57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!

Siapa SifuFBads...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifufBads sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…


OUR VISION STATEMENT

A prominent digital marketing learning solution provider offering tested and proven solutions accelerating business growth in South East Asia in the year 2021 and Asia in 2028.

OUR MISSION STATEMENT

1. We are a digital marketing learning solution provider

2. We provide up-to-date solutions that is tested and proven with evident results.

3. We empower business growth through successful market penetration for best Return on Investment

4. We pledge in developing a progressive nation that empowers opportunities for better standard of living.

Founder SifuFBads

Buku SifuFBads Press

INSTAGERAM

INSTAGERAM

Ketahui 3 TOP SECRET dalam buku ini yg bakal ‘merangsang’ bisnes anda

​[SECRET 1] NEW LEVEL MARKETING STRATEGY – Latest! Fresh dari ladang.. Strategi sulit Instagram marketing yang disusun rapi, yang belum pernah di dedahkan di mana2 kelas! Anda yg PERTAMA bakal merasmikannya..

[SECRET 2] 100% TECHNICAL & HIGH IMPACT – Yes! Anda akan terus praktikkan segala teknik,taktik & strategi yg bakal dikongsikan. Ketahui cara pantas dapatkan 10k followers pertama anda!

[SECRET 3] PROVEN & TESTED FORMULA – Bagaimana buatkan marketing anda lebih efektif, lebih convert & lebih menjimatkan sehingga 2-3X ganda! Sekaligus meningkatkan ROI anda..

Terkini Blog

BERMULA BISNES KECIK² DARI RUMAH, KINI DAH JADI BISNES 6 ANGKA SEBULAN!

oleh

Jom ketahui 5 secret weapon yg diguna oleh founder kukis monstr ni! @Nurul Fatin Mohamed pada Monster dulu start buat skit2 kat umah, bila passion semua boleh buat kan? tapi masa tu buat brownies bkn biskut. Itupun time seasonal jer laku, lepas seasonal krik.. krik. Sejak university lagi, dia memang berbisnes, jual cupcake,kek befday, kek […]

...

“SPEED FOUNDER, SPEED RESULT, SPEED GROWTH!”

oleh

Haritu saya ada ada lepak2 dgn anak2 didik CEO SifuBad ni. Dulu awal2 dorang ni pun start dari bawah. Salah sorangnya founder DIXY ni.. Shafh Hafizz! Tahun 2016, start masuk kelas SifuBad tapi lepas tu hilang dari radar.. huhu.. Tapi selepas dua tahun baru jumpa balik dekat satu majlis award ni atas percapaian bisnes yang […]

...

[LIVE] NEW NORMAL – MINDSET VS STRATEGY

oleh

Live bersama Sifu Jamal & En Khairul, idea preparation bisnes selepas PKPB ni! Ilmu ni sangat mahal! Korang kena sediakan pen dan nota. Ada banyak point2 penting yang korang kena salin. Ps : rasa bermanfaat? Nak bantu kawan2 korang jugak? Silakan share live ni kat profile korang..

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!