NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!

Siapa SifuBad...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…


OUR VISION STATEMENT

A prominent digital marketing learning solution provider offering tested and proven solutions accelerating business growth in South East Asia in the year 2021 and Asia in 2028.

OUR MISSION STATEMENT

1. We are a digital marketing learning solution provider

2. We provide up-to-date solutions that is tested and proven with evident results.

3. We empower business growth through successful market penetration for best Return on Investment

4. We pledge in developing a progressive nation that empowers opportunities for better standard of living.

Founder SifuBad

Terkini Blog

5 Pantang Larang Usahawan ‘Berkurung’

oleh

Harini sifuBad nak share sikit 5 Pantang Larang Usahawan ‘Berkurung’. Disebabkan musim virus yang melanda hampir seluruh negara sekarang, saya faham ramai usahawan2 yang down, yang risaukan bisnes nya! Yang takut kalau nanti bisnesnya akan bungkus macam tu saja! Betul? Ramai yang berangapan musim virus ni adalah cabaran bagi mereka. Disebabkan tu jugak saya tertarik […]

...

3 SECRET WEAPON GARDENIA YANG USAHAWAN BOLEH TIRUVASI MUSIM PKP NI!

oleh

“Gardenia sungguh enak dimakan begitu saja…” Haaa biasa tak dengar ayat ni? Ke korang ternyanyi sekali? Dengar2 laku keras tiap kali musim PKP, PKPB dan sekarang PKP 2.0 pulak 😅 . Okay2 nak cerita sikit pasal brand Gardenia ni yang ramai memang dah tahu! Jadi Kenal brand saja tak cukup! Rugi kalau tak ambil tahu […]

...

5 PUNCA UTAMA BISNES SENDU

oleh

Hai semua yang sedang membaca ni, Santai2 sambil luangkan masa, baca apa yang saya nak share kan ni. “saya ni dah lama buat bisnes. Sales bulanan saya nak capai 4 angka pun susah. Bantuin saya” Ni keluhan yang saya selalu dengar. Bisnes sendu sales tak naik. Nak capai 4 angka pun susah! Apatah lagi nak […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!