5 PUNCA CLOSING “FAILED”

oleh

KETAHUI 5 PUNCA UTAMA CLOSING FAILED!!! Baru-baru ni ramai betul yang tanya saya “sifu2 kenapa bila saya closing orang seen je wasap sy? Dia orang dah chat tapi bila sampai part pembayaran dia orang kata nak bayar last2 diam je….macam mana ya sifu ? kenapa ya sifu?” saya selalu sangat dapat soalan macam ni..Bukan je […]

...

INILAH 5 KARAKTER USAHAWAN PRODUKTIF YG KORANG PERLU TAHU!

oleh

Ramai nak jadi bisnesman bisneswomen tapi taktahu mcm mana nak jadi  produktif.. Kan? Korang tahu tak yg usahawan yg produktif dapat melakukan 30 perkara yg berbeza dalam satu hari dan dpt selesaikannya.. Ni saya share 5 karakter tu..(point no 4 tu plg penting,don’t skip haaa) #1 Set Goal Sebagai usahawan produktif set goal tu sgt […]

...

BERMULA BISNES KECIK² DARI RUMAH, KINI DAH JADI BISNES 6 ANGKA SEBULAN!

oleh

Jom ketahui 5 secret weapon yg diguna oleh founder kukis monstr ni! @Nurul Fatin Mohamed pada Monster dulu start buat skit2 kat umah, bila passion semua boleh buat kan? tapi masa tu buat brownies bkn biskut. Itupun time seasonal jer laku, lepas seasonal krik.. krik. Sejak university lagi, dia memang berbisnes, jual cupcake,kek befday, kek […]

...

“SPEED FOUNDER, SPEED RESULT, SPEED GROWTH!”

oleh

Haritu saya ada ada lepak2 dgn anak2 didik CEO SifuBad ni. Dulu awal2 dorang ni pun start dari bawah. Salah sorangnya founder DIXY ni.. Shafh Hafizz! Tahun 2016, start masuk kelas SifuBad tapi lepas tu hilang dari radar.. huhu.. Tapi selepas dua tahun baru jumpa balik dekat satu majlis award ni atas percapaian bisnes yang […]

...

[LIVE] NEW NORMAL – MINDSET VS STRATEGY

oleh

Live bersama Sifu Jamal & En Khairul, idea preparation bisnes selepas PKPB ni! Ilmu ni sangat mahal! Korang kena sediakan pen dan nota. Ada banyak point2 penting yang korang kena salin. Ps : rasa bermanfaat? Nak bantu kawan2 korang jugak? Silakan share live ni kat profile korang..

...

[LIVE] MARKETING STRATEGY NEW ERA PART II (SAMBUNGAN)

oleh

Live kali ni nak sambung part yg tak sempat abiskan hari Selasa haritu topik “Marketing Strategy New Era”. Korang kena join part 2 ni! Kalau nak tau banyak lagi tips2 latest dari Sifu. Tonton terus video ni.. Anda nak bantu kawan2 usahawan anda yg tengah buntu tak tahu nak buat apa? Ajak diorang tonton live […]

...

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!