INILAH 9 RAHSIA YG BUATKAN JAJJA BOLEH GENERATE 1 JUTA SEBULAN!

oleh

Dulu, Jajja ni buat sales sebulan RM3,000 jer. Sekarang dah cecah RM1,000,000 Sebulan! Perkenalkan JAJA ELYANA founder kepada JAJJA CHINTA, sis Jaja mula ceburi bisness sejak umurnya 17 tahun lagi. Apa agaknye kita buat mase umur 17 tahun kan? Tp kisah Jaja bukannye bulan dan bintang je. Keluarga Jaja dari turun temurun mmg pandai menjaga […]

...

5 KEPENTINGAN “UMPAN” BISNES ONLINE.

oleh

Kita di dunia digital online sekarang ni semuanya dah canggih. Zaman dulu dan sekarang memang berbeza. Kalau dulu ramai peniaga yang hanya menjual secara offline. Tapi dengan perkembangan teknologi yang semakin canggih sekarang memaksa semua orang yang jalankan bisnes secara offline berubah kepada online. Tak dinafikan jugak musim pandemic ni adalah salah satu cabaran yang […]

...

“LIFE SEBAGAI OWNER BISNES 2019 VS 2021!”

oleh

Sedar atau tak, hari demi hari, tahun demi tahun dunia makin mencabar! Teknologi berkembang pesat! Kita diuji pulak dengan pandemic yang melanda seluruh negara sekarang. Semua berlaku dengan cepat tanpa kita sedar! Dengan pandemic yang kita semua tak jangka sekarang menyebabkan ramai founder2 yang terpaksa struggle mencari exit plan demi menyelamatkan bisnes diorang.Yang lebih dasyat, […]

...

“ANAK JATI KELATE INI BUKTIKAN, DARI MENIAGA PASAR MALAM.. KINI MAMPU BALUT LORI BRAND SENDIRI!”!

oleh

Kenal tak ni founder Demica? Pernah dengar tak dalam radio lagu dia macam ni “Demi cantik, guna demica ararrrr demica…demicaa…” Ha korang menyanyi sekali ke tu? Uishh melekat dalam kepala lagu Demica ni! Hehe.. Ni nak cerita sikit anak kelahiran negeri Kelantan ni yang mana leadership memang power dan strong gila lah! Namanya Amirah Syamimi […]

...

BELIEVE IT OR NOT? TAK SAMPAI 6 BULAN “BBNU” NI HIT 1ST MILLION!

oleh

“Kita ni hidup zaman semua dihujung jari. Bisnes offline memang laju je jalan, seronok jumpa orang face-to-face. Tapi, langit tak selalunya cerah! Kita diuji pulak dengan musim sekarang ni. Alhamdulillah, ada bisnes online as backup!” Siapa setuju dengan kata-kata student saya sorang ni.. Nama dirahsiakan! Hehe. Begitulah lumrah bisnes ni, ada pasang surutnya. Betul? Tapi, […]

...

7 SEBAB ANDA PATUT JOIN KELAS NLB “NAK LAJU BISNES 2021”

oleh

Sedar tak sedar, kita semua hampir menghabiskan bulan pertama 2021. Yang mana saya rasakan, bukan usahawan je terkesan, tapi hampir seluruh orang di Malaysia tengah survive dan struggle! Betul tak? Berdasarkan pemerhatian saya, ramai usahawan yang terpaksa buang staff & team, terduduk, stuck dan paling sedih adalah mereka terpaksa “gulung tikar”… Dan saya tak nafikan […]

...

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

No images found!
Try some other hashtag or username
FROM ZERO 2021
FROM ZERO 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!