5 KEPENTINGAN “UMPAN” BISNES ONLINE.

oleh

Kita di dunia digital online sekarang ni semuanya dah canggih. Zaman dulu dan sekarang memang berbeza. Kalau dulu ramai peniaga yang hanya menjual secara offline. Tapi dengan perkembangan teknologi yang semakin canggih sekarang memaksa semua orang yang jalankan bisnes secara offline berubah kepada online. Tak dinafikan jugak musim pandemic ni adalah salah satu cabaran yang […]

...

“LIFE SEBAGAI OWNER BISNES 2019 VS 2021!”

oleh

Sedar atau tak, hari demi hari, tahun demi tahun dunia makin mencabar! Teknologi berkembang pesat! Kita diuji pulak dengan pandemic yang melanda seluruh negara sekarang. Semua berlaku dengan cepat tanpa kita sedar! Dengan pandemic yang kita semua tak jangka sekarang menyebabkan ramai founder2 yang terpaksa struggle mencari exit plan demi menyelamatkan bisnes diorang.Yang lebih dasyat, […]

...

“ANAK JATI KELATE INI BUKTIKAN, DARI MENIAGA PASAR MALAM.. KINI MAMPU BALUT LORI BRAND SENDIRI!”!

oleh

Kenal tak ni founder Demica? Pernah dengar tak dalam radio lagu dia macam ni “Demi cantik, guna demica ararrrr demica…demicaa…” Ha korang menyanyi sekali ke tu? Uishh melekat dalam kepala lagu Demica ni! Hehe.. Ni nak cerita sikit anak kelahiran negeri Kelantan ni yang mana leadership memang power dan strong gila lah! Namanya Amirah Syamimi […]

...

BELIEVE IT OR NOT? TAK SAMPAI 6 BULAN “BBNU” NI HIT 1ST MILLION!

oleh

“Kita ni hidup zaman semua dihujung jari. Bisnes offline memang laju je jalan, seronok jumpa orang face-to-face. Tapi, langit tak selalunya cerah! Kita diuji pulak dengan musim sekarang ni. Alhamdulillah, ada bisnes online as backup!” Siapa setuju dengan kata-kata student saya sorang ni.. Nama dirahsiakan! Hehe. Begitulah lumrah bisnes ni, ada pasang surutnya. Betul? Tapi, […]

...

7 SEBAB ANDA PATUT JOIN KELAS NLB “NAK LAJU BISNES 2021”

oleh

Sedar tak sedar, kita semua hampir menghabiskan bulan pertama 2021. Yang mana saya rasakan, bukan usahawan je terkesan, tapi hampir seluruh orang di Malaysia tengah survive dan struggle! Betul tak? Berdasarkan pemerhatian saya, ramai usahawan yang terpaksa buang staff & team, terduduk, stuck dan paling sedih adalah mereka terpaksa “gulung tikar”… Dan saya tak nafikan […]

...

5 Pantang Larang Usahawan ‘Berkurung’

oleh

Harini sifuBad nak share sikit 5 Pantang Larang Usahawan ‘Berkurung’. Disebabkan musim virus yang melanda hampir seluruh negara sekarang, saya faham ramai usahawan2 yang down, yang risaukan bisnes nya! Yang takut kalau nanti bisnesnya akan bungkus macam tu saja! Betul? Ramai yang berangapan musim virus ni adalah cabaran bagi mereka. Disebabkan tu jugak saya tertarik […]

...

Program @ Sifubad

27/10/2021
Mega Foundr Chapter
Virtual Online

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

[jr_instagram id='2']
Video Entrepreneur AWAKEN
Video Entrepreneur AWAKEN

Adakah anda usahawan yang nak ‘AWAKEN’? Nak buat sesuatu yang IMPACTFUL? Yang EXTRA-ORDINARY tapi tak tahu bagaimana nak bermula? Dapatkan rakaman kelas 5 Hari Berturut-Turut, Untuk “Awaken-Kan” Monster Dalam Diri Anda, Untuk Jadikan ‘Ianya’ 7x Ganda Lebih Agressif, Solid & Geniuss! 

SAYA NAK SEKARANG!