57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!

Siapa SifuFBads...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifufBads sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 80,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Founder SifuFBads

Buku SifuFBads Press

57 MARKETING SI PEMALAS

57 MARKETING SI PEMALAS

Ketahui 3 TOP SECRET dalam buku ini yg bakal ‘merangsang’ bisnes anda ;-

[SECRET 1] –  57 marketing simple tapi power yg dedahkan strategi yg tested, proven & updated untuk tahun 2019! Dan, ia sesuai digunakan walaupun anda berumur 63 tahun!

[SECRET 2] – Idea2 marketing yg luarbiasa yg mungkin korang tak pernah pikirkan, atau mungkin korang dah terfikir tapi tak buat! Dan good news-nya, bukan org yg bisnes juta2, ratus ribu jer boleh buat. Korang yg baru nak up pun boleh implement, tak kiralah walaupun korg jual batu nisan sekalipun!

[SECRET 3] -Pendedahan case-studies berani mati! Semuanya contoh2 yg tested & proven, bukan setakat buat sales ribu2 sebulan.. Tapi, 6-7 angka sebulan pun ada! Dan, menariknya.. Ada yg tanpa keluarkan kos marketing walau sesen pun! Lagi.. Slps ni tak perlu menghadap phone & laptop 24jam dah!

Terkini Blog

KEJAR FOKUS DENGAN POMODORO

oleh

Pernah tak korang berada dalam situasi yang macam ni? ….Tengah khusyuk buat kerja ada orang datang menyapa ajak membawang (orang sebelah, geng dalam whatsapp). ….Tengah syok2 perah idea tetiba henfon berbunyi. ….Yang berbisnes dari rumah plak tengah seronok layan customer.. terfikir pulak baju tak sidai lagi, anak dah meraung2 kat tepi. ….Ada pulak yang baru […]

...

INJECT BAJET MARKETING ‘CIPUT’ JER.. TAPI DIA BOLEH PERGI SAMPAI….

oleh

Wan Johah Shah, founder kepada brand, Lily Petuna (le ladies tu mesti korang tau kenn?). Lily Petuna dah bertapak hampir 4 tahun dalam dunia fesyen ni. Dulunya fokus jual tudung je, sampailah 1 tahap.. supplier tak dapat tampung demand.. diorang stop & diorang beralih arah, fokus kat pakaian plak. Start berguru dgn Sifufbads 3 tahun […]

...

5 FREE APPS UNTUK BIKIN CONTENT MARKETING DI INSTAGRAM

oleh

  Tahun 2019 ni, kalau asyik update post menjual.. hardsell je.. followers pun naik ‘cemuih’ (read:bosan) tau! Sekarang ni.. tak kira la insta ke fesbuk ke.. game dia dah lain. Orang layan post2 yang berbentuk content, tapi of course yang ‘berisi’, yang menarik. Inilah masanya untuk anda belai2 followers anda dengan content2 marketing yang diorang […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • DONGIBAP KIPIDAP  Peluang sentiasa ada bgi org yg tak
  • STOP COMPARING!   Yess stop la compare hidup korang
  • BUKU PEMALAS LAKU KERAS DALAM MASA 24 JAM JER!!3000 pieces
  • JIKA SIFUFBADS NAK SHARE STRATEGI TEKNIK  TAKTIK YG TERLATEST
  • Huish pebenda KISS2 ni sipoo?    Chop! Tenang
  • Berhempaspulas cari prospek baru tapi prospek yg sedia ada terabai??
  • THE POWER OF GUNA TAG JER!    Ehem!
  • An investment in knowledge always pays the best interest
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!