“ANAK JATI KELATE INI BUKTIKAN, DARI MENIAGA PASAR MALAM.. KINI MAMPU BALUT LORI BRAND SENDIRI!”!

oleh

Kenal tak ni founder Demica? Pernah dengar tak dalam radio lagu dia macam ni “Demi cantik, guna demica ararrrr demica…demicaa…” Ha korang menyanyi sekali ke tu? Uishh melekat dalam kepala lagu Demica ni! Hehe.. Ni nak cerita sikit anak kelahiran negeri Kelantan ni yang mana leadership memang power dan strong gila lah! Namanya Amirah Syamimi […]

...

BELIEVE IT OR NOT? TAK SAMPAI 6 BULAN “BBNU” NI HIT 1ST MILLION!

oleh

“Kita ni hidup zaman semua dihujung jari. Bisnes offline memang laju je jalan, seronok jumpa orang face-to-face. Tapi, langit tak selalunya cerah! Kita diuji pulak dengan musim sekarang ni. Alhamdulillah, ada bisnes online as backup!” Siapa setuju dengan kata-kata student saya sorang ni.. Nama dirahsiakan! Hehe. Begitulah lumrah bisnes ni, ada pasang surutnya. Betul? Tapi, […]

...

7 SEBAB ANDA PATUT JOIN KELAS NLB “NAK LAJU BISNES 2021”

oleh

Sedar tak sedar, kita semua hampir menghabiskan bulan pertama 2021. Yang mana saya rasakan, bukan usahawan je terkesan, tapi hampir seluruh orang di Malaysia tengah survive dan struggle! Betul tak? Berdasarkan pemerhatian saya, ramai usahawan yang terpaksa buang staff & team, terduduk, stuck dan paling sedih adalah mereka terpaksa “gulung tikar”… Dan saya tak nafikan […]

...

5 Pantang Larang Usahawan ‘Berkurung’

oleh

Harini sifuBad nak share sikit 5 Pantang Larang Usahawan ‘Berkurung’. Disebabkan musim virus yang melanda hampir seluruh negara sekarang, saya faham ramai usahawan2 yang down, yang risaukan bisnes nya! Yang takut kalau nanti bisnesnya akan bungkus macam tu saja! Betul? Ramai yang berangapan musim virus ni adalah cabaran bagi mereka. Disebabkan tu jugak saya tertarik […]

...

3 SECRET WEAPON GARDENIA YANG USAHAWAN BOLEH TIRUVASI MUSIM PKP NI!

oleh

“Gardenia sungguh enak dimakan begitu saja…” Haaa biasa tak dengar ayat ni? Ke korang ternyanyi sekali? Dengar2 laku keras tiap kali musim PKP, PKPB dan sekarang PKP 2.0 pulak 😅 . Okay2 nak cerita sikit pasal brand Gardenia ni yang ramai memang dah tahu! Jadi Kenal brand saja tak cukup! Rugi kalau tak ambil tahu […]

...

5 PUNCA UTAMA BISNES SENDU

oleh

Hai semua yang sedang membaca ni, Santai2 sambil luangkan masa, baca apa yang saya nak share kan ni. “saya ni dah lama buat bisnes. Sales bulanan saya nak capai 4 angka pun susah. Bantuin saya” Ni keluhan yang saya selalu dengar. Bisnes sendu sales tak naik. Nak capai 4 angka pun susah! Apatah lagi nak […]

...

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!