57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!

Siapa SifuFBads...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifufBads sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 80,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Founder SifuFBads

Buku SifuFBads Press

57 MARKETING SI PEMALAS

57 MARKETING SI PEMALAS

Ketahui 3 TOP SECRET dalam buku ini yg bakal ‘merangsang’ bisnes anda ;-

[SECRET 1] –  57 marketing simple tapi power yg dedahkan strategi yg tested, proven & updated untuk tahun 2019! Dan, ia sesuai digunakan walaupun anda berumur 63 tahun!

[SECRET 2] – Idea2 marketing yg luarbiasa yg mungkin korang tak pernah pikirkan, atau mungkin korang dah terfikir tapi tak buat! Dan good news-nya, bukan org yg bisnes juta2, ratus ribu jer boleh buat. Korang yg baru nak up pun boleh implement, tak kiralah walaupun korg jual batu nisan sekalipun!

[SECRET 3] -Pendedahan case-studies berani mati! Semuanya contoh2 yg tested & proven, bukan setakat buat sales ribu2 sebulan.. Tapi, 6-7 angka sebulan pun ada! Dan, menariknya.. Ada yg tanpa keluarkan kos marketing walau sesen pun! Lagi.. Slps ni tak perlu menghadap phone & laptop 24jam dah!

Terkini Blog

AKAK PIZZA NI DAH BUKA 2 BRANCHES..

oleh

SIAPA SANGKA DENGAN BAKAR PIZZA JE , AKAK NI MAMPU BUKA 2 BRANCHES? APA ‘RAMUAN’ RAHSIA NYA? Sifufbads confirm , dekat sini mesti ramai suka makan Pizza kan? Tapi sifufBads bukan nak belanja piza atau ajak bakar piza. 😂 Ni nak kenalkan , Puan Rasidah Omar. Founder kpda @anakdol . Org Pahang mesti familiar kan? Pizza yg […]

...

5 FORMULA UNTUK FOUNDER² PAKAIAN ‘BOOST’ SALES PROJEK RAYA 3X GANDA!

oleh

Masuk je musim nak raya.. waktu ni la korang boleh tengok founder2 niche pakaian akan start ‘bergempur’ seawal 3-4 bulan sebelum raya dari segi production, kempen marketing, taregt sales sales & sebagainya. Tak kisahlah korang ‘org lama’ mahupun ‘org baru’… ni 5 formula yg korang boleh gunakan utk ‘kaut’ sales berganda2! FORMULA #1 – REKRUIT […]

...

INILAH WAJAH-WAJAH EXTRAORDINARY FOUNDERS!

oleh

Tahniah buat FOUNDER2 yg sanggup korbankan hari minggu.. tinggalkan family, anak2, suami, isteri.. korbankan waktu rehat & tido yg lena.. hanya semata-mata utk datang berkampung di program #APPRENTICE di SifufBads Academy 3 hari ni!! Siap bawak tilam lagi (tipu je…)🙊 Anda memang EXTRAORDINARY! Power lain maciam! Semangat giler 3 hari ni! 👍🏻👏🏻🤩 Semoga apa yg dah dipelajari boleh […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Founder and owner bisnes sekalian walaupun sales berangkaangka dah capai
  • ORANG NAMPAK YG HELLOK JER TAPI HAKIKATNYA   Itulah
  • 5 FORMULA UNTUK FOUNDER2 PAKAIAN BOOST SALES PROJEK RAYA 3X
  •  TAKTIK POPCORN    Kali ni SifufBads bukan
  • PRODUKTIF vs SIBUK  Kita selalu anggap produktif ni maksudnya
  • Apa sebab korang buat bisnes??    Apa big
  • Semua org pandai menjual tp tak semua orang boleh membeli
  • Sebagai founder selalu tak berlaku isu team lemau? Dah lah
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!