BERMULA BISNES KECIK² DARI RUMAH, KINI DAH JADI BISNES 6 ANGKA SEBULAN!

oleh

Jom ketahui 5 secret weapon yg diguna oleh founder kukis monstr ni! @Nurul Fatin Mohamed pada Monster dulu start buat skit2 kat umah, bila passion semua boleh buat kan? tapi masa tu buat brownies bkn biskut. Itupun time seasonal jer laku, lepas seasonal krik.. krik. Sejak university lagi, dia memang berbisnes, jual cupcake,kek befday, kek […]

...

“SPEED FOUNDER, SPEED RESULT, SPEED GROWTH!”

oleh

Haritu saya ada ada lepak2 dgn anak2 didik CEO SifuBad ni. Dulu awal2 dorang ni pun start dari bawah. Salah sorangnya founder DIXY ni.. Shafh Hafizz! Tahun 2016, start masuk kelas SifuBad tapi lepas tu hilang dari radar.. huhu.. Tapi selepas dua tahun baru jumpa balik dekat satu majlis award ni atas percapaian bisnes yang […]

...

[LIVE] NEW NORMAL – MINDSET VS STRATEGY

oleh

Live bersama Sifu Jamal & En Khairul, idea preparation bisnes selepas PKPB ni! Ilmu ni sangat mahal! Korang kena sediakan pen dan nota. Ada banyak point2 penting yang korang kena salin. Ps : rasa bermanfaat? Nak bantu kawan2 korang jugak? Silakan share live ni kat profile korang..

...

[LIVE] MARKETING STRATEGY NEW ERA PART II (SAMBUNGAN)

oleh

Live kali ni nak sambung part yg tak sempat abiskan hari Selasa haritu topik “Marketing Strategy New Era”. Korang kena join part 2 ni! Kalau nak tau banyak lagi tips2 latest dari Sifu. Tonton terus video ni.. Anda nak bantu kawan2 usahawan anda yg tengah buntu tak tahu nak buat apa? Ajak diorang tonton live […]

...

POST TAKDE RESPONS? 3 TIPS NI BOLEH BANTU ANDA..

oleh

“Sifuu.. saya dah buat banyak posting, tapi like kureng jugak walaupun hari2 post” “Saya buat posting gambar nice pun, takde orang like.. buntu dah” Tenang..  Hanya orang yang tenang sahaja boleh buahkan macam2 idea. Heheh.. Hari ini SifufBads nak bagitau beberapa  tips yang mungkin dapat bantu anda. Kadang2 gambar untuk posting dah cun dah, tapi […]

...

[LIVE] FORMULA RESERVED FUND

oleh

Ketahui formula “Reserve fund” untuk usahawan hadapi semasa krisis. Kita akan bersama Sifu Jamal dan mak jerung Pn Ieza Yusof. Jom tonton live ni sekarang.. Ramai usahawan di luar sana yg tengah pening kepala fikir pasal financial company time2 krisis ni.. Korg nak tolong dorg? Share je live ni..

...

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!