INJECT BAJET MARKETING ‘CIPUT’ JER.. TAPI DIA BOLEH PERGI SAMPAI….

oleh

Wan Johah Shah, founder kepada brand, Lily Petuna (le ladies tu mesti korang tau kenn?). Lily Petuna dah bertapak hampir 4 tahun dalam dunia fesyen ni. Dulunya fokus jual tudung je, sampailah 1 tahap.. supplier tak dapat tampung demand.. diorang stop & diorang beralih arah, fokus kat pakaian plak. Start berguru dgn Sifufbads 3 tahun […]

...

5 FREE APPS UNTUK BIKIN CONTENT MARKETING DI INSTAGRAM

oleh

  Tahun 2019 ni, kalau asyik update post menjual.. hardsell je.. followers pun naik ‘cemuih’ (read:bosan) tau! Sekarang ni.. tak kira la insta ke fesbuk ke.. game dia dah lain. Orang layan post2 yang berbentuk content, tapi of course yang ‘berisi’, yang menarik. Inilah masanya untuk anda belai2 followers anda dengan content2 marketing yang diorang […]

...

7 Punca Kenapa IG Anda Susah Nak Dapat Pelanggan? Susah Nak Menjual?

oleh

  Untuk anda yang berbisnes di Instagram, ada tak persoalan2 macam ni bermain di fikiran anda? “Knp IG aku susah sgt nak dpt pelanggan?” “Knp org masuk tapi tak membeli?” “Knp lah rmi org tny tapi tak nk beli?” “Profile visit ada masuk.. Tapi sales tak masuk plak..” Kalau ada.. Sah! Anda wajib ketahui 7 […]

...

NAMANYA SELARI DENGAN ACTION, ITULAH DIA DJ FUZZ! “FUZZ” ACTION, “FUZZ” RESULT!

oleh

Inilah dia Farzwa Emir a.k.a DJ Fuzz pemilik Mixology Music. Mungkin ramai tak tahu, muzik bukanlah semata-semata suara tapi jugak bisnes yang mungkin kita tak nampak sales secara directly. Dan korang mesti terfikir yang buat duit hanya dengan menyanyi, jadi composer, menari dan lain2 lagi. Sebenarnya, kalau tahu cara & strategi yang betul.. korang boleh […]

...

7 TIPS KAUT SALES DI INSTAGRAM SECARA ‘HALUS’ TANPA ORANG SEDAR

oleh

Zaman sekarang, Instagram atau nama pendeknya IG adalah salah satu platform yg sangat cepat dan impactful untuk buat bisnes… Pendek kata, kalau anda tak guna IG dan selesa mengharapkan pada satu2 platform sahaja, anda dikira duduk bawah tempurung! Sebabnya, anda tak ikut trend! Haaa itu pasal lah. Founder2 lain gigih belajar selok belok2 nak ‘kebabom’ […]

...

WANITA 23 TAHUN NI SHARE SECRET JANA INCOME 6 ANGKA HANYA DI INSTA..

oleh

Ramai orang boleh create bisnes dalam insta, boleh jadi instafamous dengan cepat tapi tak ramai yang tahu strategi yang betul nak generate sales dengan hanya gunakan LOW COST marketing di insta..betul? Umur baru cecah 23 tahun tapi mampu buat sales hingga 6 angka hanya dalam instagram jer.. Suhaila mustaffa founder kepada The Junni. Masa mula2 […]

...

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Psss! Nak tanya ni Korang kenal ke 2 org ni?
  • 3 SECRET BRADER NI BERMULA DARI RM700 TANPA LOAN AND
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Strategi yg dulunya berkesanbelum tentu bkesan pd msa skrg SJ
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya Hanya seorang
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • Bila dah ada company ada team pentingnya wujudkan satu struktur
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!