3 SECRET WEAPON GARDENIA YANG USAHAWAN BOLEH TIRUVASI MUSIM PKP NI!

oleh

“Gardenia sungguh enak dimakan begitu saja…” Haaa biasa tak dengar ayat ni? Ke korang ternyanyi sekali? Dengar2 laku keras tiap kali musim PKP, PKPB dan sekarang PKP 2.0 pulak 😅 . Okay2 nak cerita sikit pasal brand Gardenia ni yang ramai memang dah tahu! Jadi Kenal brand saja tak cukup! Rugi kalau tak ambil tahu […]

...

5 PUNCA UTAMA BISNES SENDU

oleh

Hai semua yang sedang membaca ni, Santai2 sambil luangkan masa, baca apa yang saya nak share kan ni. “saya ni dah lama buat bisnes. Sales bulanan saya nak capai 4 angka pun susah. Bantuin saya” Ni keluhan yang saya selalu dengar. Bisnes sendu sales tak naik. Nak capai 4 angka pun susah! Apatah lagi nak […]

...

BERMULANYA SEORANG KELINDAN LORI PRINTING, KINI TAUKE KILANG! WOW, AMAZING!

oleh

“Saya buat bisnes dah bertahun2, dengan simpanan takde, bisnes pulak tak naik2, down jugak la masa tu.” Dulu kerja sebagai kelindan lori printing jahh sekarang dah jadi tauke printing. Ini kisah tuan Sarman orang panggil dia Abe Mey. Dulu masa mula2 dia berhijrah ke KL dia mula kerja sebagai kelindan lori printing je. Abe Mey […]

...

oleh

“JATUH BANGUN MARK ZUCKEBERG, (FOUNDER FACEBOOK) SEBELUM BERJAYA MENGUASAI DUNIA” – (5 FAKTA YG USAHAWAN PATUT TAHU!) . . Siapa jer yang tak tahu pasal Facebook ni kan?…Boleh kata, satu dunialah pengguna Facebook ni skrg. Sebab tu kita tak tokojut, kalau Mark Zuckeberg ni dinobat antara TOP 10 orang terkaya di Dunia. WOW! . . […]

...

5 PUNCA CLOSING “FAILED”

oleh

KETAHUI 5 PUNCA UTAMA CLOSING FAILED!!! Baru-baru ni ramai betul yang tanya saya “sifu2 kenapa bila saya closing orang seen je wasap sy? Dia orang dah chat tapi bila sampai part pembayaran dia orang kata nak bayar last2 diam je….macam mana ya sifu ? kenapa ya sifu?” saya selalu sangat dapat soalan macam ni..Bukan je […]

...

INILAH 5 KARAKTER USAHAWAN PRODUKTIF YG KORANG PERLU TAHU!

oleh

Ramai nak jadi bisnesman bisneswomen tapi taktahu mcm mana nak jadi  produktif.. Kan? Korang tahu tak yg usahawan yg produktif dapat melakukan 30 perkara yg berbeza dalam satu hari dan dpt selesaikannya.. Ni saya share 5 karakter tu..(point no 4 tu plg penting,don’t skip haaa) #1 Set Goal Sebagai usahawan produktif set goal tu sgt […]

...

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!