57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!

Siapa SifuBad...?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifufBads sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…


OUR VISION STATEMENT

A prominent digital marketing learning solution provider offering tested and proven solutions accelerating business growth in South East Asia in the year 2021 and Asia in 2028.

OUR MISSION STATEMENT

1. We are a digital marketing learning solution provider

2. We provide up-to-date solutions that is tested and proven with evident results.

3. We empower business growth through successful market penetration for best Return on Investment

4. We pledge in developing a progressive nation that empowers opportunities for better standard of living.

Founder SifuFBads

Terkini Blog

5 PUNCA CLOSING “FAILED”

oleh

KETAHUI 5 PUNCA UTAMA CLOSING FAILED!!! Baru-baru ni ramai betul yang tanya saya “sifu2 kenapa bila saya closing orang seen je wasap sy? Dia orang dah chat tapi bila sampai part pembayaran dia orang kata nak bayar last2 diam je….macam mana ya sifu ? kenapa ya sifu?” saya selalu sangat dapat soalan macam ni..Bukan je […]

...

INILAH 5 KARAKTER USAHAWAN PRODUKTIF YG KORANG PERLU TAHU!

oleh

Ramai nak jadi bisnesman bisneswomen tapi taktahu mcm mana nak jadi  produktif.. Kan? Korang tahu tak yg usahawan yg produktif dapat melakukan 30 perkara yg berbeza dalam satu hari dan dpt selesaikannya.. Ni saya share 5 karakter tu..(point no 4 tu plg penting,don’t skip haaa) #1 Set Goal Sebagai usahawan produktif set goal tu sgt […]

...

BERMULA BISNES KECIK² DARI RUMAH, KINI DAH JADI BISNES 6 ANGKA SEBULAN!

oleh

Jom ketahui 5 secret weapon yg diguna oleh founder kukis monstr ni! @Nurul Fatin Mohamed pada Monster dulu start buat skit2 kat umah, bila passion semua boleh buat kan? tapi masa tu buat brownies bkn biskut. Itupun time seasonal jer laku, lepas seasonal krik.. krik. Sejak university lagi, dia memang berbisnes, jual cupcake,kek befday, kek […]

...
Lagi Bacaan @ Blog »

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!