BOLEH KE ME’REMPIT’ SALES RAYA KALI NI? BAGAIMANA NAK START?

oleh

“Sifu, saya nak prepare apa untuk sales raya ni…Eishh risaula nak kua production banyak2, marketing apa yg sesuai time2 terdesak gini sifu? Ada yg kata tak laku la jual untuk raya musim covid19 ni.. Sy stress fikirkan jalan.. Arghhhh” SABAR, klau layan mindset negative tu mmg tak kemana! COOL & POSiTIVE kan mindset dlu. Tonton […]

...

[LIVE] 7 PHASE PENYELAMAT BISNES

oleh

Jom tonton special live yg akan membongkarkan ‘7 phase penyelamat bisnes’, yg mana untuk bantu dan up-kan balik semangat founder2 yg duk rasa stress, buntu dan pening kepala sepanjang musim kawalan pergerakan ni. Kita ada pilihan, nak bangkit atau nak terus gibap? Apa pilihan kita? Dalam situasi genting skrg ni, kita juga ada pilihan, nak […]

...

LARI SEBAB KENA BAYAR CUKAI TINGGI?

oleh

Yeahh.. Sifu Show kembali lagi guys, dah masuk episod 9.. sambil2 tak buat apa dekat rumah tu.. nak keluar pun tak boleh, kan? Jom layan episode kali ni dan alang2 tu boleh anda cek balik cukai anda dah setel ke belum haa.. . Episode kali ni “Cikgu Cukai Pejuang Usahawan” yang dah selamatkan ramai owner bisnes kt luar sana.. […]

...

5 INSPIRATION REAL ‘UNSUNG HEROES’

oleh

Apa tu “unsung hero”? Haa.. kalau yang tak tahu tu, maknanya hero yang tak didendang!! Contoh macam frontliner – doctor, askar, polis, bomba, bankers dan lain lain… besar jasa mereka tau!! Tapi dalam context ni, Sifufbads nak sharing macam mana korang semua boleh jadi UNSUNG HERO masa musibah #covid19 ni! Baca details pada gambar bawah […]

...

5 PERKARA USAHAWAN PERLU ‘BRAIN’ DARI #COVID-19

oleh

Yass, kami tahu wabak dan musibah yang melanda Dunia kian membimbangkan,especially bisnes people! tapi masih belum terlambat utk usahawan2 belajr 5 perkara ni.. Teruskan bacaan okay! No. 4 paling best! 1. VIRAL YANG BERTERUSAN Fenomena virus Covid-19 ini dah merebak ke seluruh dunia dengan pelbagai kes kematian dan juga kuarantin yg membimbangkan bukan sahaja di […]

...

TRY 3 CARA PAK USTAZ NI SEDUT SALES MACAM VACUUM!

oleh

Nak citer sikit psl sorang student sifu ni, @ruqaimirabbani founder Balm Bidara Life & co-founder Ishlah Malaysia. . Dulu, ex-gineer (2thn) dan ex-lecturer (8 thn) Sjak dari mengajar lagi, mmg dah start wat bisnes, tapi besela.. buat mcm2 bisnes (jual kepek, tudung la, buku la) susah nak go. Dah jual, tapi profit takde! Yela..Bayar hutang […]

...

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
INSTAGERAM
INSTAGERAM

Jika Buku “INSTAGERAM” Ini Bakal Bantu Jimatkan Kos Marketing, Naikkan Conversion & ROI Bisnes… Anda Minat Nak Tahu? Isi Form Ini Sekarang!