3 STRATEGI ‘SIMPLE’ TAPI PADU DARI KANCHIL RAJA PATIN UNTUK “MENYEDUT” PELANGGAN WAKTU KRISIS

oleh

Korang biasa dengar Kanchil Raja Patin ni kan? Ala warung makan dia tepi Sg Pahang, Temerloh tu.. Yang selalu viral, yang artis ramai turun, kerabat diraja, vip, orang2 KL selalu serbu weekend tu. Ingat kan? Menu topnya – PAIS IKAN PATIN, GULAI TEMPOYAK PATIN! (meleleh air liur teringat) Sblm PKP, dia sempat la launch restoran […]

...

“TAK SANGKA, BEREBUT ORANG NAK JADI AGENT CUTI-CUTI NI!”

oleh

“Akak rasa tak sempat bosan dok umah ni sebab order banyak, nasebaik sempat masuk 1 kelas sblum PKP tu so tahu la nak buat apa..” Siapa cakap dok umah bosan goyang kaki tido makan tu?? Cuba korang tengok tu penangan COMBO #stayathome! Selambak parcel.. Congrats anak didik SifufBads Founder barangan hotel @raynahotelcollection. Katenye ‘”kita boleh […]

...

BOLEH KE ME’REMPIT’ SALES RAYA KALI NI? BAGAIMANA NAK START?

oleh

“Sifu, saya nak prepare apa untuk sales raya ni…Eishh risaula nak kua production banyak2, marketing apa yg sesuai time2 terdesak gini sifu? Ada yg kata tak laku la jual untuk raya musim covid19 ni.. Sy stress fikirkan jalan.. Arghhhh” SABAR, klau layan mindset negative tu mmg tak kemana! COOL & POSiTIVE kan mindset dlu. Tonton […]

...

[LIVE] 7 PHASE PENYELAMAT BISNES

oleh

Jom tonton special live yg akan membongkarkan ‘7 phase penyelamat bisnes’, yg mana untuk bantu dan up-kan balik semangat founder2 yg duk rasa stress, buntu dan pening kepala sepanjang musim kawalan pergerakan ni. Kita ada pilihan, nak bangkit atau nak terus gibap? Apa pilihan kita? Dalam situasi genting skrg ni, kita juga ada pilihan, nak […]

...

LARI SEBAB KENA BAYAR CUKAI TINGGI?

oleh

Yeahh.. Sifu Show kembali lagi guys, dah masuk episod 9.. sambil2 tak buat apa dekat rumah tu.. nak keluar pun tak boleh, kan? Jom layan episode kali ni dan alang2 tu boleh anda cek balik cukai anda dah setel ke belum haa.. . Episode kali ni “Cikgu Cukai Pejuang Usahawan” yang dah selamatkan ramai owner bisnes kt luar sana.. […]

...

5 INSPIRATION REAL ‘UNSUNG HEROES’

oleh

Apa tu “unsung hero”? Haa.. kalau yang tak tahu tu, maknanya hero yang tak didendang!! Contoh macam frontliner – doctor, askar, polis, bomba, bankers dan lain lain… besar jasa mereka tau!! Tapi dalam context ni, Sifufbads nak sharing macam mana korang semua boleh jadi UNSUNG HERO masa musibah #covid19 ni! Baca details pada gambar bawah […]

...

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!