5 PERANGAI MILLENIAL YANG ANDA PERLU TAHU UNTUK BISNES

oleh

Ofkos bila zaman dah berubah kpd digital marketing..Karakter atau perangai audien pun turut berubah..Sangat penting utk anda sebagai owner bisnes tahu perangai bakal2 customer anda..Supaya mudah untuk anda ‘tackle’ perhatian mereka.. Jadi, disini..Ada 5 karakter generasi millenial yg wajib anda tahu..Nak tahu? Jom kita selidik 5 perangai generasi ni.. 1# Tak Percaya Iklan Generasi millenial […]

...

100 MOST INFLUETIAL YOUNG ENTREPRENEUR AWARD

oleh

Alhamdulillah.. Another award for #sifufbads ! 100 Most Influential Young Entreprenuer.. Disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan.. Alhamdulillah! Tahniah to Mr Ceo, @koijamal yg juga founder Sifufbads.. Tahniah to team sifufbads! Dan thanks to supporters Sifufbads yg selama ni support.. (mcm ucapan cliche’ pmng award😅)!! Alhamdulillah…  

...

7 KESILAPAN YANG SELALU OWNER BISNES LAKUKAN DALAM INSTAGRAM MARKETING

oleh

Dlm era digital marketing, ofkos anda kena banyakkan platform..Anda dah tak boleh nak bergerak dgn selesa pada satu platform jer.. Jika skrg, anda masih selesa dgn fb..Nasihat Sifufbads, anda dah kena ‘cambahkan’ awareness brand anda pada platform lain..Jgn harapkan satu platform saja.. Salah satu platform yang boleh anda consider adalah Instagram..Dan dah ramai sebenarnya yang […]

...

TUTORIAL SETTING ADS MESSENGER KURANG 10 MINIT

oleh

Kalo ikut trends skrg, kebanyakkan owner bisnes dah mula guna Messenger Ads utk promote bisnes..Bukan kt Malaysia jer taw..Satu dunia dah guna platform ni..Ikutkan statistik, lebih 1.2 billion orang dah guna messenger secara kerap.. So, ni solution TERBARU utk anda gunakan utk cari potential buyer utk bisnes anda.. Tapi sebelum tu, Ads Messenger ni ada […]

...

9 STRATEGI FOUNDER BISNES PERLU GUNA SEBELUM 2019

oleh

Perhatian founder bisnes! Tahun 2019 nanti, bisnes anda bakal senang² kena sailing jika anda masih abaikan 9 jurus ini. Persaingan, makin lama makin sengit. Jika anda rasa selesa dgn strategi sedia ada, rasa x perlu ‘topup’ dgn strategi lain yg lebih berbisa..jaga2! Pesaing mungkin akan pancung bisnes anda pada bila2 masa.. “Jadi, apa yg patut […]

...

HIGH IMPACT INTEGRATED MARKETING PREMIER

oleh

Zaman sekarang, zaman 4.0, yg mana kita tak boleh bergantung kepada 1 platform marketing.. at least, ada 3 platform marketing yang kita gunakan! Sebab apa? Sebab, “audiens” kita melepak bukan kat satu tempat jer, tapi banyak… Ada di fb, ada di ig, ada web, ada di telegram, ada di apps, dll.. Lebih banyak platform kita […]

...

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!