SifuBad

1-2 November 2023, Business Planning Chapter

LOGO SIFUU PUTIHH

Borang Order Buku Sifufbads Copywriting

Diskaun (%):

Apa yang bakal anda pelajari dari buku copywriting ini?

THE BASIC OF COPYWRITING : Pengenalan kepada ilmu copywriting. Mungkin ada di antara anda yang masih tak tahu apa itu copywriting, kenapa ianya penting dalam facebook marketing & kenapa anda WAJIB pelajarinya. Saya akan dedahkan bagaimana copywriting dapat bantu bisnes anda secara online.

THE POWER OF EMOTION : Ketahui bagaimana kuasai dan manipulasi 4 EMOSI prospek yang buatkan mereka ingin membeli. Jangan salah faham. Ini bukan ilmu pukau, bukan ilmu sesat, bukan ilmu dark side.. tapi ilmu “memujuk tanpa sedar” prospek untuk beli produk anda. Sangat penting untuk belajar benda ni. Kalau tak, anda susah nak hasilkan jualan.

THE ART OF COPYWRITING TECHNIQUES : Teknik penulisan copywriting SifuFBads yang PROVEN dan sudah hasilkan result. Bukan 3, bukan 4, bukan 7 tapi 9 teknik copywriting! Saya akan terang STEP BY STEP bagaimana gunakan setiap teknik ini dalam bisnes anda. Semuanya saya bongkar habis! Saya akan tunjukkan pada anda bagaimana saya TRANSFORM ayat biasa-biasa kepada ayat “berbisa”.

RESEARCH YOUR M.A.P : Untuk bina copywriting yang efektif, anda perlu tahu formula ini. Kenapa? Sebab anda perlu KAJI dulu pasaran & demand produk, kaji siapa sasaran audiens dan kaji produk anda. Semuanya anda perlu kaji! Ramai “newbie” yang tak buat research dulu sebelum beriklan. Silap besar! Sila kaji dulu baru buat iklan.

DISCOVER THE “27 FORMULA” TO CREATE POWERFUL HEADLINE : Saya juga nak share bagaimana menulis headline yang sentap emosi. Kalau anda gagal menulis headline, bermakna anda gagal TARIK PERHATIAN audiens di Facebook untuk baca post iklan anda. Ada “27 formula headline” yang saya akan beri pada anda. 

REAL COPYWRITING CASE STUDY : Bukan tu je, anda juga akan dikongsikan CASE STUDY dari copywriting saya dan student SifuFBads yang sudah “tested & proven”. Saya akan dedahkan teknik penulisan yang telah bantu tingkatkan sales bisnes mereka berganda-ganda! Serius kena baca!

SIFUFBADS SDN. BHD. (1042924H)

No 1-1, Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai, 57000 Sungai Besi, Kuala Lumpur.

Ofis: 03-9055-4938 | Emel: admin@sifufbads.com

Home | Blog | Contact Us