[LIVE] NEW NORMAL – MINDSET VS STRATEGY

oleh

Live bersama Sifu Jamal & En Khairul, idea preparation bisnes selepas PKPB ni! Ilmu ni sangat mahal! Korang kena sediakan pen dan nota. Ada banyak point2 penting yang korang kena salin. Ps : rasa bermanfaat? Nak bantu kawan2 korang jugak? Silakan share live ni kat profile korang..

...

[LIVE] MARKETING STRATEGY NEW ERA PART II (SAMBUNGAN)

oleh

Live kali ni nak sambung part yg tak sempat abiskan hari Selasa haritu topik “Marketing Strategy New Era”. Korang kena join part 2 ni! Kalau nak tau banyak lagi tips2 latest dari Sifu. Tonton terus video ni.. Anda nak bantu kawan2 usahawan anda yg tengah buntu tak tahu nak buat apa? Ajak diorang tonton live […]

...

POST TAKDE RESPONS? 3 TIPS NI BOLEH BANTU ANDA..

oleh

“Sifuu.. saya dah buat banyak posting, tapi like kureng jugak walaupun hari2 post” “Saya buat posting gambar nice pun, takde orang like.. buntu dah” Tenang..  Hanya orang yang tenang sahaja boleh buahkan macam2 idea. Heheh.. Hari ini SifufBads nak bagitau beberapa  tips yang mungkin dapat bantu anda. Kadang2 gambar untuk posting dah cun dah, tapi […]

...

[LIVE] FORMULA RESERVED FUND

oleh

Ketahui formula “Reserve fund” untuk usahawan hadapi semasa krisis. Kita akan bersama Sifu Jamal dan mak jerung Pn Ieza Yusof. Jom tonton live ni sekarang.. Ramai usahawan di luar sana yg tengah pening kepala fikir pasal financial company time2 krisis ni.. Korg nak tolong dorg? Share je live ni..

...

[LIVE] MARKETING NEW ERA

oleh

Nak sembang2 santai, shares sikit pasal Marketing Strategy New Era nih. Dah masuk tengah tahun 2020 dah, masa PKP ni mesti strategy semua kena ubah.. takkan nak guna startegy lama je? Betul tak? Kalau anda nak tau strategy baru new era, jom tonton live ni. Anda nak bantu kawan2 usahawan anda yg tengah buntu tak […]

...

BERMULA DARI ZERO, 5 SECRET BAGAIMANA XIERRA GROW 6 ANGKA SEBULAN..

oleh

Dulu ‘ulat buku’ dan zero in bisnes, sekarang tauke baju sukan dgn sales bulanan hit 6 figures! Mcm meniipu jer?? Rilek.. Rilek.. Org tua2 kata “jangan benci sangat, nanti lama2 sayang!” Haa…betul lahtu! Ni nak citer pasal students sifufbads, sport muslimah trendy abad ini @xiera.official. Siapa sangka ahli kimia yg jenis bercinta dgn buku, ZERO […]

...

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!