BERANI GELARKAN DIRI ANDA SEBAGAI FOUNDER?? WAJIB BACA NI!

oleh

Sangat penting ye sebagai seorang founder utk ‘reflect’ semula diri kita dr masa ke semasa.. Ibarat mcm ‘software update’ lah. Klu phone ‘pop-up’ software update, kemain laju ye kita nak update.. jadi, mcm tu jugak lah dgn diri kita.. Kena lah rajin2 update diri kita sbg ‘LEADER’! Harini kita semak satu2 samada kita ni bole […]

...

“LOGO ADALAH LOGO – BUKAN BRAND!”

oleh

Ada kalangan korg yg masih konfius beza brand dan logo.. betul ke betul? Masih ambil masa yg lama pada logo, banding korg spend masa pada brand korg.. Branding ni sbnrnya akar kpd bisnes korg. Sy terjemahkan apa tu logo dan apa tu brand.. senang korg nak faham nnt. LOGO adalah satu tanda supaya sekali pandang […]

...

BAGAIMANA CARA NAK BUAT MARKETING TANPA ADA BAJET??

oleh

Baru nak start bisnes? Marketing apa yg korg bole gunakan tanpa ada bajet yg tggi ataupun takde bajet? Antara marketing yg korg bole guna adalah Content Marketing. Apa kelebihan Content Marketing?? Ianya FREE.. So apa korg perlu ada sblm buat content marketing? Korg kena kuatkan 2 benda ni.. #1. Korg perlu kenal audiens korg.. apa […]

...

SIAPA NAK UBAH AYAT SALES, DIA WAJIB BACA NI!

oleh

Ramai jer yg PM korg tnye produk tapi kebanyakkannye tak membeli.. Lepas dah explain produk trus tak tau nak ckp ape dah.. ayat yg selalu guna nak closing mesti “…berminat tak?” Betul ke betul apa sy cakap ni? Mesti korang nak tau RAHSIA cemaner nak mantapkan lagi ‘ayat sales’ korg betul tak? Sy nak share […]

...

“UBAH MINDSET, AUTOMATIK UBAH BISNES ANDA!”

oleh

Jom baca 5 FAKTOR mindset yang membantutkan lagi bisnes kita yg nak grow. Ingat, mindset kita adalah perkara PERTAMA yg kita kne ubah sebelum kita nak grow bisnes kita. Kerana mindset lah bisnes kita MAJU dan kerana mindset lah bisnes kita selalu TERCIDUK! So, kita tgk satu persatu MINDSET yg SALAH! #1. TAK FIKIR NAK […]

...

NAK GROW AUDIENCE?

oleh

“Kalau nak ada followers, nak ada fans, kena la ada audiens dulu kan.. Jadi, nak tau cemaner nak grow audiens kita?” Nak grow audiens ni sbnrnya bukannya ssh, tapi kena tau cara yg betul dan strategi yg betul.. Bila takda strategi atau cara yg betul, itu yg jadinya content2 kita tak konsisten.. bila content kita […]

...

Program @ Sifubad

27/11/2021
Sales Kasi Naik 2022
Virtual Online

27/10/2021
Mega Foundr Chapter
Virtual Online

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

Follow Instagram @sifubad

[jr_instagram id='2']
Video Entrepreneur AWAKEN
Video Entrepreneur AWAKEN

Adakah anda usahawan yang nak ‘AWAKEN’? Nak buat sesuatu yang IMPACTFUL? Yang EXTRA-ORDINARY tapi tak tahu bagaimana nak bermula? Dapatkan rakaman kelas 5 Hari Berturut-Turut, Untuk “Awaken-Kan” Monster Dalam Diri Anda, Untuk Jadikan ‘Ianya’ 7x Ganda Lebih Agressif, Solid & Geniuss! 

SAYA NAK SEKARANG!