ROI Chapter Class
ROI Chapter Class

Rasa Struggled Dalam Bisnes? Sales Makin Kecut? Profitnya Makin Menipis? Kos2 Semakin Meningkat? Dan, Rasa Bisnes Bakal ‘TERKUBUR’ 2019 Nanti? Izinkan SifufBads Bantu Anda! Lengkapkan Form di Bawah Sekarang!

Siapa SifuFBads...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifufBads sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 80,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Founder SifuFBads

Buku SifuFBads Press

#ON9BRANDING

#ON9BRANDING

Manuskrip terkini bagaimana sebarkan identiti brand anda ke serata dunia online!

Inilah rahsia yang digunakan oleh “world class brand” untuk melonjakkan lagi brand mereka di mata² media sosial..

Antara topik panas yang bakal didedahkan:

  • Mengapa perlu ONLINE BRANDING dan bagaimana caranya?
  • Strategi FACEBOOK BRANDING yang tak diketahui oleh pesaing anda.
  • Strategi simple tapi power INSTAGRAM BRANDING, sebagai online branding booster
  • Strategi EMAIL BRANDING, strategi otai yang masih lagi berbisa
  • WEBSITE & BLOG BRANDING, kuasa kredibiliti yang paling berkuasa!

Terkini Blog

Missing Chapter Reloaded

oleh

Alhamdulillah, seminar “Missing Chapter-Reloaded” di IDCC, Shah Alam berjalan dgn lancar walaupun lebih 2,000 orang yang hadir.. Korang semua memang ohsem! memang wow! Jutaan terima kasih diucapkan pada peserta yang hadir yang berikan a very high comitment & a very high energy.. Thorbaikkk lah! 

...

9 STEP BAGAIMANA NEWBIE BOLEH MULAKAN BISNES ONLINE DALAM TEMPOH KURANG 24 JAM

oleh

Ada kat sini yg bisnesnya baru nak menapak? Atau dah bertahun2 menapak  dengan cara ‘orang lama’ sekarang baru nak buat secara online? Taktau nak start dari mana? Newbie? Freshie? Haa.. kalau anda golongan2 yg di atas.. Jom study artikel ni dulu.. Step by step ringkas untuk anda follow.. #1: Pilih nama brand yang betul & […]

...

7 SECRETS TO GAIN MORE PROFIT, MORE ROI IN 2019!

oleh

“7 TIPS UNTUK FOUNDER JANA MORE PROFIT & MORE ROI IN 2019” “Sifu.. Saya terpaksa ‘pecat’ team members saya sebab dah tak mampu nak ‘sara’ dah…” “Overhead makin tinggi.. Struggle ssgt nak survive sekarang ni..” “Sales dah tak sama macam dulu.. Jgn kata maintain, menurun lagi ada lah..” “Sales mmglah masuk, tapi habis buat bayar […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifufbads

19/01/2019
ROI Chapter
IDCC, Shah Alam

13/01/2019
Missing Chapter Reloaded
IDCC Shah Alam

29/09/2018
HIIM Premier
IDCC Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • FREE  Alhamdulillah pembuka seminar Missing ChapterReloaded di IDCC Shah
  • Saya doakan satu hari nanti semua followers SifufBads ni dapat
  • Sape je x nak profit lebat bak cendawan tumbuh lps
  • YOU ARE DIGITAL MILLIONAIRE!!!   Tahniah!! Kpda yg hadir
  • Quality over Quantity! Usahawan terlalu ramai tapi semua tu berkualiti
  • Jumpe Sokk Kayyy  Kurang drpd 24 jam sahajee lagiii
  • Anggaplah kegagalan demi kegagalan itu sebagai satu starting point anda
  • 3 HARI LAGI!!!   Program yg akan berlangsung 2
ROI Chapter Class
ROI Chapter Class

Rasa Struggled Dalam Bisnes? Sales Makin Kecut? Profitnya Makin Menipis? Kos2 Semakin Meningkat? Dan, Rasa Bisnes Bakal ‘TERKUBUR’ 2019 Nanti? Izinkan SifufBads Bantu Anda! Lengkapkan Form di Bawah Sekarang!