Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

5 Mantra Untuk Hasilkan Viral Konten di FB

Diterbitkan pada Aug 21, 2017 oleh

BAGAIMANA HASILKAN CONTENT “VIRAL” YG BUATKAN PAGE ANDA “DIHURUNG” OLEH PROSPEK ANDA.. Nk buatkan post anda di”viral”kan oleh prospek dan fans bukan senang KECUALI korg masukkan MANTRA2 yg bakal Sifufbads TURUNKAN kejap lagi.. Nak tahu? Kena TERUSKAN BACAAN anda.. Post yg VIRAL ni akan BANTU page anda LEBIH dikenali dgn LEBIH CEPAT dan LEBIH ORGANIK…..

5 Teknik Mudah Sedut Database Prospek

Diterbitkan pada Aug 14, 2017 oleh

JGN BERBISNES KALO XDA DATABASE! YUP!!! Betul..Database prospek atau customer sgt PENTING utk anda simpan. Kalo taukey2 besar, mmg database ni dh jadi “MASTERMIND” dlm bisnes org… “APA GUNA DATABASE NI..?” Ofkos ler, bila database dh banyak, anda boleh guna utk buat iklan dan RETARGETING balik pd prospek atau customer..Dan kos iklan anda akan lebih…

Lelaki Ini Pernah Habiskan Semua Saving Beliau Hanya Untuk Teruskan Hidup

Diterbitkan pada Aug 10, 2017 oleh

Bila kita baca kisah2 kejayaan usahawan ni, mmg macam2 dugaan dan cabaran yg kena mereka “hadap”. Dgn cabaran dan dugaan tulah yg buatkan mereka berjaya. Tak terkecuali dgn abam sorang ni.. Sifufbads nk cite pon x best..Biar tuan badan sendiri yg cite..Jom ler baca apa yg beliau tulis ni.. Assalamualaikum semua sahabat. Terlebih dahulu sy…

Seminar Missing Chapter Return di IDCC Shah Alam

Diterbitkan pada Aug 9, 2017 oleh

MC R MENGGEGAR!! Alhamdulillah.. selesainya seminar Fb Ads Missing Chapter Return, Sabtu lalu.. Tahniah buat yg hadir.. Semoga ilmu yg dikongsikan memberi manfaat.. INGAT 4 DARI 7 PESAN INI.. Berani bermimpi.. Tulis impian.. Buru ilmu.. Amalkan ilmu.. Saya doakan impian anda tercapai insyallah tahun ni juga..

Apakah Itu FBads?

Diterbitkan pada Aug 8, 2017 oleh

Minggu lepas, team PR Sifufbads ada “mengadu” pasal byk sgt caller yg asyk bertanya soalan yg sama jer sejak 2 menjak ni..Bila di tanya, soalan ape yg asyk caller tanya tu.. “APA TU FBADS?…” Fuhhh..Terkejut Sifufbads kejap pasal masih ada yg x tahu apa tu FB ads..Tp tak ape, Sifufbads x salahkan dorg…Mgkin callers tu…

Kategori: Tips-Tips

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!