Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

7 Kesilapan Ini Bakal Musnahkan Bisnes Anda Sekelip Mata

Diterbitkan pada Mar 20, 2017 oleh

Kbanyakkan owner bisnes slalu ambik mudah dgn perkara2 yg akan sy share ni..Walhal, perkara ni yg akan ‘membunuh’ bisnes mereka hnya dgn sekelip mata…Bepe ramai owner bisnes dh bungkus karpet gara2 buat silap ni…Anda nk join dorg2 yg dh ‘lipat karpet’ tu skali ke? “Sy tk nk sifoo!” Bgus…so baca dan ‘khatam’ apa yg nk…

5 Pesanan Tan Sri Syed Mokhtar Untuk Anda Yang Bergelar Usahawan

Diterbitkan pada Mar 18, 2017 oleh

Sape yg tk kenal dgn Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhari, yg ada macam2 bisnes, dari sekecik kecik smpai le ke sebesar besar bisnes..Pendek kata, hmpir smua cabang bisnes, beliau dh explore dan Alhamdulillah beliau berjaya..So, tak heran ler, kalo nama beliau ada dlm toplist org2 plg kaya di Malaysia..Sifufbads percaya, ramai yg nk tahu, prinsip…

“Jangan Pandang Mata Ana, Tapi Pandanglah Strategi Bisnes Yang Ana Dah Buat…”

Diterbitkan pada Mar 17, 2017 oleh

Ni Cik Farhana Hanim, anak gadis berumur 24 tahun! Empunya pengeluar pakaian muslimah plg ‘ngetop’ kat area utagha sana nuu…..Bkn tu jer..kalo nk thu, beliau jgak pemilik butik yg femes kt penang tu, NFH Boutique Gallery..Start bisnes dari dropship,kini dah jd owner bisnes yg berjaya pd usia yg muda tra-tang2.. Nk tahu, macam mane beliau…

Anda Selalu Buat Benda Ini? Baik Mengaku…

Diterbitkan pada Mar 16, 2017 oleh

Kebiasaannya, setting placement apa yang selalu anda guna time buat Fb Ads? Adakah anda campur antara mobile dan juga desktop? Adakah anda setting asing2? “Sifufbads, saya main setting campur jer terus…Betul ke cara saya tu?” Sebenarnya, anda salah jika anda campur kan placement antara desktop…Sebaiknya anda asingkan untuk setiap placement..Okey..jom kita tengok sama paparan yg…

Kategori: Tips-Tips

Tahniah Oghe Klate Weih…

Diterbitkan pada Mar 16, 2017 oleh

Alhamdulillah, selesai sudoh kelas di KB. Tahnioh saing2 Klate hok dok maghi.. Hebak2 blako sek klate nih.. Respect sifufbads ko demo! Mugo apo2 doh blaja tu, diamalkan.. Wi manfaat ko bisnes demo.. Sapo maghi? Acu tera angkak tange “sayo”  

“Ada Ke Diorang Gelakkan Saya Sebab Jual Polish Kereta Dulu…”

Diterbitkan pada Mar 15, 2017 oleh

Tn Shafiq the ‘polish man’ ni pakar mengKILATkan kereta dan pkar mmbuatkan kereta anda umpma baru keluar dr showroom.. Pergh, cuma jual produk polish kereta je. Nmpk produk murah je tapi nothing is impossible.. Dgn jual produk murah ni, income beliu skrg dah cecah lebih dr 5 angka. Ni bkn main jual je dah dpt…

Kategori: Kisah Inspirasi

Inilah 5 Rotan Untuk Owner Bisnes Yang Ada Premis Sendiri.

Diterbitkan pada Mar 9, 2017 oleh

“Sifu, saya rasa bisnes butik ni mmg dh xleh gi jauh laa..” “Saya syak kedai saya ni dah kena mandrem..tu yg xde org dtg kedai saya ni..” “Nak wat guane sifoo..kedai saya dok kat ceruk dunia. Tempat jin bertendang..jgn harap la nk ada org beratur kt kedai saya..” ZASS! ZASS! ZASS! Sifufbads mmg pantang btol…

Karnival Karangkraf X Sifufbads Memang Havoc dan Mercik!

Diterbitkan pada Mar 8, 2017 oleh

Alhamdulillah..Settle sudah karnival KARANGKRAF X SIFUFBADS 2017 yg berlangsung di Perkarangan Kompleks Karangkraf, Shah Alam last weekend… Thanks buat yg hadir semua. Anda memang super ohsem! Sanggup datang berhujan berpanas dgn family dan rakan2…Korang memang MERCIKKK! Tahniah! Sapa yg meng’havoc’kan karnival KARANGKRAF X SIFUFBADS last week ? Cer komen…

Kategori: Buletin

5 Tips Buatkan Prospek Rasa Rindu Nak Baca Copywriting Anda.

Diterbitkan pada Mar 7, 2017 oleh

“Sifufbads..saya memang ada masalah nk buat copywriting ni. Sejak dari azali lg ‘penyakit’ ni tak leh buat. Plzz Sifufbads..tolong ler saya ‘jahil’ ni” InsyaAllah..Sifufbads akan tolong anda semua..Memang tugas Sifufbads utk memandaikan ummah. So..anda dh ready nk take note ke, apa yg nk Sifufbads bg nih? Kalo dah..bagus!! Anda memang bebetol nk jadi master copywriting……

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!