x10’. Sewa selama 3 hari (meja, kipas, plug, lampu dan signage).
  • Logo produk anda akan dipaparkan dalam video promo khas.
  • FREE Special Training x 2 sebagai persediaan sebelum kanival bermula.
  • Berpeluang ber-networking dengan media, syarikat-syarikat korporat dan sektor kerajaan.
  • Potensi merekrut ejen dan stokis dalam kalangan pengunjung yang hadir.
  • Special Price For Printing dari pihak Karangkraf dengan DISKAUN 20%.

Ada banyak manfaat bakal anda dapat jika buka booth di karnival besar ini! Dijangka hampir 1,000,000 pengunjung bakal hadir. Fuuhhh.. ramai giler kot! Inilah peluang anda untuk kenalkan pada orang ramai mengenai bisnes anda! Rugi jika anda lepaskannya…

Jangan bertangguh lagi! Dapatkan booth anda sekarang! Kami buka booth ini kepada lebih 300 usahawan, tapi hanya 100 booth disediakan.

Jika anda gagal bertindak sekarang, semua booth tersebut akan diambil pada bila-bila masa saja! Selepas cukup kuotaoffer ini juga akan DITUTUP serta-merta tanpa ragu-ragu!

“Baik sifu, saya nak tempah booth sekarang! Camne caranya?”

Berminat? Terbaik la!

Sila hubungi ke nombor berikut sekarang! –> 03-9055 4938

Kami akan terangkan dengan lebih details lagi. 

HOTLINE
03-9055 4938

SIFUFBADS SDN. BHD. (1042924H) Karni
No 1-1, Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai, 57000 Sungai Besi, Kuala Lumpur.