NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!

Siapa SifuBad...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

SifuBad dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi, terutamanya dalam bidang Strategi Pemasaran dan Strategi Branding.

Sehingga ke hari ini, SifuBad dan Sifu Jamal telah membantu lebih dari 100,000 usahawan dan pemilik perniagaan di Malaysia, Brunei dan Indonesia. Bukan itu sahaja, Sifu Jamal juga dah membantu lebih dari 100 alumni untuk mencapai Jutawan (1st 7 figure). Di antaranya adalah, Mamadil, Dexandra, Dian Pixy, Wawa Cosmetic, Kekasih dan banyak lagi!

Anda ingin membina Strategi Pemasaran Digital yang terbukti berkesan untuk perniagaan anda?


OUR VISION STATEMENT

A prominent digital marketing learning solution provider offering tested and proven solutions accelerating business growth in South East Asia in the year 2021 and Asia in 2028.

OUR MISSION STATEMENT

1. We are a digital marketing learning solution provider

2. We provide up-to-date solutions that is tested and proven with evident results.

3. We empower business growth through successful market penetration for best Return on Investment

4. We pledge in developing a progressive nation that empowers opportunities for better standard of living.

Founder SifuBad

Terkini Blog

5 KEPENTINGAN “UMPAN” BISNES ONLINE.

oleh

Kita di dunia digital online sekarang ni semuanya dah canggih. Zaman dulu dan sekarang memang berbeza. Kalau dulu ramai peniaga yang hanya menjual secara offline. Tapi dengan perkembangan teknologi yang semakin canggih sekarang memaksa semua orang yang jalankan bisnes secara offline berubah kepada online. Tak dinafikan jugak musim pandemic ni adalah salah satu cabaran yang […]

...

“LIFE SEBAGAI OWNER BISNES 2019 VS 2021!”

oleh

Sedar atau tak, hari demi hari, tahun demi tahun dunia makin mencabar! Teknologi berkembang pesat! Kita diuji pulak dengan pandemic yang melanda seluruh negara sekarang. Semua berlaku dengan cepat tanpa kita sedar! Dengan pandemic yang kita semua tak jangka sekarang menyebabkan ramai founder2 yang terpaksa struggle mencari exit plan demi menyelamatkan bisnes diorang.Yang lebih dasyat, […]

...

“ANAK JATI KELATE INI BUKTIKAN, DARI MENIAGA PASAR MALAM.. KINI MAMPU BALUT LORI BRAND SENDIRI!”!

oleh

Kenal tak ni founder Demica? Pernah dengar tak dalam radio lagu dia macam ni “Demi cantik, guna demica ararrrr demica…demicaa…” Ha korang menyanyi sekali ke tu? Uishh melekat dalam kepala lagu Demica ni! Hehe.. Ni nak cerita sikit anak kelahiran negeri Kelantan ni yang mana leadership memang power dan strong gila lah! Namanya Amirah Syamimi […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!